Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Sanırım evleneli bir yılı geçmiş iyi bir dr a gidin bende hamile kalmaya çalışıyorumEvlendikten sonra tanıştık..eşimin arkadaslarinin eşleriydi. Önce biz evlenmistik, bizden 1 hafta sonra digeri, 2 hafta sonra digeri. Tanıştigimizsa üçümüzde yeni evliydik.. Kısa sürede cok samimi olduk surekli görüsmeye başladık, dertleşmeye başladık. Allah icin cok iyi insanlardi..
Ücümüzde cocuk istiyor, bu konu üzerinde birbirimizi bilgilendiriyorduk.
3ay sonra biri hamile kaldi. Cok sevindik bi o kadar da icim buruktu. Aradan 1ay gecmeden digeri hamile kaldi.. Zannediyordum ki, sıra bende. Bende hamile kalıcam diye umut ederkennn....
Bir baktım koca 9ay gecmis ve arkadaslarimin dogum zamani gelmişti. Tabi bu süre zarfı icinde yine devamlı görüsüyoruz ve her konumuzdan biri bebek, bebek kiyafetleri, beşik biberon mama tekmeler sancilar bilmem ne ler.. Artık tahamülüm kalmamıştı ama belli etmemeye calısıyordum.
Git gide psikolojim bozulmaya başlamıştı ve artık cok sık görüsmemek istiyordum. Eşime bu durumu anlattım ve beni sagolsun anlayışla karşıladı.. Hatta whatsapp grubumuz vardı. Ordada devamlı bebekle ilgili paylasımlar ultrason resimleri gonderiyorlardi. O gruptanda cıktım ve bir acıklama yaptim; sizin mutlu günlerinizi mutlu anlarınızı istediğiniz kadar paylaşmaya hakkınız var, ama benim bunları kaldıracak artık tahamülüm kalmadı...
Ikiside dogum yaptilar ve suan bebekler 3-4 aylık.. İkisinin dogumunda da yanlarında oldum, doguma girerken yasinler okudum dogumun kolay gecmesi icin dualar okudum, cıkınca gecelere kadar başlarında durdum, yardım ettim. Ben arkadaşlık vazifemi yaptım diye umuyorum... Artık benden bu kadar. Kim ne düşünürse düşünsün hakkimda. Ister kıskanıyo desin ister çekemiyo desin.. Ben ne yaptıysam Allah rizası icin yaptım..
Aynen canım insanlar çok acımasız bda bizim imtihanımız benimde eltimin iki kızı var saçlarını taradm topluyodum bigün önümden çekti aldı çocugu çocuk sevecek adam çocuk dogursun kendininkini sevsin dedi inan dünya başıma yıkıldı ogün hala içimden çıkmıyo sanki ben istemiyorum Rabbim vermeyince kulun elinden ne gelir[/QUOTE
Tövbe Yarabbim ya çok ayıp etmiş çocuğu olanlar sanki kendileri yaratmış havasında unutulmamalı ki veren de o alan da o.Neyle imtihan olunacağı hiç bilinmez ağzımızdan çıkana dikkat etmezsek sınavımız oluverir
Beni anlayan insanlari gorunce cok mutlu oluyorum.. Cok sagolunNasıl mutlu oluyorsan öyle yap canım bizim psikolojimizi sadece bizim gibi evlat hasreti çekenler anlar.Mutsuz oluyorsan görüşme senin psikolojin herkesten daha önemli
Tövbe Yarabbim ya çok ayıp etmiş çocuğu olanlar sanki kendileri yaratmış havasında unutulmamalı ki veren de o alan da o.Neyle imtihan olunacağı hiç bilinmez ağzımızdan çıkana dikkat etmezsek sınavımız oluverir[/QUOTE]Aynen canım insanlar çok acımasız bda bizim imtihanımız benimde eltimin iki kızı var saçlarını taradm topluyodum bigün önümden çekti aldı çocugu çocuk sevecek adam çocuk dogursun kendininkini sevsin dedi inan dünya başıma yıkıldı ogün hala içimden çıkmıyo sanki ben istemiyorum Rabbim vermeyince kulun elinden ne gelir
Allah böyle insanları bildigi gibi yapsın..Aynen canım insanlar çok acımasız bda bizim imtihanımız benimde eltimin iki kızı var saçlarını taradm topluyodum bigün önümden çekti aldı çocugu çocuk sevecek adam çocuk dogursun kendininkini sevsin dedi inan dünya başıma yıkıldı ogün hala içimden çıkmıyo sanki ben istemiyorum Rabbim vermeyince kulun elinden ne gelir
Seni en en en iyi anlayanlardanım emin ol beş yıllık evligim tedaviler tüp bebek denemedigmiz kalmadı ama hepsi hüsran bende facede görüyodum benden sonra evlenen bana abla diyenlerin hamile oldugunu içime içime aglıyodum çok üzülüyodum ama hep dua ettim Rabbime binlerce şükürler olsunki kendilignden hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin
Rabbim bir gün ayırmıştır elbet canım benim...Cok acitiyo insanin canini..6 senelik evliyim benden once benden sonra evlenenler anne oldu...kiskanclik degil Allah hepsinin evladini bagislasin...
