arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

canım çok güzel fikirler bunlar çok ama çokk teşekkür ederimm
ahh ahh o yemek konusundan çok ama çokk korkuyorum yani çekiniyorum ya elimde değil kii:18:
fikirleşiyoruz şurda bak
canım evlendiğinde açmı kalıcaksın peki hayır o zman şimdiden yemek yemen lazım

kızlar yogunluktan ve hastalıktan dolayı hala kalplerım hazır degıl..Parayla mecburen bısey alıp verecegım bu aksam

Ben sıze ıyı seneler dılemek ıcın geldım..Hepinizi cok öpüyorum canlarım..

geçmiş olsun canım ya havalar kötüleşiyo bak dikkat et kendine :26:
olsun seninde bi dahaki özel gününüze hediyenin yarısı bitmiş olucak
önemli olan birlikte olmanız zaten

sevdiceğinle huzurlu yıllar canım benim inşallah geçirdiğin bütün yıllardan daha güzel bi yıl olur senin içinde çok çok öptüm

hediye olarak kıtap aldım ayrıca nazım hıkmetle ılgılı olan bı serı vardı cok begendıgı ayrıca onuda aldım..coook begendı atlattık bunuda sukur..Banada hedıye alarak ozel bı kupa almıs :) cook guzeldı..

canım benım qui muhtesem fıkırlerın ve becerınle sen yasadın gercekten..bu yıl sızın yılınız olsn..

ikinizde mutlu mesutsunuz oh işte daha güzeli varmı canım benim
ay ağzından bal damlıyo olucak galba canım 2012de dünya evine giricez bu gidişle yarın 350 gün kalmış olucak

önüme gelen herkese doğum günün kutlu olsun dedirttim :)
pankartlar açıldı,yürüyüşler yapıldı,doğum günü şarkıları bangır bangır söylendi,
benden habersiz gittiği yerlerde casusum fotoğraflarını çekmişti
yaptığım kısa filmde slayt olarak geçti...ikimizin şarkısı çaldı fonda...onunla gittiğimiz heryere gidip anılarımızı hikayeleştirerek anlattım...
sonra da şimdi sarılmak vardı sana bir yürek dolusu özlemle ama ben sensizim ,sessizim bu özel günde...
Doğum günün kutlu olsun, iyi varsın, beni sevmesen de demiştim :) sonra bi arkadaşım da;
' bu kızın değerini bilmezsen taş olursun biliyor musun? ' demişti :)
Espriler havada uçuşmuştu falan...

cd yapıp yollamıştım evine :) ama adım yazılı değildi :) ben olduğumu da filmi izleyene kadar anlamamış ama beni görünce şoka girmiş zavallım..Böyle emek gerektiren şeyler unutulmaz ya ..hazırcı olmamak gerek :)

Çok güzel yaa

konuyu tekrar hortlatayım dedım :) kızlaaar nerdesınız??

ben ıyıyım sağol canım sen nasılsın dıgerleri nerede?

eee sevgılıler gunune ne yapmak var planda :) benım kalplerim var yanına ekleyecegım guzel bı hedıye dusunuyorum bakalım..

ben ıyıyım sağol canım sen nasılsın dıgerleri nerede?

eee sevgılıler gunune ne yapmak var planda :) benım kalplerim var yanına ekleyecegım guzel bı hedıye dusunuyorum bakalım..

bende iyiyim tatlım
resim aklımda onu yapmayı düşünüyorum ama bu aralar yoğunlaşamadım hediye olayına

OHOOO süper :) yine yetenegını konusturacaksın demektir..EeeE Bende dusundumkı mp3 alacagım..erkek arkadasım müzik dinlemeye,şarkı söylemeye bayılır..Şarkı sözü bile yazar.ilginçki müzik dinleyebileceği mp3 ü yok :) güzel olur dıye dusunuyorumda sonra hemen vazgecıyorum :) eee dugun hazırlıkları nasıl gıdıyor pekı?

bak senin için fikrim geldi
mp3 te kararlıysan sizin şarkınızı sen söle alta müziği olsun bide güzel sözler yazıp onları oku içi dolu var mp3 ü
valla devam ediyo çeyiz hazırlıyorum
yatak odasını bitirdim çok şükür sadece daysin colourstan bi battaniye takımı alıcam o kdar yemek takıında karasızım hala kampanyaları takipteyim tatlım

selam kızlarr =) hazırlıklara başlamışsınız bile biz kutlamıyoruz hiç zaten doğum günümü kutladı pazartesi günü yine çok mutlu etti benii sevdiceğim sevgililer günü içinde bize her gün sevgililer günü ki zaten diyor

naber canım
bizede aynı valla canım
ama arada hoşluk yapalım dimi

selam blue :ı) bızım ılk sevgılıler gunumuz olacak.. O yüzden şimdiden alıştırayım diyorum ) qui maşallah tatlım :)

şarkılarımız ve bana yazdıgı şarkılarla doldurmayı düşünüyorum tabıde..kendım şarkı söylemesem gidişat acısından iyi olabilir :) sonra bi daha goremeyebilirimm..

ya kızlar asıl derdım başka benım.. Gecen erkek arkadaşıma şapka ıle atkı aldım.. Almışken annesınede şal aldım gönderdım..Annesı cok mutlu olmuş tabi.. Bayılmış.. Küçücük şey için sevinmiş ne güzel..Kendisi el işinde cok becerıklı..Kendı el orgusuyle kutu yapmış içine kokulu sabunlar bıde şal..Mis gibide kokuyordu cokta güzellerdi..Aynısından ablama yapmıs bı kucugunu..Bide annem ıcın patık koymuş..

Bende sımdı bı guzel bişey yapmak ıstıyoruuumm..Arayıp tesekkur ettım Ama ellerımle hazırlayacagım ufakta olsa bı hedıye ıle mutlu edebılmeyı cok ıstıyorum yardııımmm )

Son düzenleme:

ben görümcelerime kolye yapmıştım kayınvalideciğim içinde gül kokulu seccade çok beğenmiş
ama gidişat açısından bence daha iyi olur düşün.sesin iyi değilse senle dalga geçmicek çabalaman hoşuna gidicek.ilerde çocuklarınızla dinlerken bu günleri hatırlayıp gülüceksiniz

Senı gıdı becerıklı :) kolye yapımını benımlede payşasabılır mısın ? Ben seccade yapabılecek kadar yeteneklı degılım başka başka başka

ses kayıt işini bi daha düşüneceğim

ee siz ev işini nasıl çözdünüz..Ev kesın degıldı dıye hatırlıyorumda yanlış mı hatırlıyorum acaba..

o kadarda becerikli değilim seccadeyi satın aldım tatlım
bak kolyeden kendimede yapmıştım o kadar şaşalı bişey değil.ama boncuk marketlerde seni yönlendiriyolar zaten

bakır rengi olan taşlarını falan ben yapıştırdım geri kalan hazır diğerinide uydurdum işte
dışardan alındığında ikisi toplam 45 tl oluyodu ben 7 tl ye yaptım
yeşil olan taşı yeşim taşı ve kumaşı ipek

yok karıştırdın bizim ev hazır canım

Son düzenleme:
cok akıllıca.. Hemen koşuyorum boncukçuya :) Bugün kar var tabı..İlk fırsatta süper ya.. :) hem kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…