Arkadaşlarım anne oldu, ama ben....

Sanırım evleneli bir yılı geçmiş iyi bir dr a gidin bende hamile kalmaya çalışıyorum

Tövbe Yarabbim ya çok ayıp etmiş çocuğu olanlar sanki kendileri yaratmış havasında unutulmamalı ki veren de o alan da o.Neyle imtihan olunacağı hiç bilinmez ağzımızdan çıkana dikkat etmezsek sınavımız oluverir[/QUOTE]

Allah böyle insanları bildigi gibi yapsın..

Hamile kalmak isteyen herkes için konuşuyorum sakın pes etmeyin ben inanıyorum ki emek eden pes etmeyen herkese Rabbim mükafatını veriyor 1 yıl dolunca hemen doktora gidin onca yıl beklemenin yıpranmaktan başka hiçbir yararı yok.Tüp bebek tedavilerinde birçok insanla tanıştım 12 yıllık evli biri vardı ilk kez doktora gelmiş tedavi ilk kez oluyordu ve ilkinde tuttu oğlu var şimdi.Onca yıl ağlamakla heba oldu yazık değil mi?

Merhaba çocuğunuz olmama sebebi var mıydı ve tedavisiz kendiliğinden mi bebisiniz oldu

Son düzenleme:
4 sene çocuğum olmadı hemde sebepsiz... Gerçekten okadar zordu ki her şey. Benimle evlenenler ikincileri doguruyordu.Sonra kocam beni aldattı ve gitti o kadından çocuk yaptı. Bu yaşadıkların inan kolay değil, bilirim. Ama ahlık vahlık bir durumda değilsin, kaldıramıyorum diye dövünmelik bir konumda inan değilsin. Acık güçlü ol. Bu şekilde anne olsan onu da inan kaldıramayabilirsin zira annelik insanların whatsappte birbirlerine nispet kastıklarından çooook farklı

İnsallah sizin de en hayirli zamanda saglikli evlatlariniz olur.benim gorumcem de hicbir tedeviye gerek kalmadan 2 seneye yakin bir zamanda hamile kalabildi.dr a gittiklerinde dr . 1 bucuk senede bile henuz tedaviye baslamayalim demisti.insanlar ne kadar anlayissiz ben de gecen sene okulda bir ogretmen arkadas 5 senelik evliyim cocugum yok dediginde anlamistim olmadigini.benim 3 yasinda hic uyumayan bir cocugum var herkes onun yaninda uyumuyor mu hala falan dediginde hep dert yanan ben,kisa kesiyordum.konuyu degistirmeye calisiyordum
senin kirilacagini dusunmeden nasil boyle rahat olabiliyorlar hayret dogrusu.iyi yapmissin boyle davranmakta anlamazlarsa da o onlarin anlayissizligi

Cok acitiyo insanin canini..6 senelik evliyim benden once benden sonra evlenenler anne oldu...kiskanclik degil Allah hepsinin evladini bagislasin...
Her ay bi umut her ay bi dunya gozyasi aci...
Uzulme hayirlisi boyleymis diyenler acaba nerden biliyolar hayirlimi hayirsiz mi olmayan herseyde hayir var mi demektir?
Kendimden gectim artik esim baba olsun istiyorum sayfalarca yazilir bitmez bitmez bitmez...

Rabbim bir gün ayırmıştır elbet canım benim...
Her ay aynı merak. Her ay ayni heyecan. Her ay ayni his. Her ay ayni negatif sonuc ve her ay aynı yıkılma.. Hic kolay degil. Rabbim dermansiz dert vermesin yeterki

Dogrudur canim güclü ve sabirli olmak gerek. Allah kaldiramayacagimiz yükleri yüklemesin..

Herseyin vakti zamani vardir inaniyorum.bizimde 5 . Senemiz olacak bizdede yok hala .senin icin daha cok erken milletin sorularinada dusunmuyoruz de rabbim icini bilio zaten yalan olmaz ins tezzzz vakitte olur senin benim isteyen herkesin.bian oncede git kesin bisey yoktur sen stres yapiosundur .ama arastirdigin bi doktora git ziraa cogu kafa yormaktan zaman kaybindan başka bisey degil

Ah kendim yazmış gibi okudum yine derim çekmeyen bilemez

Merhaba çocuğunuz olmama sebebi var mıydı ve tedavisiz kendiliğinden mi bebisiniz oldu
Ben kendimi bildim bileli polikistik over denilen hastalıkla mücadele etmekteyim adetlerim iki üç ayda bir olurdu bebek için çok tedavi gördüm hepsi başarısızdı önümüzdeki yaz tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünürken hamile oldugumu ögrendim evet kendiliginden oldu

Bilmiyorlar ki onu veren de alan da Allah.

İyi ki bu iki arkadaşınıza yol vermişsiniz,gerçek yüzlerini en azından bu şekilde görmüş oldunuz. Böylelerine asla tahammülüm yok. Bazı kadınlar çocuk doğurmayı marifet sanıyorlar ve ben böylelerine cidden çok acıyorum Allah günahlarını affetsin. Veren de alan da Allah'tır sadece,onlar bize göze soka soka övünmek için değil,en güzel şekilde yetiştirelim diye veriliyor. Allah size ve isteyen herkese hayırlı bir zamanda hayırlısıyla sağlıklı vicdanlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah.

Amin inşallah arkadaşım Allah dileyen herkese versin:) sorsan hâlâ bilmezler konuşmayı kesme sebebimi ama neyse diyorum artık takmıyorum.

Dogrudur canim güclü ve sabirli olmak gerek. Allah kaldiramayacagimiz yükleri yüklemesin..
Cnm konunu okuyunca, bende yazmak istedim, herkese umut olurum inşallah. Seni çok çok iyi anlıyorum, aynı olmasada bazı şeyleri hatta daha iç acıtıcı duygular yaşadım. 6 senelik evliyim ve altı senenin içinde tam 4 tüp bebek denedik ama malesef iyi sonuç alamadık. Ama Rabbim 2 ay önce mucizesini bizede verdi hemde kendiliğinden. Dileğim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah en kısa zamanda anne olursun.

ilginc daha cok yeni evlisini ve adamlarin resim paylasmasini bile istemediniz walla sizinle iyi gorusuyorlar hangi dunyadasiniz yahuu bakin ulke ne halde dunya ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…