Her ay bi umut her ay bi dunya gozyasi aci...
Uzulme hayirlisi boyleymis diyenler acaba nerden biliyolar hayirlimi hayirsiz mi olmayan herseyde hayir var mi demektir?
Kendimden gectim artik esim baba olsun istiyorumsayfalarca yazilir bitmez bitmez bitmez...
Dogrudur canim güclü ve sabirli olmak gerek. Allah kaldiramayacagimiz yükleri yüklemesin..4 sene çocuğum olmadı hemde sebepsiz... Gerçekten okadar zordu ki her şey. Benimle evlenenler ikincileri doguruyordu.Sonra kocam beni aldattı ve gitti o kadından çocuk yaptı. Bu yaşadıkların inan kolay değil, bilirim. Ama ahlık vahlık bir durumda değilsin, kaldıramıyorum diye dövünmelik bir konumda inan değilsin. Acık güçlü ol. Bu şekilde anne olsan onu da inan kaldıramayabilirsin zira annelik insanların whatsappte birbirlerine nispet kastıklarından çooook farklı
Ah kendim yazmış gibi okudum yine derim çekmeyen bilemezCok acitiyo insanin canini..6 senelik evliyim benden once benden sonra evlenenler anne oldu...kiskanclik degil Allah hepsinin evladini bagislasin...
Her ay bi umut her ay bi dunya gozyasi aci...
Uzulme hayirlisi boyleymis diyenler acaba nerden biliyolar hayirlimi hayirsiz mi olmayan herseyde hayir var mi demektir?
Kendimden gectim artik esim baba olsun istiyorumsayfalarca yazilir bitmez bitmez bitmez...
Ben kendimi bildim bileli polikistik over denilen hastalıkla mücadele etmekteyim adetlerim iki üç ayda bir olurdu bebek için çok tedavi gördüm hepsi başarısızdı önümüzdeki yaz tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünürken hamile oldugumu ögrendimMerhaba çocuğunuz olmama sebebi var mıydı ve tedavisiz kendiliğinden mi bebisiniz oldu
Bilmiyorlar ki onu veren de alan da Allah.insanlar ne kadar kotu ya..
bnde düşük yapmıştım,arkadas msj atmisti gecmis olsun diye,bnde iyi olmaya calistigimi vs yazmistim cvp olarak.
kız ikinci msjında yemin ederim göbeğinin resmini çekip yollamıştı
bnm pragmatik eşim bile şok oldu üzüldü..
böyle ilginç tipler var ne yazık ki..
İyi ki bu iki arkadaşınıza yol vermişsiniz,gerçek yüzlerini en azından bu şekilde görmüş oldunuz. Böylelerine asla tahammülüm yok. Bazı kadınlar çocuk doğurmayı marifet sanıyorlar ve ben böylelerine cidden çok acıyorum Allah günahlarını affetsin. Veren de alan da Allah'tır sadece,onlar bize göze soka soka övünmek için değil,en güzel şekilde yetiştirelim diye veriliyor. Allah size ve isteyen herkese hayırlı bir zamanda hayırlısıyla sağlıklı vicdanlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah.Ben hamile kaldığım Zaman başka iki arkadaşımın da kaldığını öğrendim, maalesef benim düşük oldu. Ben kendi acımla uğraşırken biri benim yanımda olmak yerine" benim bebeğim çok sağlıklıymış, her şeyi iyiymiş, acaba cinsiyeti ne olacak, bak Nasıl hareket ediyor" diyerek doğurana kadar göbeğini gösterdi durdu. Diğeri ise ben araya mesafe koyunca daha doğrusu yalnız kalmak isteyince " başıma padişah çocuğu mu doğuracaktın sanki öldüyse benim yüzümden mi öldü" dedi acım ikiye katlandı. Kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde yanımda olmasın diye ikisine de yol verdim, Allah evlatlarını bağışlasın ikisinin de. Nasipte varsa elbet bizim de olur, yıllarca uğraşıp bekleyen var, bizi de görecek Allahım inanıyorum.
