Yani bizde alim gucunun hem az hem de aldiklarimizin kalitesiz oldugunu kabul ediyorsunuz? O halde mesele yok. Ben zaten bizde her sey daha ucuz dememistim. Bana neyi ispatlamaya calistiginizi anlamadim ama kiyaslama yapilirken biraz once yaptiginiz gibi 1 euro=6 tl eder seklinde olmuyor o is ben onu anlatmaya calismistim. 1euro=1 lira olacak sekilde kiyaslama yapmak gerekiyor.Bakın pastanın 10 Euro olduğu ülkede 1500 Euro asgari ücretle 150 tane para alınır. 2500 TL ise 50 değil 25 TLden (ki pek yok o paraya ) pasta 80 adet eder. Yani yarı yarıya. Bilmem anlatabildim mi?
Evet ama o insanların ayıbı bu. Baktın iş kullanmaya varıyor , sonrasında daha temkinli olursun. Ama 4 kişiyi ayrı ayrı arayıp 10 ar TL yi isteyemem ben. O zaman herkes kendini ayıbını örter, küçük hesaplar yapıyor diye düşünür. Dostukları bozmaya değecek bir bakiye değil. Konu sahibi hayatını etkileyecek, onu ciddi zarara sokacak bir davranışla kalmış gibi tepki veriyor.Ben de aldığım 1lirayı bile unutmadım bugüne kadar verdim olması gereken zaten ama aynı sizinki gibi durumlarda ben de kaldım sen al bi
Mesele para değil bence insanların umarsızlığı hiç demesinler o zaman biz sana verelim diye yaşadım verilmeyince aptal gibi hissettiriyor sadece mesele para değil
Ay aynı ben gittiğim yere paket süt yada şeker çay götürüyorum .Ziyaretin uzun surecegini belli etmisler
kesinlikle ya
Her gelen en az 2 saat otursa nolur o annenin bebegin hali? İnsanlar ne kadar dusuncesiz. Glikozlu bir pastayi almis gelmissin bir de ustune saatlerce mesgul ediyorsun.
Bana kim geldiyse getirdigini cope attim. Bol krem santili o igrenc pastalar,cope atsan kimse almaz bim kuru pastalari. Bir tane paketli sut al,bir yogurt al daha makbul.
Arkadaşlar ben mi olaya çok hassas bakıyorum sizlere sormak istedim. Bu olay bir kaç kez yaşandığı için konuyu açıyorum yoksa bir seferlik olsa dalgınlık unutkanlık der geçerim.
Dün 5 arkadaş bir arkadaşımıza bebek görmeye gittik. Giderken eli boş gidilmez bir pasta alalım dedik . Diğerleri arabadaydı pastayı ben aldım. 50 lira para ödedim.
Arabaya gelince ne kadar verdin biz aramızda bölüşüp sana verelim dediler tabi öyle kaldı o.
ne para veren var ne aklına gelen
İnanın parasında değilim. Böyle olunca arkadaşlarımdan uzaklaşıyorum.
Ben bu konuda çok hassasım birisine 1 lira borcum olsa hemen veririm. Arkadaşlarım neden böyle yapıyor
Mesafe koymalı mıyım belki unutuyorlar ama neden bu kadar umursamazlar . 50 lirayla ben zengin olmam ama çok rahatsız oldum
Niye saçmalık adamlar hediyesini almış düşünmüş gidiyor çok mu bir çay altıüstü bir bebek doğurmuş bir düzine değil herşey zahmet zahmetValla cevap yazmadan geçemicem. Çok doğru demişsiniz. Bebek görmede çay içmek de saçmalık. Her gelene çay yapsan 2 3 bardak çay içse ohoooo sanki güne gidilmiş gibi. 15-20 dk bebeği görüp zahmet vermeden kalkılmalı bence yakın derece olmadığı sürece.
Buda tuhaf biraz yas evlerine çay şeker götürülür sütte hastaya bildiğim... Pastada götürülsün ne var herkes bir saglıklı oldu gözlerim doldu kendi yemez Bi gelenine ikram eder bişi olurAy aynı ben gittiğim yere paket süt yada şeker çay götürüyorum .
