Benim bir arkadaşım zamanında sözlü iken cezaevine düşüyor.sözlü oldugu kız arkadaşı ile 1,5 yıldır berabermiş.arkadaşım cezaevine girdiğinde sözlü oldugu kız , arkadaşıma bir mektup bile yollamıyor ve arkadaşım cezaevinde iken bi duyuyorki kız evlenmiş ve hatta cocugu bile olmuş.o kadar yeminlere ragmen...kızlar sizce kızın yaptıgı dogru bir şeymi adaletmi??
yorumlarınızı yazarsanız cok sevinirim kızlar öptüm hepinizia.s.Şeniz
her ne olursa olsun,kızın enazından bir mektupla erkeğe ayrıldığını yazması gerekirdi... 1 buçuk senelik bir beraberlik ve söz var çünkü..... kader mahkumu olan insanlar bunlar. kimbilir neden girdi... bu kadar acımasız olunur mu. haber vermeden evlenmek..... çok yanlış buldum.... ,
Kıza çok hak veriyorum ben....
Evlenebilir tabi. Ama bir haber vermek lazım.
Belki tepkisinden korkmuştur kız. Belki vefasız hissetmiştir kendini.
Bu yüzden haber vermeye çekinmiştir. Onun iç dünyasınıda bilemeyiz tabi.
Kişinin neden hapise girdiğide çok önemli....
Mantıklı karar vermiş kız bana göre....
adamın nedn hapse girdiği önemli değil mi? veya o hapse girerken aralarnda olanlardn haberimiz yok. neye doğru neye yanlış demeye de hakkımız yok. sallamış oluruz anca kafaya göre :)
ne karışık ya valla bence ikiside suçlu...kız haber vermediği için çocukta ciddi bir beraberliğe giden yolda suça karıştığı için...valla bilemiyorum suçuda ne tabi ona görede değişir...ayrıca olayların başlangıcıda arkadaşınızdan kaynaklanıyor kızda arayıp sormayarak zaten niyetini belli ediyor... ayrıca bide kız acaba ne sebeple bu yola başvurmuş dimi oda var..
şimdi sen bizden kızı yerden yere vurmamızı bekliyorsun
ama üzgünüm
sevmeyen bir kız sözlenmez
demekki kız sevmiş acaba neler olduki böyle bir yola gitmiş
ben çokda haksız bulmadım
Galiba siz yanlis anladiniz. Yada ben yanlis anladim.
Ben böyle anladim:
Erkek hapise girdikten sonra sözlüsü yani kiz erkege mektup yazmamis. Erkek yani kiszan haber alamamis.
Hapisten cikinca kizin evlendigini duyup sok olmus...
arkadaşlar benim arkadaşım bir kavgaya karısıyor ve suc onun uzerine kalıyor arkadaşımı arkadaşarı satıyor anlayacagınız. tabi bu olayın aslını kızda biliyor ..arkadaşım kıza mektup falan yolluyor ama cvp yazmıyo hiç kız .arkadaşım da yazamıyo belki falan diyip kızn uzerine gitmiyo..arkadaşım cıkacagı güne kadar hep kızla evlenecegi hayalini kuruyor..arkadaşımın aileside bişi demiyor arkadaşım dar yerde diye..
arkadaış bir cıkıyo hapisten diyolarki senin kız evlendi ...
sonra denk geliyo o kızla yüzyüze geliyo
kızın kucagında bir bebekte var..
arkadaşım allah mutlu etsin diyip arkasını donup gidiyor.
tabı bunalıma girdi arkadaşım
cunku cıkacagı güne kadar hep o ümitle geçirmiş içerdeki günlerini
bide arkadaşım 3 yıl yattı
ama kız arkadaşım içeri girdikten 9ay sonra evleniyor.arkadaşınım ce3zası kesinleşmeden yani.. ben fikrimi yazmamıştım ben de yazayım ........
bence kız arkadaşıma mektup yazıp acıklamasını yapması lazım dı .....
2 yıldan fazla olmuş kızdan haber yok aslında arkadaşınız az cok anlamıştır fakat amalarla yaşamıştır bır umıt mısalı kıza gelınce cok ayıp etmış ayıp az kalır bencılce davranmış..
o durumda olmak zor gercekten kızın acısındanda belkı aılesıne soz gecırememıstır ben oglanın yerınde olsam sevdıgımın benı beklemesını ıstemezdımsenağlama
arkadaşlar benim arkadaşım bir kavgaya karısıyor ve suc onun uzerine kalıyor arkadaşımı arkadaşarı satıyor anlayacagınız. tabi bu olayın aslını kızda biliyor ..arkadaşım kıza mektup falan yolluyor ama cvp yazmıyo hiç kız .arkadaşım da yazamıyo belki falan diyip kızn uzerine gitmiyo..arkadaşım cıkacagı güne kadar hep kızla evlenecegi hayalini kuruyor..arkadaşımın aileside bişi demiyor arkadaşım dar yerde diye..
arkadaış bir cıkıyo hapisten diyolarki senin kız evlendi ...
sonra denk geliyo o kızla yüzyüze geliyo
kızın kucagında bir bebekte var..
arkadaşım allah mutlu etsin diyip arkasını donup gidiyor.
tabı bunalıma girdi arkadaşım
cunku cıkacagı güne kadar hep o ümitle geçirmiş içerdeki günlerini
bide arkadaşım 3 yıl yattı
ama kız arkadaşım içeri girdikten 9ay sonra evleniyor.arkadaşınım ce3zası kesinleşmeden yani.. ben fikrimi yazmamıştım ben de yazayım ........
bence kız arkadaşıma mektup yazıp acıklamasını yapması lazım dı .....
Evet canım..Kız bu durumda çok büyük vefasızlık yamış oluyor....
Yalanmış sevgisi demek. Arkadaşının suçu olmadığını bilerek yarı yolda bırakmamalıydı.
Birde herkez hürdür.Beklemek yada hükümlü biri ile evlenmek istemeyede bilir.
Ama bir haber vermeliymişa.s