Belki vereceklerdir belki unutmuşlardır.Vermezlerse de canları sağ olsun boşverArkadaşlar ben mi olaya çok hassas bakıyorum sizlere sormak istedim. Bu olay bir kaç kez yaşandığı için konuyu açıyorum yoksa bir seferlik olsa dalgınlık unutkanlık der geçerim.
Dün 5 arkadaş bir arkadaşımıza bebek görmeye gittik. Giderken eli boş gidilmez bir pasta alalım dedik . Diğerleri arabadaydı pastayı ben aldım. 50 lira para ödedim.
Arabaya gelince ne kadar verdin biz aramızda bölüşüp sana verelim dediler tabi öyle kaldı o.
ne para veren var ne aklına gelen
İnanın parasında değilim. Böyle olunca arkadaşlarımdan uzaklaşıyorum.
Ben bu konuda çok hassasım birisine 1 lira borcum olsa hemen veririm. Arkadaşlarım neden böyle yapıyor
Mesafe koymalı mıyım belki unutuyorlar ama neden bu kadar umursamazlar . 50 lirayla ben zengin olmam ama çok rahatsız oldum
Arkadaslarinizin garip oldugu 5 kisinin gire gire bir 50 liralik pastaya girmesinden belli zatenbu cimriligi yapan kisiler kalkip parayi da vermez ustune yatarlar. gittiginiz yere ne kadar ayip olmus getire getire kiytirik pasta.
Belki vereceklerdir belki unutmuşlardır.Vermezlerse de canları sağ olsun boşver
Arkadaşlar arasında ufak hesaplar yapmayı sevmem ama arkamdan 50 TL nin lafını edenlere fırsat vermemek için borçlu kalmayıda sevmem. 50 TL ile ne zengin olunur, ne fakir. Bu yüzden konuşamayacak, yüzlerine bakamayacak, mesafe koyacak duruma geldiyseniz bence parasındasınız.
Arkadaşlarımla dışarı çıkarım ben yemeği ısmarlarsam, o kahveleri ısmarlar diyelim. Kim 5/10 eksik ödedi, fazla ödedi hesabıda yapmam. Hatta durumunun olmadığını bilirsem onu ezmeden bir dahakine senden der, geçiştiririm.
verebilirlerBakalım bir kaç gün sonra belki birinin aklına gelip diğerlerine söylerse öyle verirler ama sanmıyorum
Insanlik etmişsiniz almissiniz unutmuslardir ama ınsanlar sunu anladimki senin yumuşak yüzünü kullaniyolarArkadaşlar ben mi olaya çok hassas bakıyorum sizlere sormak istedim. Bu olay bir kaç kez yaşandığı için konuyu açıyorum yoksa bir seferlik olsa dalgınlık unutkanlık der geçerim.
Dün 5 arkadaş bir arkadaşımıza bebek görmeye gittik. Giderken eli boş gidilmez bir pasta alalım dedik . Diğerleri arabadaydı pastayı ben aldım. 50 lira para ödedim.
Arabaya gelince ne kadar verdin biz aramızda bölüşüp sana verelim dediler tabi öyle kaldı o.
ne para veren var ne aklına gelen
İnanın parasında değilim. Böyle olunca arkadaşlarımdan uzaklaşıyorum.
Ben bu konuda çok hassasım birisine 1 lira borcum olsa hemen veririm. Arkadaşlarım neden böyle yapıyor
Mesafe koymalı mıyım belki unutuyorlar ama neden bu kadar umursamazlar . 50 lirayla ben zengin olmam ama çok rahatsız oldum
O zaman da pastaya gerek yok,evin sahibi insansa zaten cayin yanina koymaya bir seyi vardir,goturdugunuz o 50 liralik pasta zararli zaten onu soylememe gerek var mi bilemiyorum. Anneye faydasi yok.İyi de biz bebek hediyesi olarak altınımızı aldık. Çayın yanında yenilebilecek bir şeyler götürelim dedik ne götürücez başka
gayet net.noktaPastanın parasını alabilirmiyim arkadaşlar deyin geçin .
altından sonra pasta çok gereksiz olmuş yaniİyi de biz bebek hediyesi olarak altınımızı aldık. Çayın yanında yenilebilecek bir şeyler götürelim dedik ne götürücez başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?