Bir de toz şeker eşimde diyor küp alaydın baari .Yok o da zararlı diyorum .
cok haklisiniz ortak alalim dendiyse devami gelmeliydi asgari nezaket icabi.Arkadaşlar ben mi olaya çok hassas bakıyorum sizlere sormak istedim. Bu olay bir kaç kez yaşandığı için konuyu açıyorum yoksa bir seferlik olsa dalgınlık unutkanlık der geçerim.
Dün 5 arkadaş bir arkadaşımıza bebek görmeye gittik. Giderken eli boş gidilmez bir pasta alalım dedik . Diğerleri arabadaydı pastayı ben aldım. 50 lira para ödedim.
Arabaya gelince ne kadar verdin biz aramızda bölüşüp sana verelim dediler tabi öyle kaldı o.
Ben bu konuda çok hassasım birisine 1 lira borcum olsa hemen veririm. Arkadaşlarım neden böyle yapıyor
Mesafe koymalı mıyım belki unutuyorlar ama neden bu kadar umursamazlar . 50 lirayla ben zengin olmam ama çok rahatsız oldum
Niye saçmalık adamlar hediyesini almış düşünmüş gidiyor çok mu bir çay altıüstü bir bebek doğurmuş bir düzine değil herşey zahmet zahmet
sen yine uykulu bakmışsın. ben eşimi arkadaşlarla bırakıp çocuk uyutmaya geçmiştim o da ne uyumuşum. 1 saat geçmiş onlar da kalkmamış eşim kaç kere gelmiş kalk diye duymamışım. sonra kalktım yanlarına oturdum gece 2 de kalkmış gitmişlerdi hiç unutmamArkadaşım gelmişti öyle uykusuzdum ki allahım gözünün içine bakıyorum gitsin diye 3 4 saat oturmuştur alakasız da muhabbetler bence doğum yapmış birine evine gideceksin ben bebeğe bakarım sen bi 2 saat uyu diyeceksin cennet kapılarını açarlar
Bebek görme başka bişey doğum sonrası hemen gelme başka bişey doğum sonrası hemen gelen hediye getirmez çogunluk la Bi geçmiş olsuna gelinir ama daha sonra bebek görmeye çaylı çorbalı gelinir bu böyle şimdi çogunluk bebek mevlütü yaparak bu tek tek agırlamanın önüne geçiyor çok mantıklı...sonradan gelenedr Bi çay versin eline yapışmaz kuzu cevirmiyorNiyemi saçmalık, 2 taraftanda birsürü insan bebek görmeye geliyor. Her gelene çay pasta börek zahmet değilde ne ?
Bebek görmeye gidilir saatlerce oturup çay içilir hastaya gidilir keza aynı şekilde. Bi şekilde karşı tarafı düşünmek lazım.
Tabi bu sadece benim düşüncem, yapılması gereken bu. Ama bizde bebeğe gelen herkese çay pasta verdik malesef çünkü neden bi kahveyle bi şerbetle olmazmış ayıpmış.
Gece 2 ayıp ve abessen yine uykulu bakmışsın. ben eşimi arkadaşlarla bırakıp çocuk uyutmaya geçmiştim o da ne uyumuşum. 1 saat geçmiş onlar da kalkmamış eşim kaç kere gelmiş kalk diye duymamışım. sonra kalktım yanlarına oturdum gece 2 de kalkmış gitmişlerdi hiç unutmam
Bebek görme başka bişey doğum sonrası hemen gelme başka bişey doğum sonrası hemen gelen hediye getirmez çogunluk la Bi geçmiş olsuna gelinir ama daha sonra bebek görmeye çaylı çorbalı gelinir bu böyle şimdi çogunluk bebek mevlütü yaparak bu tek tek agırlamanın önüne geçiyor çok mantıklı...sonradan gelenedr Bi çay versin eline yapışmaz kuzu cevirmiyor
insanlar düşüncesiz canım. hem yemek, hem çay hem kahve bi de gece 2 olmuştu saat artık.. ve oğlum küçücük .. o yüzden çocuklu kime gitsem ya uzun kalmayız ev sahibi ısrar ederde kalırsakta herşeyi toplarım temiz bırakır öyle çıkarım evden asla ev sahibine bırakmam. çünkü zor biliyorumGece 2 ayıp ve abes
verdiler mi?Arkadaşlar ben mi olaya çok hassas bakıyorum sizlere sormak istedim. Bu olay bir kaç kez yaşandığı için konuyu açıyorum yoksa bir seferlik olsa dalgınlık unutkanlık der geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?