Arkadaşlarım anne oldu, ama ben....

Benim neredeyse 6 yıldır olmuyor ve 2 aşılama 4 tüp yaptırdığım halde benden 5 sene sonra evlenen arkadaşım ilk gece hamile kaldı ve doğurdu ben hariç tüm akraba eş dost herkesin oldu benim hala yok nasip napalım

Üzülmeyin nolur. Allahın takdiri, elbet sizin de kucağınıza verecektir evlatlarınızı.. Sadece zamanı var demektir bu.

Tedavi gerektiren birşey varsa olun. Sonrası gelir..
Tavsiyem rahat olun, düşünmeyin.

*bir sorun mu var da bebeğim olmuyor diye gittiğim bir doktor bana:
Kızım sen bir tatile git, kafanı dağıt, senin çocuğun olur, sen çocuk doğurursun dedi, unutmadım o cümleyi. Ertesi ay hamileydim!

Durumlarımız tamamen aynı olmasa da benziyor bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
Anlattığınız durum, anneliği yaşama amacı haline getirmek, çekememezlik, kıskançlık değil, bariz.
Anladığım kadarıyla da inançlı bi insansınız, Allah' ın en güzelini en iyi zamanda vereceğine inancımız tam... Biz ümitli bi şekilde bekleyelim zamanı gelince hayırlıysa olur zaten, yapmamız gereken arada sırada gözmezden gelebilmeyi öğrenmek ve içimizi ferah tutmak... :)
Sevgiler

doğru yapmışssın vatsap gurubundan çıkarak az görüşerek bencede senden bu kadar olmalı.dürüst davranmışsssın duygularını gizleyen içten içe haset eden insanlardan hep korkmuşumdur.inşallah tez vakitte hayırlısıyla hamile kalırsın.

evet çok doğrusunu yapmışın... kötü günde yaninda olmayan iyi günde yaninda olmasin bu kadar basit cümle.
benle beraber hamile olan çoktu. hiç biri yanimda olmadi

Cnm benim her bebek bekleme aşaması sıkıntılı oluyor bu duyguları yasaman normal. Benimde zor oldu 1 sene kadar uğraştık sonra doktorumu değiştirdim meğer pko varmış hemen tedaviye başlandı ve ilk denemede gebe kaldim. Sende güzelce bi doktora görün belki hemen tedavisi olcak bişey vardır. Bide stres yumurtlamanin en büyük düşmanı biraz bebek düşüncesinden uzaklas o da etkiler.

İnşallah kısa sürede kucağınıza alırsınız bebeğinizi, Allah gönlünüze göre versin. İbrahim Saraçoğlu' nun soğan ve incir kürü var yapın mutlaka tavsiye ederim. Kolay hamile kalmanızı sağlıyor.

bnde bekliyorum üç yıl olacak evleneli. benden sonra evlenenlerin bile oldu ama bizde yok çok üzülüyorum ama sonra vardır Rabbimin bi bildiği diyorum. Çünkü her zaman hayırlı zamanda hayirlisini ver Allahım diye dua ettim. sende üzülme canım sanada en hayırlı zamanda hayirlisini versin Rabbim inşallah...

evet çok doğrusunu yapmışın... kötü günde yaninda olmayan iyi günde yaninda olmasin bu kadar basit cümle.
benle beraber hamile olan çoktu. hiç biri yanimda olmadi
Belki beni kıskanç, çekemiyor gördüler ama içten içe duamı ettim onlara da kendime de. Eşim de başta anlamadı, çok takıyorsun dedi ama onların hareketleri kendi de gördükçe karışmaz oldu tavrıma. Zaten hayatta istediğim her şeyi hemen alamadım hep bi tırmaladım çabaladım, Bebek işi de öyle olacak anlaşılan. Varsın geç olsun hayırlı sağlıklı olsun diyorum:)

Tabiki hersey Allahın takdiri.. Allah sizlere sabir versin, biz neyiz ki.. Kimbilir biz neler gorecez
cok tesekkur ederim.. Görünürde bisey yok gibi, bu ay doktora gidecem bakalim

Aynen öyle icimi okudunuz.. Rabbimden tek dilegim hayırlısı ise olsun.. Gec olsun ama saglikli ve hayirli olsun.. Erken olup ne imtihanlara taabi tutulan var, engelli olan hayirsiz olan.. Allah böyle imtihanlarla sınanasın bizi, yine cok sukur beterin beteri var

ya 30 yaşındayım eşimden ayrıldım çocuğum yok ama bir daha evlenebilir miyim çocuğum olur mu bilemiyorum kardeş.sen eşine sarıl sıkı sıkı Rabbimin izniyle olur inşallah...beterin beter i var ya kendimi hislerimi söylemek istedim :)

Esinle birlikte bi doktora gidin canım hamile kalmana engel bi durum var mi bi muayene etsin test yapsinlar tabi sadece sana degil esine de...

Belli dönemler var o dönemlerde hamile kalma ihtimalin daha cok oluyormus doktor size onun takvimini verir ona göre hareket edersiniz. Sıkma canını ama doktora gitmeyi de ihmal etmeyin.

Ben gayet iyi anliyorum seni kiskanclik degil bu duygu anne olma istegi sadece tedavi filan gereklidir belki dr a gittinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…