Ziyaretin uzun surecegini belli etmisleraltından sonra pasta çok gereksiz olmuş yani
O zaman da pastaya gerek yok,evin sahibi insansa zaten cayin yanina koymaya bir seyi vardir,goturdugunuz o 50 liralik pasta zararli zaten onu soylememe gerek var mi bilemiyorum. Anneye faydasi yok.
İlle yiyecek bir sey almak istediyseniz herkes kendisi alabilirdi,evde yapabilirdi,kocaman insanlarsiniz cocuk degilsiniz ki hadi adam basi 10 liraya pastaya girelim diyorsunuz.
Daha onceden dogum yapmis ve bir suru gereksiz insana cay servisi yapip her birinin bebek aglamalari arasinda evinde saatlerce oturdugu bir kadin olarak yeni dogum yapan birinin evinde uzun sureli cay muhabbetleri yapmamanizi oneririm. Yiyecek goturecekseniz de anneye faydali bir seyleri goturseydiniz,herkes evde kek yapabilirdi,biriniz borek yapsaydi,biriniz az sekerli bir kek,biriniz meyve alsaydi cok daha nezaketli bir goruntunuz olurdu.
Ziyaretin uzun surecegini belli etmisleraltından sonra pasta çok gereksiz olmuş yani
kesinlikle yaValla cevap yazmadan geçemicem. Çok doğru demişsiniz. Bebek görmede çay içmek de saçmalık. Her gelene çay yapsan 2 3 bardak çay içse ohoooo sanki güne gidilmiş gibi. 15-20 dk bebeği görüp zahmet vermeden kalkılmalı bence yakın derece olmadığı sürece.
Arkadaşım gelmişti öyle uykusuzdum ki allahım gözünün içine bakıyorum gitsin diye 3 4 saat oturmuştur alakasız da muhabbetler bence doğum yapmış birine evine gideceksin ben bebeğe bakarım sen bi 2 saat uyu diyeceksin cennet kapılarını açarlarZiyaretin uzun surecegini belli etmisler
kesinlikle ya
Her gelen en az 2 saat otursa nolur o annenin bebegin hali? İnsanlar ne kadar dusuncesiz. Glikozlu bir pastayi almis gelmissin bir de ustune saatlerce mesgul ediyorsun.
Bana kim geldiyse getirdigini cope attim. Bol krem santili o igrenc pastalar,cope atsan kimse almaz bim kuru pastalari. Bir tane paketli sut al,bir yogurt al daha makbul.
Durum sizin örnek verdiğiniz olaylarla aynı değil. Hatta durum sormak, ezmemek hiç değil. 5 lira 10 lira değil. Konu sahibi iş yerinden arkadaşları ile yaşamış. Kendi samimi arkadaşları ile değil. 50 TL de az para değil bence. Birde sorup ödememek garip. Muhtemelen sık sık yaşadığı bir durumdur hatta.Arkadaşlar arasında ufak hesaplar yapmayı sevmem ama arkamdan 50 TL nin lafını edenlere fırsat vermemek için borçlu kalmayıda sevmem. 50 TL ile ne zengin olunur, ne fakir. Bu yüzden konuşamayacak, yüzlerine bakamayacak, mesafe koyacak duruma geldiyseniz bence parasındasınız.
Arkadaşlarımla dışarı çıkarım ben yemeği ısmarlarsam, o kahveleri ısmarlar diyelim. Kim 5/10 eksik ödedi, fazla ödedi hesabıda yapmam. Hatta durumunun olmadığını bilirsem onu ezmeden bir dahakine senden der, geçiştiririm.
bu kadar takıyorsanız atlamayın ben ödeyim diye , ki bence insanlık hali yani ne olcak?
Arkadaslarinizin garip oldugu 5 kisinin gire gire bir 50 liralik pastaya girmesinden belli zatenbu cimriligi yapan kisiler kalkip parayi da vermez ustune yatarlar. gittiginiz yere ne kadar ayip olmus getire getire kiytirik pasta.
çeyrek altın almışlar zaten. Bir de ortak bir pasta yanınaEvet oda aklima gelmedi degil. Bebek görmeyi gidilirse, genelikle bebek kiyafeti/oyuncak felan alinir. Yada çok samimi olunursa bir çeyrek altin. Yani pasta gerçekten ne alaka?
Ayirten, pasta Türkiyede bu kadar pahali mi? 50 lira ya, 50! Bir pasta için! Yani 1-2 gün içinde bitip, kötü olacak birsey için! Ben burda 20 euro bir pastaya harcarsam bile içim gidiyor pahali diye. Millet orda 50 lira ödüyor. Anlayamadim cidden.
çeyrek altın almışlar zaten. Bir de ortak bir pasta yanına
Sonradan soyledi konu sahibi megersem ceyrek altin almislar da. Bu pasta cay yaninaymis.Evet oda aklima gelmedi degil. Bebek görmeyi gidilirse, genelikle bebek kiyafeti/oyuncak felan alinir. Yada çok samimi olunursa bir çeyrek altin. Yani pasta gerçekten ne alaka?
Ayirten, pasta Türkiyede bu kadar pahali mi? 50 lira ya, 50! Bir pasta için! Yani 1-2 gün içinde bitip, kötü olacak birsey için! Ben burda 20 euro bir pastaya harcarsam bile içim gidiyor pahali diye. Millet orda 50 lira ödüyor. Anlayamadim cidden.
Takmamak nasıl olur ya 50 TL yi. Anan değil baban değil. Muhtaç ya da ihtiyaç sahibi değil bu insanlar neden istemeyim ki? Birde bi çok kişi altı üstü 50 lira gibi yazmış. Vay be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?