Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi _HAVİNİM_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

_HAVİNİM_

Ziyaretçi
Benim bir arkadaşım zamanında sözlü iken cezaevine düşüyor.sözlü oldugu kız arkadaşı ile 1,5 yıldır berabermiş.arkadaşım cezaevine girdiğinde sözlü oldugu kız arkadaşıma bir mektup bile yollamıyor ve arkadaşım cezaevinde iken bi duyuyorki kız evlenmiş ve hatta cocugu bile olmuş.o kadar yeminlere ragmen...kızlar sizce kızın yaptıgı dogru bir şeymi adaletmi??
yorumlarınızı yazarsanız cok sevinirim kızlar öptüm hepinizia.s.Şeniz

sence adaletlimi....verilmiş bi söz var ayrıldığını söyleyip öyle evlenseymiş bari adam içerde bi çıkıyoki ne sevgili ne bişe evlenmiş gitmiş adam sevmişse depresyona girer be...

mektup bile yollamamışsa kızın kendisini beklemesini bekleyemez ki..
kız haklı olarak ümidini kesmiş ve evlenmiş

senin erkek arkadaşın sözlüsüne mektup yazmıyor,sözlüsü de evleniyor o cezaevindeyken doğru mu anladım?-tatlicadiarzu-
eğer sözlüsü kıza hiç mektup yollamıyorsa,kız da umudunu kesip evlenmiş.kızın yaptığı adil değil ama erkeğn yaptığı da mantıklı değil.madem sözlüsünüz ne o ona mektup yazıyor ne de diğeri bekliyor. kafamçokkarıştı

Galiba siz yanlis anladiniz. Yada ben yanlis anladim.
Ben böyle anladim:
Erkek hapise girdikten sonra sözlüsü yani kiz erkege mektup yazmamis. Erkek yani kiszan haber alamamis.
Hapisten cikinca kizin evlendigini duyup sok olmus...

Galiba siz yanlis anladiniz. Yada ben yanlis anladim.
Ben böyle anladim:
Erkek hapise girdikten sonra sözlüsü yani kiz erkege mektup yazmamis. Erkek yani kiszan haber alamamis.
Hapisten cikinca kizin evlendigini duyup sok olmus...

bende öyle anladım kız haber vermemiş anladım canım....

çocuk kıza mektup yollamamış kızlar.
tabi hapse girende ayıp etmiş hiç değilse bağı koparmayacaktı bi şekilde. kaç sene kaldı cezaevinde?

hem mektup yollamıyor hemde kıza kızıyor anladığım kadarıyla . kız napsın yıllarca onu mu beklesin o da ceza evine düşecek bişi yapmasaymış ben erkekleri anlamıyorum ottan sebeplerle kavga vs karışıp hayatlarını mahvediyorlar sonrada beni beklesin olduuuuu canıımmmm...kusura bakma o çocuğa müstehakmış.

Ben böyle okudum:
"sözlü oldugu kız, arkadaşıma bir mektup bile yollamıyor"

ölmüşle olmuşa çare yoktur...
Geçmiş gitmiş bitmiş bir şey için haklı haksız aramaya gerek yok bence...
Zaten olayda sizin arkadaşınızın konusu niye yorum bekliyorsunuz ki?

kız yazmamışsa ayıp etmiş

Merakımı mazur görün bu yazının kahramanı sizmisiniz?
Kafama takıldı yoksa neden yorum isteyesiniz ki ?
Haklı haksız arayasınız ki?

kiz belki aile zoru ile evlendirilimis olabilirmi?
yada kizi doldurusa getirmis olabilirmi birileri?
hani cezaevinde ki insandan sana hayir gelmez gibi seyler?

benim anladığım arkadaşımızın arkadaşı hapse girmiş ve sözlüymüş.kız sonradan ne aramış nede sormuş.birde evlenmiş.arkadaşımızda arkadaşına haksızlık yapıldığını düşünüyor sanırım.
bana göre kız en doğru kararı vermiş.nereye kadar bekleyebilirki.birde arkadaşın hangi suçtan hapiste.sanırım oda çok adil davranmamış. yeni bir hayat kuracakken hapse girmek de ne oluyor.sözlüsünü düşünse böyle birşey yaşatmazdı.kızın yaptığı sana göre yanlış ama arkadaşınında ona yaşattıkları hiiiiiiç doğru değil.
ben açıkcası arkadaşının sözlüsünden yanayım.bende olsam beni düşünmeden hareket eden ve beni kötü konuma düşüreni ne ararım nede sorarım.arkadaşın hapse girerek sözlüsünün yaptıklarını haketmiş.
kız kendine yeni bir hayat kurmuş.bunun içinde kıza kızamam.çünkü çok haklı bir sebebi var.

kızın en azından bi haber verip ayrıldığını bildirmesi gerekirdi.böyle yapmadığına göre demek ki çok kızgınmış sözlüsüne,sözlüsü bu kızgınlığı haketmiş mi acaba?hapse ne sebepten girmiş,keyfi olarak bir suç işlediyse kız haklı,ama bazı talihsizlikler sonucu hapse girdiyse,kızın daha anlayışlı olması gerekirdi.

Kiz hakli tabiki!! Verilen o yeminler cocuk tutmusmuki kiz tutsun??mirmirmirmir

Cezaevine girmis sesi solugu kesilmis, kizda beklemis bir zaman sonra hali ile ümidini kesmis, hadi bu adam 10 sene iceri girseydi ne olacakti, 10 sene bekleyecekmiydi yani??

Hadi canim

iyide çocuk neden hapise girmiş buda önemli...eğer elinde olmayan bişey,bi yanlış anlaşılma ise tamam ama suç işleyerek girmişse kız niye beklesinki?babasının uşağımı var dışarda?sen yap et,sinirlerine hakim olma,hayatını mahvet,dışardakilerde seni beklesin.sen içerde kız dışarda zamanını çöpe atsın.
ben de beklemezdim.
hapse girmiş birinin yeri yoktur hayatımda artık...
arkadaşın kızı unutsun bence.

Merakımı mazur görün bu yazının kahramanı sizmisiniz?
Kafama takıldı yoksa neden yorum isteyesiniz ki ?
Haklı haksız arayasınız ki?

neden bu kadar irdeliyosun ki?o veya değil.bize ne?

Bir kere sormak irdelemekse artık bilemiyorum yaniiiii neyseee:1closedeyes::mymeka:

bencede kiz omur boyu bekliyecek diye bir kaide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…