aynenn benim futbola olan ilgim ondan daha çok
neyse iyidir top sevmeyen erkek
şey var o zaman ama pahalımıdır bilmem ben birara bakıyodum 300 lira civarında vardı... uzaktan kumandalı helikopter ve arabalar var ama oyuncak gibi degil böle koca koca adamlar oynuyo onlarla hatta yarıs falan yaptırıolar...
ben alcam benimkine birara işe girmeyi basarabilirsemcok seviyo onları
sonraaa koleksiyon arabaları var böle eskitme onlarda guzel mudo da falan satılıyo...
tatlım buldum ama kullanışı zor onu kavrayana kadar kendim uğraşır yaparımdaha basitini arıyorum
valla ciddi ciddi düşünmek lazım aslında
sevdiceğimle konuşuyos iş bulamazsam pastane açalım dedim olur dedi.övünmek gibi olmasın harika pizza yaparım ve fırında yapılan herşeyi
benim sevdiceğim fanatik ama kombine alamamist te değil çünkü
hediye yerine masraf çıkarcam çocuğa
bende pasta cafe acmayı dusunuyorummmama ilerde emekli oluncaa kucuk şirin biyer... bende guzel cupcake yaparım, kursa falan da gidicem geliştirmek icin.. ilerde emekli olunca da evden kitap editleri yapıp dukkanımla ilgilenirim diye dusunuyorum benimkide emekli olmus olur zaten beraber bakarız dukkanımıza
arabaları oyuncakları seviyo yaa şanslıyım o yonden bide star wars manyağı onla alakalı bişeyler alsam bile mutlu olur darth wader la alakalı falan
pc oyunlarını da cok seviyo... yeni cıkan bi pc oyununu bile alabilirim... burdakileri de takip ediyorum ama hani hediye yanına extra olabilcek guzel suprizler cıkıyo
bende pasta cafe acmayı dusunuyorummmama ilerde emekli oluncaa kucuk şirin biyer... bende guzel cupcake yaparım, kursa falan da gidicem geliştirmek icin.. ilerde emekli olunca da evden kitap editleri yapıp dukkanımla ilgilenirim diye dusunuyorum benimkide emekli olmus olur zaten beraber bakarız dukkanımıza
arabaları oyuncakları seviyo yaa şanslıyım o yonden bide star wars manyağı onla alakalı bişeyler alsam bile mutlu olur darth wader la alakalı falan
pc oyunlarını da cok seviyo... yeni cıkan bi pc oyununu bile alabilirim... burdakileri de takip ediyorum ama hani hediye yanına extra olabilcek guzel suprizler cıkıyo
senin yerinde olsam darth wader kostümüyle çıkarım karşısına en büyük süpriz
arkadaşlaarrr benim çıkmam gerekk gece gelince hepinizee tek tek cevap vercemm11-12 gibi görüşürüzzz
arkadaşlaarrr benim çıkmam gerekk gece gelince hepinizee tek tek cevap vercemm11-12 gibi görüşürüzzz
Kızlar öncelikle harika fikirler çıkıyor hepinizden ya hepsine bayıldım :)) benim erkek arkadaşımın da doğum günü 2 aralıkta ben ikimizin çekildiği bir resmi kara kalem çizdiriyorum çerçevesini de onlar yapacak olmuşken tam olsun dedim ortaya güzel bir hediye çıkacak gibi duruyor .
Bence sende öyle yaptırabilirsin öyle çok uzun bir zaman da sürmüyor 1 hafta içinde teslim edeceklerini söylediler mesela bana. Hem ikiniz için özel bir hediye olur hem de evlendiğinizde evinizin duvarına asarsınız güzel olur.
Mesela başka bir seçenek olarak bizim yıl dönümümüz hazirandaydı ben de renkli kağıtlara 30 tane şiir yazdım haziran ayı boyunca okuyabileceği. sonra da onları bir kurdelayla sardım. Bana aldığı güllerin bir kısmının yapraklarını kurutmuştum. Ahşap bir kutu içine en alta bu kurumuş yaprakları üstüne hazırladığım kağıtları koydum. güzel de bir not yazdım kutu içine. Çok beğenmişti ve baya etkilenmişti.
Bir de bileklik takar benim erkek arkadaşım güzel de bir bileklik almıştım. iki de slayt hazırladım birinde müzik eşliğinde resimlerimiz çıkıyor ortaya farklı farklı yerlerden , diğerinde de başladığımız zamandan bu zamana kadar yaşadıklarımızı resimler eşliğinde yazıya dökmüştüm. Baya güzel olmuştu açıkçası tüm bunlardan sonra baya etkilendi. :))
Bence hiç endişe etme bu kadar yaratıcı hatun varken sen 1 hafta içinde de hazırlarsın her şeyi :)
Bunlar da benim yaptıklarım ve naçizane fikirlerim
ben geldim
yeni dizi başlamış takıldım valla
hangi dizi tatlım?
atv tatlım çok sert bi dizi yalnız :26:
hmmm bişeyler bulabldinmi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?