- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Yok canim duzenli olurumCanım kusura bakma ama izninle bisey sormak istiyorum
Adet düzensizliğin mi var
Yok canim duzenli olurum
Yok canım yanlış anlamadim merak etmee.. Bu ayki adetimi bekliyorum eger olursam ki insallah olmam.. Bu ay gidecem doktora insallahPeki doktora gittin mi hic sorun neymiş yani çoğu boyle durumlar psikolojik oluyor yanlış anlama nolur amacım meraklık yapıp biseyler didiklemek deil sadece bu durumu yaşamış bi insan olarak boyle bi konu gördüğümde dayanamiyorum
Aynen hersey rabbimden canım.. Insallah kaybetmezsin bebegini..Üzülme herşeyin bir zamanı vardır bak ben hamile kaldım kaybettim ve şimdikini de kaybetmek üzereyim. Senin imtihanın da bu, Rabbim seni sınıyor arkadaşların hamile senin sabrın ne kadar olacak diye. Sen de sabırlı ol vardır Rabbimin bir bildiği.
Sizlerin duasını, mümin kardeslerimin duasını almak bana yetti. Allah hepnizden razı olsunn..Her şeyin bir vakti vardır.Sakın üzülme inşallah senin de çok güzel bebeklerin olacak.Arkadaşlarının yanında olmuşsun onlara destek olmuşsun dualar etmişsin,kalbi güzel bir insansın,Allah böyle insanları er ya da geç mükafatlandırır.
Tüm isteyenlerin insallah gülüm benim, dillerine saglikRABBİM yar ve yardımcınız olsun şuan içinden tüm samimiyetle söylüyorum Rabbim inşAllah size bu ay hayırlı ve sağlıklı evladımızın müjdesini almayı naısl eder .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?