fikirleşiyoruz şurda bakcanım çok güzel fikirler bunlar çok ama çokk teşekkür ederimm
ahh ahh o yemek konusundan çok ama çokk korkuyorum yani çekiniyorum ya elimde değil kii:18:
kızlar yogunluktan ve hastalıktan dolayı hala kalplerım hazır degıl..Parayla mecburen bısey alıp verecegım bu aksam
Ben sıze ıyı seneler dılemek ıcın geldım..Hepinizi cok öpüyorum canlarım..
hediye olarak kıtap aldım ayrıca nazım hıkmetle ılgılı olan bı serı vardı cok begendıgı ayrıca onuda aldım..coook begendı atlattık bunuda sukur..Banada hedıye alarak ozel bı kupa almıs :) cook guzeldı..
canım benım qui muhtesem fıkırlerın ve becerınle sen yasadın gercekten..bu yıl sızın yılınız olsn..
önüme gelen herkese doğum günün kutlu olsun dedirttim :)
pankartlar açıldı,yürüyüşler yapıldı,doğum günü şarkıları bangır bangır söylendi,
benden habersiz gittiği yerlerde casusum fotoğraflarını çekmişti
yaptığım kısa filmde slayt olarak geçti...ikimizin şarkısı çaldı fonda...onunla gittiğimiz heryere gidip anılarımızı hikayeleştirerek anlattım...
sonra da şimdi sarılmak vardı sana bir yürek dolusu özlemle ama ben sensizim ,sessizim bu özel günde...
Doğum günün kutlu olsun, iyi varsın, beni sevmesen de demiştim :) sonra bi arkadaşım da;
' bu kızın değerini bilmezsen taş olursun biliyor musun? ' demişti :)
Espriler havada uçuşmuştu falan...
cd yapıp yollamıştım evine :) ama adım yazılı değildi :) ben olduğumu da filmi izleyene kadar anlamamış ama beni görünce şoka girmiş zavallım..Böyle emek gerektiren şeyler unutulmaz ya ..hazırcı olmamak gerek :)
konuyu tekrar hortlatayım dedım :) kızlaaar nerdesınız??
ben ıyıyım sağol canım sen nasılsın dıgerleri nerede?
eee sevgılıler gunune ne yapmak var planda :) benım kalplerim var yanına ekleyecegım guzel bı hedıye dusunuyorum bakalım..
OHOOO süper :) yine yetenegını konusturacaksın demektir..EeeE Bende dusundumkı mp3 alacagım..erkek arkadasım müzik dinlemeye,şarkı söylemeye bayılır..Şarkı sözü bile yazar.ilginçki müzik dinleyebileceği mp3 ü yok :) güzel olur dıye dusunuyorumda sonra hemen vazgecıyorum :) eee dugun hazırlıkları nasıl gıdıyor pekı?
selam kızlarr =) hazırlıklara başlamışsınız bile biz kutlamıyoruz hiç zaten doğum günümü kutladı pazartesi günü yine çok mutlu etti benii sevdiceğimsevgililer günü içinde bize her gün sevgililer günü ki zaten diyor
selam blue :ı) bızım ılk sevgılıler gunumuz olacak.. O yüzden şimdiden alıştırayım diyorum) qui maşallah tatlım :)
şarkılarımız ve bana yazdıgı şarkılarla doldurmayı düşünüyorum tabıde..kendım şarkı söylemesem gidişat acısından iyi olabilir :) sonra bi daha goremeyebilirimm..
ya kızlar asıl derdım başka benım.. Gecen erkek arkadaşıma şapka ıle atkı aldım.. Almışken annesınede şal aldım gönderdım..Annesı cok mutlu olmuş tabi.. Bayılmış.. Küçücük şey için sevinmiş ne güzel..Kendisi el işinde cok becerıklı..Kendı el orgusuyle kutu yapmış içine kokulu sabunlar bıde şal..Mis gibide kokuyordu cokta güzellerdi..Aynısından ablama yapmıs bı kucugunu..Bide annem ıcın patık koymuş..
Bende sımdı bı guzel bişey yapmak ıstıyoruuumm..Arayıp tesekkur ettım Ama ellerımle hazırlayacagım ufakta olsa bı hedıye ıle mutlu edebılmeyı cok ıstıyorum yardııımmm)
Senı gıdı becerıklı :) kolye yapımını benımlede payşasabılır mısın ?Ben seccade yapabılecek kadar yeteneklı degılım başka başka başka
ses kayıt işini bi daha düşüneceğim
ee siz ev işini nasıl çözdünüz..Ev kesın degıldı dıye hatırlıyorumda yanlış mı hatırlıyorum acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?