çok hoş olmuş ellerine saglık. evet aşama aşama gösterirsen çok sevinirim takip etcem
canım buaray aşama aşama ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/487019-ev-yapimi-dergilik-2.html#post22320330
quietnrkn cnm sana bişi soracaktım. bende bulmaca hazırlıyorum da hemen hemen yaptım gibi bişi. aklıma başka sorular gelirse ekleyecegim.. Sen bulmacaya resim ekleyebildin mi nasıl yaptın merak ettim bu konuda yardımına ihtiyacım var
canım benim onun çıktısını almam biraz tuhaf oldu almadım hatta
aklımdaydı resim eklemek ama vazgeçtim.çünkü son ana bıraktım işimi
ben a4 e o kutuları çizdim tek te sabah 4 ekadar uğraştım haliyle resim eklemek hayal oldu
amaaaaaa büyük aşkımızın bayan başrolü yazdım cevap quietnrkn
daha bi hoşuna gitti
anladım tatlım tskler. Bende web sayfası olarak kaydettim int. cafede bi güzel çıktısını almayı düşünüyorum. resim ekleyebildin mi diye sana danışayım dedim. Adama derim bunu bi güzel çıktı yap diye
Aaa ne güzel olmuşş vallaa canım iyi düşünmüşsün o soruyu
hadi geçmiş olsun o zman
bi çıktı alıcan bitti iş
ya ben napcam ya perşembe günü sevdiceğim 6.senemzin ilk günü gelicek :26:
saol canım inş.
Ooo hadi gözün aydın maşallahh canım.
E artık ilginç fikirler üretirsin hazırlarsın
saol canım
valla sadece göz yaşı şişesini vercem galba
buluşamıcaz diye bulmaca hediyemi vermiştim
tatlım bende bi yerde okumuştum yapmayı planladım ama daha fırsat olmadı.
faks kagıdına renkli bir kalemle her sıraya 3 tane yazılcak şekilde seni seviyorum yazmak. ya da istediğin şeyleri yazabilirsin. alt alta geldiklerinde çok güzzel dduruyorlar. istediğin kadar yazabilirsin atıyorum 5metre 10 metre vs. bu sana kalmış. rulo gibi sarıp verirsin. açtıkça okur sayfalarca.. hem el emeğii
bak bu da güzelmiş
bende doğum günü ve sevgililer günü için şunu planladım daha başlamadım ama
ya ikimizin yada sevdiceğimin bi resmini pster gibi çıkartcam eklemiştim örnek resim buraya.o siyah olan yerlere seniseviyroum yazıcam uzaktan bakınca resmi çıkıcak ortaya
bide şu çok resimden oluşan ama uzaktan bakınca tek resim olan resim programı arıyorum bulunca eklicem buraya bulmaca programı varsa o da vardır sonuçta
quietcim dün bulmacamı çıkarttım dün int. cafede. kuşe kagıdına cıkarttırdım arkasına da takvim yaptım.
Ayları sevgili kitabındaki resimlerden cıkarttım bizimle ilgili günlerin üzerine belirti koydum dogum gününe pasta gibi..
bulmaca ve arkası takvim gayet de güzel oldu.
bi de kupaya ihtiyacı vardı sihirli kupa yaptırdım. yılbaşında vericem artık
Sen naptın buldun mu yıldönümü için birşeyler
kızlar ya banada bi yardımcı olsanız
sevgilime kendi ellerimle atkı ördümhatta hediye kutusunu bile kendim yaptım çok hoş oldu atkıyı içine koyacağım ama kutunun içinde bişeyler daha olsun istiyorum böyle farklı hoş bişeyler bana yardımcı olabilirmisiniz
kızlar ya banada bi yardımcı olsanız
sevgilime kendi ellerimle atkı ördümhatta hediye kutusunu bile kendim yaptım çok hoş oldu atkıyı içine koyacağım ama kutunun içinde bişeyler daha olsun istiyorum böyle farklı hoş bişeyler bana yardımcı olabilirmisiniz
süper olmuş canım ellerine sağlık :13:
bende takvim işini düşünüyorum ama bi dahaki yıldönümümüze artık2012 daha renkli geçicek çünkü
bizde buluştuk sevdiceğimle maça gittik çok güzeldi ya
sonra göz yaşı şişesini verdim.çok çok hoşuna gitti.kayınvalidene göstercem gidince dedi kesin bayılcak dedi
bugünüm harika geçti valla.ben hep askerdeyken günlük tutmak istemiştim ama bedelli yapıcak canım askerliği o yüzden bu yıldönümümüzde başladım deftere.içine evlilik telaşımızı falan eklicem seneye yıldönümümüzde birlikte okucaz inşallah
bu arada bugün çeyiz mağazalarına girdim yemek takımı falan beğendik ocakta taksitlere başlıyorum inşallah bi kaç mağzaya daha bakıcaz öyle
adına sevindim canımm maşallah Allah bozmasın
Darısı bizim başımıza o tatlı heyecanlara
O günlük olayını bende yaptım tatile gideceigim zaman verdim o sırada o yazdı doldurdu. Birlikte dolduruyoruz defterimizi
Benden şu anda geri aldı en olmadık zamanda karşına çıkacak şaşıracaksın dedi ama ne düşünüyor bilmiyorum valla
saol canım
inşallah en yakın zamanda sizde bu heyecanları yaşarsınız canım
bak sevdiceğin süprizci güzel şeyler olucaktır kesin
canm küçük kağıtlar kesip renkli renkli aşkım sevgilim bitanem yazabilirsin kutuya şekerde koyabilirsin ben yapmıştım aşkım hala saklıyor
hoşgeldin canım hemen kolları sıvayalım
şimdi kutunu içine hani not kağıtları varya onlara tek tek yazı yazabilirsin ama sıralı şekild.mesela ilk sayfaya seni seviyorum çünkü ;cevabı görmek için sayfayı çevir.sen hep yanımdasın gibi şeyler yazabilirsin.ama kağıtları bi düzene sok ve zımbalaki sırasını karıştırmasın
sonra tuttuğu takımın anahtarlığı çakmağı terliği falan ekleyebilirsin
hatta baya fanatikse netten sevdiğinin doğum tarihindeki takımın kadrosunu resmini çıkar ekle
bu arada sevgilin iyi gözdağı vermiş bak bol bol yemek ye.gözünü kapa sanki onla değilmiş gibi yap.ben bugün gözünün içine baka baka iskenderi indirdim mideme valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?