arkadaşlar yardım :( erkek arkadaşımın doğru insan olup olmaması

meltem_d83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
1.438
87
358
Ankara
:çok üzgünüm:kızlar yardımınıza ihtiyacım var... aranızda evli olanlar eşlerini çok sevenler var biliyorum. İnsan eşini sevmeden bi ömür yürütemez değil miiii????

benim bir yıllık bir ilişkim var... erkek arkadaşım çok iyi düzgün bi insan ve evlilik konusunda da beni devamlı sıkıştırıyor. Aileler durumu biliyor gibi ama henüz gidip gelme felan olmadı. Çünkü bunun asıl sebebi benim henüz tam bi karar vermemiş olmam...

Sevgilim iyi hoşda tam sevmiyorum sanki gün gün değişiyor duygularım ama evlilik içinde doğru kişimidir diye kararsızlığım çok fazlaa... benim iyi bi kariyerim ve işim var o ise büyük bi firmada tekniker yakışıklı değil bi de fazla kendine bakmıyor bu da beni iyice gıcık ediyor... Bana yardım edermisiniz evlilik için çok sevmek gerekmez mi??
Napmam gerekir onu düzeltmeye mi çalışmak yoksa tamamıyle kapıları kapatmak mı??? :çok üzgünüm:

ayrılmak için bahane arıyormuşssun ve bunu bizimde desteklememizi beklermiş gibi bi durumun var gibi geldi bana,ne yani ayrıl desek ayrılcakmısın??Şuda var yakışıklı değil tekniker diyorsun peki 1 yıl boyunca neden çktınız?? duygularım değişiyor zamanla diyorsun işte bu çok büyük problem bence...Duygularından tam emin olmadan bırak evliliği ilişki bile yürütme derim ben...

1 yıl nasıl yürütebildin peki...
Yakışıklılıgı kenara koy bi önce derim.
Yakışlıklı olup snein kıymetini bilmedikten sonra yemişim yakışıklılıgı...

:çok üzgünüm:kızlar yardımınıza ihtiyacım var... aranızda evli olanlar eşlerini çok sevenler var biliyorum. İnsan eşini sevmeden bi ömür yürütemez değil miiii????

benim bir yıllık bir ilişkim var... erkek arkadaşım çok iyi düzgün bi insan ve evlilik konusunda da beni devamlı sıkıştırıyor. Aileler durumu biliyor gibi ama henüz gidip gelme felan olmadı. Çünkü bunun asıl sebebi benim henüz tam bi karar vermemiş olmam...

Sevgilim iyi hoşda tam sevmiyorum sanki gün gün değişiyor duygularım ama evlilik içinde doğru kişimidir diye kararsızlığım çok fazlaa... benim iyi bi kariyerim ve işim var o ise büyük bi firmada tekniker yakışıklı değil bi de fazla kendine bakmıyor bu da beni iyice gıcık ediyor... Bana yardım edermisiniz evlilik için çok sevmek gerekmez mi??
Napmam gerekir onu düzeltmeye mi çalışmak yoksa tamamıyle kapıları kapatmak mı??? :çok üzgünüm:

İnsan tam sevmediği, sevgisinde tereddüt ettiği kişiyle değil evlenmek, ilişki dahi yürütmemeli bence... Karar sizin elbette ama sırf iyi insan diye de biriyle evlenilmez değil mi? gamyoncuiremsu

haklısınız duygulardan emin olmadan ilişki yürütmek garip... Karşımdaki insana kıyamıyorum belkide ayrılışı her deneyişimde kendine verdiği zarar ayrılmak istemeyişi...
amacım ayrılık karar almak üzereyimde kadınlar kulubünün desteğini almak değil yanlış anlaşılmayım. Sadece böyle gel gitler oluyormu sizlerde

haklısınız duygulardan emin olmadan ilişki yürütmek garip... Karşımdaki insana kıyamıyorum belkide ayrılışı her deneyişimde kendine verdiği zarar ayrılmak istemeyişi...
amacım ayrılık karar almak üzereyimde kadınlar kulubünün desteğini almak değil yanlış anlaşılmayım. Sadece böyle gel gitler oluyormu sizlerde

Evlilik gibi ciddi bir konuda böyle gel gitler olmamali canim....:hulya:

Duygularindan emin degilsin bu iliskiyi yürütmenin bir anlami yok bence....cünkü karsindaki insanin niyeti ciddi evlenmek istiyor....:delphin:

Bana göre birileri senin pişmiş aşına su katıp kafanı bulandırmış...

Bu işte senin çevrendeki insanların o sana layık değil gibilerinden ilişkine ve sevgiline mana bulup seni soğutma istekleri yatıyor gibime geldi...

