arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

örneği inceledim çok güzel

kızlar artık bi klasör hazırlıyorum kendime bölüm bölüm ayırcam ve nette gözüme çarpan eşya obje hepsini eklicem düzenli olur en azından

topicte araştırıken buldum kızlar eğer banyo yada mutfakta duvar fayanslarını yatay döşersek o zman daha geniş gibi gözüküyomuş ortam
ben banyomuz için düşünücem bunu

örneği inceledim çok güzel

kızlar artık bi klasör hazırlıyorum kendime bölüm bölüm ayırcam ve nette gözüme çarpan eşya obje hepsini eklicem düzenli olur en azından

canim pek anlamadim yeni bi konu acacan esyalarla ilgilii:26::26: eger oyleyse harikaaaa olurr tatlimmm walla bende su aralar arayis icindeyim artik yavas yavas neler alicam dusunmeliyim

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bugün yine romantikliğim üzerimdeydi
kadıköyün arasokaklarında bi boncukçu buldum ama nazar boncuğu falan satan biyer cam şekil veren usta eller
belki bileniniz bilir bahariye caddesinde mavinin ara sokağı.öle bakarken çok ufacık şişeler dikkatimi çekti
(nette buldum bunu)
bu şekilde bunun nazar boncuğu mavisi.

bunlar gözyaşı şişesiymiş.osmanlı zamanında asker olanların aileleri sevdikleri hasretlerinden döktükleri gözyaşlarını bu şişeye doldururlarmış.
hemen fikrim geldi ve aldım bu şişeden bi tane.malum yıldönümümüz geliyo.bu şişeye ufak bi kağıda bu şişenin anlamını yazıcam ve ben sana hasret kaldığımda döktüğüm gözyaşlarımla değil.birlikte olduğumuz zaman mutluluk gözyaşlarımızla dolduralım bu şişeyi gerçi mutluluğumuz için bu şişe çoooooooooook ufak kalır ama olsun.gülüşlerimizle yaşatalım aşkımızı sevdiğim yazıcam

ne dersiniz

ya kızlar bişe sorcam. bu kalpleri kesipde içine duygularını yazık kutuya koyun demişsiniz ya o nasıl bi kutu olcak nerden bulcam yani nasıl bişe olmalı. yardım edermsnz

tatlım istersen mukavvadan kendin yap istersen cam kavonoz al
ben resim eklemiştim ama hangi sayfada hatırlamıyorum.birazdan bakar alırım öne

tatlım istersen mukavvadan kendin yap istersen cam kavonoz al
ben resim eklemiştim ama hangi sayfada hatırlamıyorum.birazdan bakar alırım öne

tşk edrm ilginiz için. 1. ayın 30 u bizim yıl dönümümüzde. tam anlamlı olur aşkımızı anlatır die düşündüm. ama nasıl yapacagımı nerden alacagımı bilmiyorum. mukavvadan nasıl yapılır??

ooo daha varmış
canım resimler 16.sayfada 2sinide ben yaptım.bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/487019-ev-yapimi-dergilik.html
benim linkim burda ki dergiliğide kendim yaptım mukavvadan ve üzerini yapışkan folyoyla kapladım.hatta daha dün yeni mukava aldım ikeadaki kutulardan yapıcam resim çeker eklerim aşama aşama
kutu yapman için 50 kuruşluk büüyk mukavva,maket bıçağı,makas,japon yapıştırıcı ve yapışkanlı folyoda 5 m si 2 tl. resimdeki klasörleri 5 m folyodan yaptım hem uygun olur

çok hoş olmuş ellerine saglık. evet aşama aşama gösterirsen çok sevinirim takip etcem

çok hoş harika bi fikir yazdım bunu bi yere

çok hastayım dıye gelemedım buralara..gercı hala hastayım..iŞİmden gucumden gerı kalmamak ıcın ofısteyıms sımdı.. qui sen cok becerıklıymıssın mukavvalar şişeler hepsi şahane bayıldım.. kırkbınkere maşallah.. goz yası sısesınden bende ıstıyrumm..

ayrıca hala ılgılenemedım kalplerle..Kac gundur per perisan yatıyorum..ayrıca egıtımde var..bu aksam olmadan gıdıp dınlenmem gerek..bıde onları bıtırmem..

geçmiş olsun canım ya iyi bak kendine
elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum işte.kutu daha bitmedi aldığım japon yapışırıcı adi çıktı kağıt bile yapıştırmıyo
resimlerini çektim aşama aşama yarın yapıcam inşallah eklerim sizde yaaprsınız
ikeada 20 tl ya aynısı devir hesap devri
o kalplerde bitsin bi an önce
bu arada sen nerdeydin canım eğer kadıköye gidebiliyosan bahariyede cad mavinin ara sokağından aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…