Arkadaşlarım 😓

Ortak alisveris durumlarinda uzak durun. Unutma falan yok. Sorduklarinda siz de yarim yamalak cevap verdiyseniz bildiginiz ustune yatmislar.
Arkadaslik bitirilmez de görüsmeler seyreklesebilir. Ben bu durumda öyle yapardım.

50 tl sorun edilecek bir rakam değil ama ortak ödeyeceğiz diye yola çıkıp sonra da hiç kimsenin umursamaması hiç hoş değil. Ben olsam da çok kızarım.
Bence söyleyin ne var ki bunda.. "arkadaşlar kredi kartımın ödeme günü yarın. pastanın parasını alabilir miyim " deyin

Bence burda çoğu hanımın sizi alamadığını düşünüyorum mevzu paradan öte bişey biz sana veririz diyip vermemek çok ayıp hepsi mi unuttu 10 liracik ciye ki 1 lirada olsa aynı 100 lirada sorun onların bunu düşünüp vermeyisi. Tabi arkadaşlarınızla mesafe falan koymayın araya ama bidakine atlamayin ben öderim diye ders oluyor böyle böyle hepimize

Belki vereceklerdir belki unutmuşlardır.Vermezlerse de canları sağ olsun boşver

Arkadaslarinizin garip oldugu 5 kisinin gire gire bir 50 liralik pastaya girmesinden belli zaten bu cimriligi yapan kisiler kalkip parayi da vermez ustune yatarlar. gittiginiz yere ne kadar ayip olmus getire getire kiytirik pasta.

İyi de biz bebek hediyesi olarak altınımızı aldık. Çayın yanında yenilebilecek bir şeyler götürelim dedik ne götürücez başka

Ya eğer sürekli durum bu işe kendinizi kullandirmayin,ama ilk defa oldu ise bence bekleyin çünkü insan unutabilir

Bakın ben. Ira

Siz olayı tamamen yanlış anladınız bence . Olay biz arkadaşlarla gezmeye gittik içimden geldi hesabı ben ödedim sonra onlardan karşılık bekledim değil ki. Ortak yaptığımız bir ziyaretin parasını neden yalnızca ben ödüyorum. Kendimi enayi gibi hissettim. Bundan sonra hiç karışmamayı düşünüyorum böyle işlere

Bu sürekli tekrarlanan bir olay ise kendinizi kullandirmayin. Ama bir kez olmuşsa sonraki bu tip durumlarda siz atlamayın

5 arkadaşı pasta almadan önce toplaşıp öle almalıydın.
10 lira toplamaliydin ki paylaşım olmali.
bu işe aceleye kalkmişsin. geçmiş olsun.

Insanlik etmişsiniz almissiniz unutmuslardir ama ınsanlar sunu anladimki senin yumuşak yüzünü kullaniyolar

Bir daha ki sefere siz atlamayın ödemek için. Başkası ödediğinde paylaşıyorlarsa o an siz de hatırlatın, "geçenlerde de pasta almıştık" falan diye, unutmuşlardır siz o an pasta dediğinizde hatırlayacaklardır. Bu arada biz kendi grup arkadaşlarımızla çiçek böcek parası diye bir şey oluşturduk. Herkes ayda ne bileyim 5 lira, 10 lira falan koyuyor orada biriken paradan da birisinin çocuğu mu oldu biri işe girdi çiçek mi alınacak o paradan alınıyor.

Bende bebek görmeye pastayla gitmenize takıldım.birer takım alsaniz daha makbule geçerdi.sahsi görüşüm yanlış anlamayın.
Para meselesine gelince de açık açık isteyin.

İyi de biz bebek hediyesi olarak altınımızı aldık. Çayın yanında yenilebilecek bir şeyler götürelim dedik ne götürücez başka
O zaman da pastaya gerek yok,evin sahibi insansa zaten cayin yanina koymaya bir seyi vardir,goturdugunuz o 50 liralik pasta zararli zaten onu soylememe gerek var mi bilemiyorum. Anneye faydasi yok.

İlle yiyecek bir sey almak istediyseniz herkes kendisi alabilirdi,evde yapabilirdi,kocaman insanlarsiniz cocuk degilsiniz ki hadi adam basi 10 liraya pastaya girelim diyorsunuz.

Daha onceden dogum yapmis ve bir suru gereksiz insana cay servisi yapip her birinin bebek aglamalari arasinda evinde saatlerce oturdugu bir kadin olarak yeni dogum yapan birinin evinde uzun sureli cay muhabbetleri yapmamanizi oneririm. Yiyecek goturecekseniz de anneye faydali bir seyleri goturseydiniz,herkes evde kek yapabilirdi,biriniz borek yapsaydi,biriniz az sekerli bir kek,biriniz meyve alsaydi cok daha nezaketli bir goruntunuz olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…