Arkadaşlarım anne oldu, ama ben....

Elbette ama yine de istediğimiz birazcık empati. Ha o da yoksa güle güle der geçer giderim.

Gercekten empati kuran, karsisindakini kirmadan konusan, patavatsiz olmayan kac kisi var. Cok degil.

Sen bu konuda empati istersin ama baska bi konuda empati kurmazsin arkadasinin alinacagi bi sey soylersin. O alinir farkinda bile olmazsin.

Empati kurmak herkesin harci degil. Onlar ozel insanlar.

Bu ne ya çocuk yapma yarışı mı?
Daha yeni evli sayılırsınız, kaldı ki daha teşhis konulmuş bir durum dahi yokken bu hassasiyet niye?
Cocuk yapma yarışı mı? Tabiriniz hiç hoş degil. Tabiki yeni evli sayilirim, yasimda genc. Kendimi teshis konulmadan kahretmiyorum zaten sadece paylasmak istedim. Hassasiyetimi anlayanlar anladi zaten sagolun

Ben seni anliyorum ama kendine yazik degil mi ?
Evlilik cocuk disinda da hedeflerin olsun.
Kendinle uğraş. Bir sey yap üret oku gez çalış. Onun cocugu oldu dayanamiyorum artik diye isyan etme sakin. Suan nasip degilse vardir Allahin bir bildigi hayirlisinii iste. Nasipse olur de.

Tabiki İSYAN etmiyorum!
Ben zaten kuran kursu öğreticisiyim, bir hedefim ve bir idealim yok anlayacaginiz.
Hamd olsun hayatimdanda cok memnunum

Cenab i Allah inşallah en kisa zamanda evlat nasip eder sana canim.. Kotu yorumlara kulak asma, başina gelmeyen anlayamaz.davulun sesi uzaktan hoş gelir onlara.. Bende üç yildir bebek hasreti çekiyorum..Rabbim yuzumuze baksin.. Amin..

ben bebek düşünmeye başladıktan 18 ay sonra hamile kaldim. sonra dedim ki iyi ki bu zamanda olmus oncesinde olmamis.

o 18 ayin ilk 10 ayinda cok da umrumda olmadi sanirim. zaten cok yogundum falan. ama sonda patir patir hamilelik haberleri almaya baslayinca bir tuhaf oldum. yegenim olacagini ogrendigimde bile icim bi buruklasti. koca cocuklari olan teyzem bile hamile kalmisti ben kalamamistim.

yine surekli görüştüğüm bir arkadasim da hamile kalmis ben kalamamistim. ustelik surekli gelir bana kim hamile kalmissa onun haberlerini getirirdi cocugumun olmadigini bildigi hâlde.

yani o dönem üzüldüm falan ama sonra ne oldu. cok tatlı cok zeki bir oğlum oldu. herseyin bir vakti saati var ve o saat en iyi saat emin ol. cok farketmiyor bir yasmis iki yasmis. sanirim daha da yeni evlisin. ilk bir yil gez toz zaten. cocuk olunca yapamayacağın pek cok seyi yapmaya calis. o sure icinde bos dur demiyorum tabi. doktora git mutlaka.

Cocuk yapma yarışı mı? Tabiriniz hiç hoş degil. Tabiki yeni evli sayilirim, yasimda genc. Kendimi teshis konulmadan kahretmiyorum zaten sadece paylasmak istedim. Hassasiyetimi anlayanlar anladi zaten sagolun
Kusura bakmayın ama 3 ay sonra onun oldu,5 ay sonra bunun oldu 9 ayda benim hala olmadı vb ifadeler bana yarışı hatırlattı. Özellikle de whatsapp grubundan çıkmanız bunu destekliyor bence. Hani olur da 4-5 yıl uğraşırsınız olmaz. Anlarım ve destek de olurum. Ama sizinki bu tepkileri vermek için erken değil mi?

Tesekkur ediyorum.. Rabbimin nasip edecegi günü bekliyoruz. Avcumuzda ve kalbimizde dua ile..

Tabiki İSYAN etmiyorum!
Ben zaten kuran kursu öğreticisiyim, bir hedefim ve bir idealim yok anlayacaginiz.
Hamd olsun hayatimdanda cok memnunum

Niyeki kuran kursu ogreticisi olmak zirveye çıkmak demek mi ? Istersen astronot ol yine insanin hedefi olur.
Bir meslek sahibi olmak para kazanmak yeter bana desen anlarımsa öyle bir diyorsun ki "kuran kursu ogreticisiyim hedefim yok benim" diye insanin gidip olasi geliyor. Neyse hayirlisi.

Can'ım benim öncelikle aşlah yardımcın olsun üzülme bak ben altı yıldır çocuk diyorum olmuyor ektim 35yaşında evlendi benden sonra ikinci çocuğunu doğuruyor napim küsimmi olur böyle albette allah sana en güzelini verecektir belki ikiz verecek belki senin için hayırlı evlat verecek herşeyde vardır bir hikmet öyle düşün.prki sıkıntın ney Can'ım hiç doktora giyçtiinmi tahlillerin bakıldımı

14 ay oldu canim. 4sene de olsa bisey degismeyecek cünkü neden? Şöyle aciklayayim;
Normal hayatimda onlarla gorusmedigim zaman cocuk kelimesi bile aklima gelmiyor. Cok gezen tozan biri degilim zaten. Evimden kursuma kursumdan evime gider gelirim. Ama onlarla gorustugumde muhabbet ayni olunca ben istem dısı kaliyorum ve kendimi kötü hissediyorum. O yuzden stres yapiyorum ve olmuyor.
Bu yuzden cok sık görüşmeme (hic demiyorum) karari aldim ve gruptanda edebimle cıktım.

Ben burda yaris yapilacak bisey göremiyorum anlayışınız farkliymis.

Tesekkur ediyorum.. Rabbimin nasip edecegi günü bekliyoruz. Avcumuzda ve kalbimizde dua ile..
9 aydir olmuyorsa doktora da gitmelisin bence. birde yumurtlama gunlerini kaciriyor olabilirsin. ates olcme yöntemi yada ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini kacirma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…