- Konu Sahibi hopeless__
-
canım senin ki iptal olmuş hayırlı olsun oh olmuş onaa :). bir arkadaş yazmıştı bana önceki sayfalarda umursamamak en büyük şey gibisinden bende öyle yapıyorum aslında. en son bana barışalım dedi bende dedim nasıl olacak bunca iğrençliğinden sonra onları duyunca yüzüme kapattı sonra hiç sesimi çıkarmadım normalde sinirlenip ben geri arardım anladı bu bir saat sonra bende rahat bir şekilde açtım. sonra dinlemek istedim ne diyecek diye şu an işim yok bana dediği 'sen işini bul ben ciddi adım atacağım iş bulunca bana haber ver' diyor. beni öyle değersiz bir konuma koymuş ki adam için işim olursa varım peki bu bakınca dünyanın sonu olmayacak kadar küçük bir sorun bunda yanımda olmayan adam beni hayatı rahat geçsin diye çalışma şartı koşuyorsa ileride yine işsiz kalınca koyar kapının önüne. bende ona sana mecbur değilim. iş bulunca beni ben olarak sevebilecek kişilere haber verir seçerim dedim kapattım. daha sesi çıkmadı 5 gün oldu çıkmasın bilerek msj hakkı vs konuşmada yapmıyorum. beni sinir edecek bir şey yapar da cevap veririm diye. ona artık bedduam bile yok layığını bulsun. İçim rahatladı artık inş hepimizin yaraları iyileşir...
afedersiniz ama dönmesin o pisliklerZaten yapılabilecek farklı hatalar varken sürekli aynı hataya sürüklemesinler. Allahtan tek dileğim mantıklı düşünen hayat dersi almış bir insan çıksın karşıma...
tabiki dönsünler.. size acı yaşatmış insanların bir kere de olsun allah tarafından yaşadıklarınızın aynısını yaşadığını görmek istemez misiniz kızlar?
benimkinin beyninin iptal olduğu kesin. Hatta bazen bir beyni var mı yok mu ona bile şüphe duyuyorum. Ya insan yazmayacağım deyip her seferinde saçma bahanelerle mesaj atar mı ya? Bu ne yüzsüzlük ne rahatlıktır barışmak istiyorsan açık söyle yol vereyim ya da hiç yazma dimi ama? Evet tatlım benimkiler zaten iyileşti inşallah sizinkiler de iyileşir. Seninkini de tınlama boşver ne hali varsa görsün. Bir daha yazarsa senin gibi sadece para düşkünü iş düşkünü sevgiden yoksun bir insanı istemiyorum hayatımda hadi sana elveda yaz kalsın. Hey allahım nasıl yaratıklar şu erkekler bir anlasak
ah canım istenmez mi ama ben anlamayan bir insana bir şeyler anlatmak içi o kadar uğraştım ki artık süründürmek için bile zaman harcamak istemiyorum olumsuzluk oluşturmasın diye. Ama ALLAH büyük diyorum sizin gibi ben 3 ay her sabah ağlayarak uyandım elbette cezasını çekecek...
işte canım bunlar yaratık bizde insanlık olunca anlayamıyorsun haliyle...senin ki katil gibi geri bakıyor durumu nasıl diye. çok şükür senin yaraların iyileşmiş darı başıma inş aslında geçen 3 aya göre o kadar iyiyim ki çok şükür... ben zaten artık tınlamıyorum senin benim için yazdığın kısmı da telefonuma kayıt aldım yazarsa onu yazacağım. terbiyemi bozmadım ama onun gibi birine bu ders şart..
