- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Eşinde bakilsin basit biseydir beklide hemen cözulur kafayada takma pskolojik olarakta takinti haline getirince olmuyo...yumurtlama gunlerini takip et ovulasyon testlerini kullan folic asit basla bunlari önerebilirim.14 ay oldu.. Bu ay gidicem insallah
boşvereceksin işte.Belki beni kıskanç, çekemiyor gördüler ama içten içe duamı ettim onlara da kendime de. Eşim de başta anlamadı, çok takıyorsun dedi ama onların hareketleri kendi de gördükçe karışmaz oldu tavrıma. Zaten hayatta istediğim her şeyi hemen alamadım hep bi tırmaladım çabaladım, Bebek işi de öyle olacak anlaşılan. Varsın geç olsun hayırlı sağlıklı olsun diyorum:)
Tesekkur ederim canimm ilgilendiğin icinEşinde bakilsin basit biseydir beklide hemen cözulur kafayada takma pskolojik olarakta takinti haline getirince olmuyo...yumurtlama gunlerini takip et ovulasyon testlerini kullan folic asit basla bunlari önerebilirim.
Ben hamile kaldığım Zaman başka iki arkadaşımın da kaldığını öğrendim, maalesef benim düşük oldu. Ben kendi acımla uğraşırken biri benim yanımda olmak yerine" benim bebeğim çok sağlıklıymış, her şeyi iyiymiş, acaba cinsiyeti ne olacak, bak Nasıl hareket ediyor" diyerek doğurana kadar göbeğini gösterdi durdu. Diğeri ise ben araya mesafe koyunca daha doğrusu yalnız kalmak isteyince " başıma padişah çocuğu mu doğuracaktın sanki öldüyse benim yüzümden mi öldü" dedi acım ikiye katlandı. Kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde yanımda olmasın diye ikisine de yol verdim, Allah evlatlarını bağışlasın ikisinin de. Nasipte varsa elbet bizim de olur, yıllarca uğraşıp bekleyen var, bizi de görecek Allahım inanıyorum.
Infertilite için 1 yil deneyip sonuc elde edemedikleri taktirde arastirma yapiliyo canimDoktora bile daha yeni gidiyosunuz.
Neden?
9ay uzun bir süreç sonucta.
hımmm.Infertilite için 1 yil deneyip sonuc elde edemedikleri taktirde arastirma yapiliyo canim
9 ay degilki 14 ay oldu.. 1sene dolmasini bekledim o yuzdenDoktora bile daha yeni gidiyosunuz.
Neden?
9ay uzun bir süreç sonucta.
Aynen canım.. Aynı derdi yasamayan seni asla anlayamaaz! Sende uzulme vardir bi hayr.. Allah karsina daha iyilerini cikartsin insallahDüğünüme 5 gün kala nişan attım. Tam 1 ay sonra en yakın arkadaşım ondan bir ay sonra da yine yakın ve ortak bir arkadaşım evlenecekti. Ennn yakın cocukluk arkadaşımdı... Anlamadı. Nasıl dalgalanmalar yaşıyordum anlamadı. Onun yanında olmak da olamamak da ne kadar zordu anlamadı. Suçlamadım. Anlayamazdı zaten... Görevlerimi yapmadım mı yaptım. Halayın başını çektim. Düğün bitene kadar oynadım. Arabasına kadar bindirdim. Ne sitemler etti sonra eyvallah dedim. Şimdi konuşmaya devam etsek de aramızda buzdan dağlar var. Anlamazlar arkadaşım. Üzme tatlı canını... Vuslat bizim için de olacak en güzelinden... Sen yeter ki dert etme
doktora gitmeden cocugum olmuyor diye şikayetlenmeyin be kardeşim bugün nerdeyse kısırlar cocuk sahibi oluyor ....senmi olamıycaksın cnmYok canım yanlış anlamadim merak etmee.. Bu ayki adetimi bekliyorum eger olursam ki insallah olmam.. Bu ay gidecem doktora insallah
Geçmiş olsun sorununuz ne acaba?neden kaybetmek üzeresiniz?Üzülme herşeyin bir zamanı vardır bak ben hamile kaldım kaybettim ve şimdikini de kaybetmek üzereyim. Senin imtihanın da bu, Rabbim seni sınıyor arkadaşların hamile senin sabrın ne kadar olacak diye. Sen de sabırlı ol vardır Rabbimin bir bildiği.
Cocugum olmuyor diye şikayetlenen kim ?doktora gitmeden cocugum olmuyor diye şikayetlenmeyin be kardeşim bugün nerdeyse kısırlar cocuk sahibi oluyor ....senmi olamıycaksın cnm
Isyankar tavrımı olsaydi boyle bir yorum yapmaya hakkıniz vardi.Doktora gitmeden bu kadar umutsuz olmaniz hafif isyankar tavirlariniz ne bileyim hos degil ya. Umutvar olunuz gereken kontrolleri yaptiriniz Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?