kızımın yaşını sordunuz sandım kız lise son sınıf öğrencisi yada mezun tam bilmiyorum eski çalıştığı okuldaydı
7 YASINDA OGRENCISINE MI ASILIYO? Ya birakin Allah askina adam mi yiyosunuz forumda7 yaşında
Yok yok o konu sahibinin kendi kızının yaşıymış. Ben de önce bi' kaldım şöyle:7 YASINDA OGRENCISINE MI ASILIYO? Ya birakin Allah askina adam mi yiyosunuz forumda
Fake konunun da bi adabi olsun midemizi bulandirmanin alemi yok kesin bu rezilligi
salak değilim bende söylediğiniz herşeyi düşünüyorum ve görüyorum ama kabullenmek zor geliyor yinede sizlerden tekrar takrar duymak beni rahatlatıyor en azından vicdanımı sadece kızıma üzülüyorum sorun ne olursa olsun hiç kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.Kalbim sanki heryerinden parçalanıyor sanırım kendime yeni bir hayat kurmanın zamanı geldi sadece kızım ve ben.Ipuçlarını biz mi topluycaz?
Kızın saçını başını mı yolalım eşinin elinden ehliyeti mi alalım?
Bariz aldatıyo işte ipucuna vs gerek yok.
Özürdilerimmmmm kızımın yaşını sordunuz sandım kız lise son sınıfta yada mezun tam bilmiyorum yanlış yazdım.7 YASINDA OGRENCISINE MI ASILIYO? Ya birakin Allah askina adam mi yiyosunuz forumda
Fake konunun da bi adabi olsun midemizi bulandirmanin alemi yok kesin bu rezilligi
salak değilim bende söylediğiniz herşeyi düşünüyorum ve görüyorum ama kabullenmek zor geliyor yinede sizlerden tekrar takrar duymak beni rahatlatıyor en azından vicdanımı sadece kızıma üzülüyorum sorun ne olursa olsun hiç kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.Kalbim sanki heryerinden parçalanıyor sanırım kendime yeni bir hayat kurmanın zamanı geldi sadece kızım ve ben.
özür dilerim benim kızımın yaşını sordunuz sandım kız lise son sınıf öğrencisi yada mezun.tekrar özürdilerimyine öğretmenleri karalamak adına açılmış fake bir konu yemezler canım
hiçbir kadın sübyancı bır kocayı beklemez bir kere bi defolun bi bitin yhaa nedir sizden çektiği öğretmenlerin
Kizinin degil ogrencinin yasini sorulmustu ne bileyim o sandimYok yok o konu sahibinin kendi kızının yaşıymış. Ben de önce bi' kaldım şöyle:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?