Merhaba arkadaşlar daha önce dediğim gibi kvdem ile altlı üstlü oturuyoruz.Kvdemin kaynanası (eşimin babannesi) kvdemde kalıyor.Aramızda bazı sorunlar geçti.Hatta kırıcı sözler bile..Yaşlılıktır diye umursamadım.Bana zorla yaptırmak istediklerini yapmadım.Hatta buraya gelin gelmişsen yapmak zorundasın diye kapının dış mandalı göründüm.Bunu bana bile bile dedikleri halde yapmadım etmedim.
Şimdi ben hamileyim.Evimin işlerini etmekten zevk alıyorum ve eşimde yardımcı bile oluyor.Gel gör eşimin babannesi sürekli kvdemin evinde olmamızı istiyor.Yok yabanileşmişim yok gelmiyor etmiyor.1 gün gittiğim zaman diğer gün evimde olmak istiyorum.İşten çıkıp evimde olmak istiyorum.Bunu kvdeme babanneye ne kadar anlatsam kötü oluyorum.Ne Yapıcam ben yardım edin şu hamile halimle ne sıkıntıya soktular bana yaaa.
İnan yaşlılara ne söylesek kendileri nasıl biliyosa ve istiyosa öyle konuşuyolar ve öyle olsun istiyolar kayınvalidenle konuşursun belki ama annesi hayatta sana hak vermez sen çok haklısın evinde olmak vakit geçirmek istiyosun kv konuşup durumu anlatsan zaten geldiğini hergün gelemiyeceğini seninde evde işlerin olduğunu bunda seni kötü göstercek bi durum yok ki ne kadar bencil insanlar ya da eşinle konuş o annesiyle konuşsun
off sende iki kaynana var desene :S küçük kaynanayla yine bi şekilde başedebilirsin ama büyük kaynanayla onu da yapamazsın çok yaşlı çünkü ona karşı gelince de ister istemez yaşlılığı yüzünden vicdan da yaparsın :S
eşin konuşsa babannesiyle ?
Anlatıyorum inan söylemekten bıktımmm.Eşimde hak veriyor ama babannesi çok inatçı dediği dedik.Ne yapacağımı şaşırdım ya..Hamile olmasam bu kadar kötü olmam sanırım
yani her allahin gunu oraya gitmeniz mumkun degil ki ustelik birde calisiyorsunuz anladigim kadariyla bence tatli dille alttan alttan konussaniz ben cok yoruluyorum agirlastim eve geldigimde yorgun oluyorum dinlenmem gerek bebek icin diyebilirsin acikcasi eger onunu almazsaniz bebek olunca daha zor olur sizin icin cunku bebegi oldugu halde hergun gitmesini bekleyen kv lerde okuduk bu forumda yani vazgecmiyorlar kolay kolay insallah ortayi bulabilirsin allah yardimcin olsun
seni anlıyorum çok sabrının sonuna gelmişsin canına tak demiş eşinde sana hak veriyomuş bak duymamazlıktan gel bakalım tamam tamam de geç uğraşılmaz daha çok üzülürsün baksana söylemekten bıkmışsın anlamıyo demekki bugün yorgunum başım ağrıyo de gitme bakalım çoçuğunu kucağına alınca zaten onlarla uğraşıcak vaktin olmaz zaten hayırlısıyla doğurursun işallah
canım yaslılar bebeklesiyorlar hep ilgi istiyorlar ve nazlanıyorlar .bir de alınganlıkları had safhada
o yüzden sen enerjini yavruna ver .. duyma " he he " de geç.
durumlarımız benzer nerdeyse canım..
geçen gün kayınvalidem yemeğe çağırmış bizi..eşimde bana sormadan evet dememiş..
bende tamam dedim
akşam gittik ki sinrlenmiş belli
"benim işim gücüm yok, hergün yemek pişiyor zaten,her akşam gelin burada yiyin gidin" dedi
hiç cevap vermedim..tam üstüne "yarın akşam ne pişrsem acaba" diye sesli düşündüm (gerekn cevabı vermiş oldum)
uzatmayayım bugün annemi aradım "anne geldiğimizde sitemlerinizi eksik etmeyin" dedim
çünkü iki ailede sürekli çağırırsa eşim ben söylemeden anlar, ben kötü olmam diye düşündüm
eşim zaten anlayışlı ama ben müdahale etmiş olamamyım dedim
sizinde kendi anneniz yakınsa böyle yapmanızı tavsiye ederim!!!
Bununkisi bebekleşme değil canım ilgi felanda değil yani.Benim dediğim olsun ister.Bende istediklerini yapmadığım için beni böyle zorluyor ama booş
Ah annem bilseki böyle şeyler yaşıyorum maf olur yıkılırçok şeyler yaşadım çok üzüldüm çoook kırıldım.Kvdemin evinden babanenin siniri yüzünden evden kovuldum..(Kvdem yada kpderim evde yoktu.) İnan artık bişeyleri yuta yuta tıkanıyosun.Yaşlıdır diyosun ama içinde hep bir kırgınlık öfke var
Merhaba arkadaşlar daha önce dediğim gibi kvdem ile altlı üstlü oturuyoruz.Kvdemin kaynanası (eşimin babannesi) kvdemde kalıyor.Aramızda bazı sorunlar geçti.Hatta kırıcı sözler bile..Yaşlılıktır diye umursamadım.Bana zorla yaptırmak istediklerini yapmadım.Hatta buraya gelin gelmişsen yapmak zorundasın diye kapının dış mandalı göründüm.Bunu bana bile bile dedikleri halde yapmadım etmedim.
Şimdi ben hamileyim.Evimin işlerini etmekten zevk alıyorum ve eşimde yardımcı bile oluyor.Gel gör eşimin babannesi sürekli kvdemin evinde olmamızı istiyor.Yok yabanileşmişim yok gelmiyor etmiyor.1 gün gittiğim zaman diğer gün evimde olmak istiyorum.İşten çıkıp evimde olmak istiyorum.Bunu kvdeme babanneye ne kadar anlatsam kötü oluyorum.Ne Yapıcam ben yardım edin şu hamile halimle ne sıkıntıya soktular bana yaaa.
hi hi hibu babaanneye tansiyon ilacı diye antidepresan felan verin, eline de tespih
:))))
bu babaanneye tansiyon ilacı diye antidepresan felan verin, eline de tespih
:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?