Bence sen onu seviyorsun, onu beğeniyorsun olduğu gibi kabul etmekle beraber etrafındakilere çevrene karşı gelemediğin için arada kalmışsın.

Başka bir sebebi olduğunu sanmıyorum...

yerimseniben

Kendine zarar veriyor derken? akannehir
Bu erkek arkadaşınızın ruh halinin pek iyi olmadığını gösterir, yanlış anlamayın lütfen ama... Anlaşılan siz vicdan azabı çekmemek için sürdürüyorsunuz bu ilişkiyi. (Yazdığınızdan anladığım bu) Eğer öyleyse, hiç kimse sizden ve sizin mutluluğunuzdan önemli değil, yol yakınken koparın bütün bağları olsun bitsin. Umarım gerçekten tam manasıyla seveceğiniz, sevileceğiniz, düzgün bir ilişki sahibi olursunuz.

kızlar teşekkürler tabiki bu büyük bi karar bunu da verecek iki kişi oluyor... Ama arkadaşlardan sizlerden fikirlerinizi almakta güzel

Önce can sonra canandır canım...
Ben o istiyor beni diye ilişkimi sürdürememki...
Bogulurum ben hayat bana zindan olur...

böyle gel gitler sevgi aşk tutku gibi şeylerin oldugu yerde zordur be canım.
hani derler seven insan her haliyle sever derler ya...
Bunu bi düşün:1hug:

sen benim dururmumdasın canım ama emin ol sevmedinde yürümüor biyerde patlak verior bende su anda büyük bir karar verme asamasındayım ama olmuycak heralde içinde sevgi yoksa kariyer için düzgün biri die sakın ama sakın öle bişe yapma cunku ne kadar düzgün olursa olsun o sana seviorum desede batar sana sevmedin için tam oalrak canım Allah kolaylık versinn

Şayet bu soruları soruyorsan..Evlilik için karar alma bence..
Seviyor olsaydın bu soruları sormazdın..Fazla uzatmadan, karşındaki ve kendi vaktini harcama..

1 yıl sonra bunları düşünüyorsan evlilik olayını hiç düşünme derim.
Hatır için evlilik olmaz.:1no2: Onunla hayatını geçireceksin.

Evlilik icin cok erken ki onunla herseyi konusabilmen lazim.. egerki bakimsiz buluyorsan bakimli olmasini dile getirmelisin.. onu 1 yil icnde fazla taniyamamissin gibi geldi canim yaa.. iyi dusun sonradan pisman olacagin seyler olmasin.. hakkinda hayirlisi neyse o olsun a.s.

sen benim dururmumdasın canım ama emin ol sevmedinde yürümüor biyerde patlak verior bende su anda büyük bir karar verme asamasındayım ama olmuycak heralde içinde sevgi yoksa kariyer için düzgün biri die sakın ama sakın öle bişe yapma cunku ne kadar düzgün olursa olsun o sana seviorum desede batar sana sevmedin için tam oalrak canım Allah kolaylık versinn

Gerçekten aynı durumdaymışız canım... büyük bi karar evlilik insan hayatını etkiliyor tabii... Kiiii hiçbir insanda mutsuz olayım yada boşanayım diye evlenmiyor... benim çevremde çok az kişi tanıdım benim durumumda olan o yüzden bende mi gariplik var duygularımı mı tanımıyorum diyorum ama varmış demekki benim gibi olan...

şu lafa çok takıldım nedense.. şimdi biz sevgilini tanımıyoruz, sen bize anlatıyosun.. ben sevgilimi hiç bilmeyen birilerine anlatsam heralde en son edeceğim laf bile olmas şu..
eminim sevgilim dünyanın en yakışıklı insanı değildir ama benim için öyledir..herkes için öyle olur normalde..

ki yakışıklı olmak/olmamak bi ilişki içindeki küçük detaylardan bitanesidir.. bu küçük detay bile seni içten içe nası rahatsız ediyo ki bize sevgilini anlatırken buna değiniyosun.. sanırım düzey farkı sende kompleks haline gelmiş.. kötü manada söylemiyorum, zaten sadece erkekler komplekse kapılmaz kızlar da kapılır.. kendinden düşük düzeyde görüyosun galiba sevgilini.. bence bu iş yaşşşş...

cocuga yazık edıosun gıbıme geldı
ve genelde bu dusuncelerle bırakan taraf gun gelır onun ne kadar ii bı es oldugunu duydugunda uzulur ah vahh eder
kımsenın hakkına gırmemek gerek
madem oyleydı bı sene nıye umıt verdın de ılışkı yasadın
yakışıklı degıl madem pekı sen guzelmısın bı de o var

içine sinmiyorsa uzatma bence ama cocuga yazik olacak evlilik asamasina kadar gelmis cunku uzulecek keske bu kadar oyalamasaydın

Back
X