Amin inşallah arkadaşım Allah dileyen herkese versin:) sorsan hâlâ bilmezler konuşmayı kesme sebebimi ama neyse diyorum artık takmıyorum.İyi ki bu iki arkadaşınıza yol vermişsiniz,gerçek yüzlerini en azından bu şekilde görmüş oldunuz. Böylelerine asla tahammülüm yok. Bazı kadınlar çocuk doğurmayı marifet sanıyorlar ve ben böylelerine cidden çok acıyorum Allah günahlarını affetsin. Veren de alan da Allah'tır sadece,onlar bize göze soka soka övünmek için değil,en güzel şekilde yetiştirelim diye veriliyor. Allah size ve isteyen herkese hayırlı bir zamanda hayırlısıyla sağlıklı vicdanlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah.
Cnm konunu okuyunca, bende yazmak istedim, herkese umut olurum inşallah. Seni çok çok iyi anlıyorum, aynı olmasada bazı şeyleri hatta daha iç acıtıcı duygular yaşadım. 6 senelik evliyim ve altı senenin içinde tam 4 tüp bebek denedik ama malesef iyi sonuç alamadık. Ama Rabbim 2 ay önce mucizesini bizede verdi hemde kendiliğinden. Dileğim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah en kısa zamanda anne olursun.Dogrudur canim güclü ve sabirli olmak gerek. Allah kaldiramayacagimiz yükleri yüklemesin..
ilginc daha cok yeni evlisini ve adamlarin resim paylasmasini bile istemediniz walla sizinle iyi gorusuyorlar hangi dunyadasiniz yahuu bakin ulke ne halde dunya ne durumdaEvlendikten sonra tanıştık..eşimin arkadaslarinin eşleriydi. Önce biz evlenmistik, bizden 1 hafta sonra digeri, 2 hafta sonra digeri. Tanıştigimizsa üçümüzde yeni evliydik.. Kısa sürede cok samimi olduk surekli görüsmeye başladık, dertleşmeye başladık. Allah icin cok iyi insanlardi..
Ücümüzde cocuk istiyor, bu konu üzerinde birbirimizi bilgilendiriyorduk.
3ay sonra biri hamile kaldi. Cok sevindik bi o kadar da icim buruktu. Aradan 1ay gecmeden digeri hamile kaldi.. Zannediyordum ki, sıra bende. Bende hamile kalıcam diye umut ederkennn....
Bir baktım koca 9ay gecmis ve arkadaslarimin dogum zamani gelmişti. Tabi bu süre zarfı icinde yine devamlı görüsüyoruz ve her konumuzdan biri bebek, bebek kiyafetleri, beşik biberon mama tekmeler sancilar bilmem ne ler.. Artık tahamülüm kalmamıştı ama belli etmemeye calısıyordum.
Git gide psikolojim bozulmaya başlamıştı ve artık cok sık görüsmemek istiyordum. Eşime bu durumu anlattım ve beni sagolsun anlayışla karşıladı.. Hatta whatsapp grubumuz vardı. Ordada devamlı bebekle ilgili paylasımlar ultrason resimleri gonderiyorlardi. O gruptanda cıktım ve bir acıklama yaptim; sizin mutlu günlerinizi mutlu anlarınızı istediğiniz kadar paylaşmaya hakkınız var, ama benim bunları kaldıracak artık tahamülüm kalmadı...
Ikiside dogum yaptilar ve suan bebekler 3-4 aylık.. İkisinin dogumunda da yanlarında oldum, doguma girerken yasinler okudum dogumun kolay gecmesi icin dualar okudum, cıkınca gecelere kadar başlarında durdum, yardım ettim. Ben arkadaşlık vazifemi yaptım diye umuyorum... Artık benden bu kadar. Kim ne düşünürse düşünsün hakkimda. Ister kıskanıyo desin ister çekemiyo desin.. Ben ne yaptıysam Allah rizası icin yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?