Arkadaşlarım anne oldu, ama ben....

boşvereceksin işte.
allah herkese imtihan veriyo biz de imtihanlari geçmek zorundayiz.
çekemeyen kıskananla muhattap olma..
kuzenlerim bebegimi kaybettiğimde çok üzüldü ama yanimda olmadi
hamile olduğumu daha yeni öğrendi çok şükür 4 aylığım.. kimseyede sölemek istemedim.kötü günümde yanimda olmayan iyi günümde yanimda olmasin dedim.

Herkesin hamileliği, bebeği, hayatı, bünyesi kendine. Kendinizi çocuklu arkadaşlarınızla kıyaslamayın. Kıyaslarsanız böyle üzülürsünüz. Sizin daha zamanınız gelmemiş. Özet bu. Bir de ben bebeğin hayat amacı haline getirilmemesinden yanayım . Arkadaşlarınızı bebek muhabbeti yaptılar diye suçlamamanız güzel. Kimi kadınlar kendileri tahammül edemiyor diye insanları düşüncesizlikle, vicdansızlıkla suçluyorlar. Siz anlayışla yaklaşmışsınız.
Son olarak, stres yapmamaya çalışın bu durumu ve doktora görünün eğer görünmediyseniz.

insanlar ne kadar kötü kalpli.

Bukadar çok takmasanız belkide çoktan olmuştu.
Ben bebeğimi iki sene bekledim ,kayıplar yaşadım.
Evet bende hemen hamile kalıp doğuran arkadaşlarımı görünce hafif burukluk yaşadım ama sizin gerçekten biraz hastalık boyutuna gelmiş.
Lütfen gerekli muayneleri olun , ve sabırla bekleyin.

Kaç yaşındasın acaba canım ?
Bende 2 buçuk yıllık evliyim daha yeni yeni istemeye başladım çocuğu ama sağlık sorunlarım yüzünden dr hamile kalma dedi bana da. yani biraz evliliğin otursun yaşın çok geç değilse bence takmadığın da unuttuğunda hamile kalıyor kadınlar çevremde şahit oldum buna inan ki... Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım

Düğünüme 5 gün kala nişan attım. Tam 1 ay sonra en yakın arkadaşım ondan bir ay sonra da yine yakın ve ortak bir arkadaşım evlenecekti. Ennn yakın cocukluk arkadaşımdı... Anlamadı. Nasıl dalgalanmalar yaşıyordum anlamadı. Onun yanında olmak da olamamak da ne kadar zordu anlamadı. Suçlamadım. Anlayamazdı zaten... Görevlerimi yapmadım mı yaptım. Halayın başını çektim. Düğün bitene kadar oynadım. Arabasına kadar bindirdim. Ne sitemler etti sonra eyvallah dedim. Şimdi konuşmaya devam etsek de aramızda buzdan dağlar var. Anlamazlar arkadaşım. Üzme tatlı canını... Vuslat bizim için de olacak en güzelinden... Sen yeter ki dert etme

Aynen canım.. Aynı derdi yasamayan seni asla anlayamaaz! Sende uzulme vardir bi hayr.. Allah karsina daha iyilerini cikartsin insallah

Yok canım yanlış anlamadim merak etmee.. Bu ayki adetimi bekliyorum eger olursam ki insallah olmam.. Bu ay gidecem doktora insallah
doktora gitmeden cocugum olmuyor diye şikayetlenmeyin be kardeşim bugün nerdeyse kısırlar cocuk sahibi oluyor ....senmi olamıycaksın cnm

Allah cc isteyene gec vermek ya da vermemekle istemeyene beklenmeyen gebeliklerle sınıyor. Önemli olan sınavları geçebilmek. Allah sabır versin.

Geçmiş olsun sorununuz ne acaba?neden kaybetmek üzeresiniz?

doktora gitmeden cocugum olmuyor diye şikayetlenmeyin be kardeşim bugün nerdeyse kısırlar cocuk sahibi oluyor ....senmi olamıycaksın cnm
Cocugum olmuyor diye şikayetlenen kim ?
Ben sadece yaşadiklarimi ve düsüncelerimi sizinle paylasmak istedim.
Cocugum olmuyor diye sikayet edersem, haşa Allaha güvenmiyo olurum.
Böyle bisey soz konusu olamaz ynlis anlamışsınız.

Doktora gitmeden bu kadar umutsuz olmaniz hafif isyankar tavirlariniz ne bileyim hos degil ya. Umutvar olunuz gereken kontrolleri yaptiriniz Allah kerim

Kiskanmiyorsunuz o baska bir duygu onlarin mutlu gunu ama sizin buruk gununuz siz onlarin mutlulugunu elinizden geldigunce paylasiyorsunuz onlarda sizin kalp ksirikliginizi paylasmali eger paylasmiyorlarsa hic arkaniza bakmayin
Benimde 1.5 yil bebegim olmadi ve bencok agliyor cok uzuluyordum beni en cok hamile bir arkadasim dinlerdi
Sonra benimde siram geldi ve birlikte mutlu olmaya devam ettik
En kisa zamanda anne olmaniz dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…