ben 1 sene her gün ağladım canım. Süründürme zaten dönmek isterse yol ver gitsin emin ol hiç kimse senden değerli değil. Ben onu hayatımın merkezi yaptım kendimden çok değer verdim ev tutsun ailesine muhtaç olmasın diye borç para verdim sonra naptı beni suçladı her şey için evi iptal etti depozitoyu borcunun yerine aldım. Ama onda hala param var. Bak onu istemek için bile iletişime geçmiyorum ben. Ne hali varsa görsün allah kat kat çıkarsın başka bir şey demiyorum konularımı okuyun ve ders alın kızlar. Unutmayın merkez sizsiniz. Kimse değil sadece kendiniz önemli olmalısınız. Acı tecrübeler yaşadınız hepiniz ben de çok çok acısını yaşadım ama allah büyüktür pişmanlık duyacaklar bulamayacaklar elbet biz gibisini o zaman da kabul edilmeyecekler geri işte ama dilerim allahtan rabbim hepsini kapımıza getirir. Allah kalbimize bir aşk koyuyorsa acı için değil mutluluğu tatmamız içindir ama bizim kalbimizi parçaladı onlar allah verecek hepsinin cezasını elbet...
benimki tam bir beyin yoksunu öyle böyle değil. Küfür ediyordu yine ben uğraşıyordum ayrılamıyordum ondan o zamanlar. Sonra bir gün bir gittim artık bardak taşmıştı peşinden koşuyordum hep bırakınca yalvarıyordum sonra o gün onu yapmayınca kendi koşmaya başladı peşimden ağlayarak geldi kapıma . Şuan o bıraktı yine ve umrumda değil ilgilenmiyorum eğlence evresinde o. Boşluğa düştükçe de bana mesaj atıyor kendileri. Ama ben kaybettin diye belirttim yazar mı bilinmez daha gerçi onda beyin olmadığı için yazar eee beyin olsaydı onu seven değer veren tek insanı da köşeye atmazdı dimi ama?
elbette allah cezalarını verecek hep ilişkilerde zaten iyi taraf kullanılır nedense sınırlar zorlanır. ama onu hayatımdan çıkartmam da kararlı olmamı sağlayan en önemli şey 3 4 yıl onun tüm zor zamanında yanında olup etrafında kimsesi yokken bana iyi ki varsın deyip sonra beni ortada bıraktı ben işsiz kalınca. o da atandı kars a öğretmen bey sonra ara verdik kalk sen bir kız ayarla istanbul dan kardeşinden küçük normalde de takar he öyle şeyleri. neyse ordudan samsuna gelmeyen adam karstan istanbul a gitmiş görüşmeye öpmüş koklamış bana diyor ahlaksız. ben bunu nasıl unuturum!!!. ondan kurtulduğum için mutluyumm. Allah ona bana yaşattıklarını yaşatacak üzüldükçe aklına geleceğim inş ama benim ona ne elim uzanacak ne de sesim.. hepimiz inş mutluluktan uçtuğumuz zamanları da paylaşırız
bunlar gerçekten sevgiyi bilselerdi böyle yapmazlardıı zatenn akılsızlar ama insanlar nankör olmayacak vicdan merhamet bulunacakk ama ikisinde de beyin yok ki bunları bulsunlar...
bunlar gerçekten sevgiyi bilselerdi böyle yapmazlardıı zatenn akılsızlar ama insanlar nankör olmayacak vicdan merhamet bulunacakk ama ikisinde de beyin yok ki bunları bulsunlar...
Allahım bizim de karşımıza insan kıymeti bilen vicdanlı merhametleri çıkarsın. dualarım mutlu olmayı hak edenler :)
inşallah tatlım benim amiiiiiin. Hak ediyoruz artık mutlu olmayı rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah. Şunu unutmayalım kızlar. Bunlar bizim imtihanımızdı rabbim insanı sevdiğiyle imtihan edermiş. Biz o imtihanı geçtik çünkü isyan etmedik. Ama onlar geçemedi bunu düşünün. Allah aşkı verdi peki onlar naptı masum kalplerle oynadılar. Yanlarına inanın kalmayacak. Biz mutlu olduğumuz tamamen aklımızdan gittikleri an gelecekler pişman oldum diyecekler ama nafile... umarım hayatımızda bundan sonra bunlar gibi kötü insanlar olmaz
Kalmaz inşallah yanlarına inşallah canım...
kızlar bir gelişme vaaaaaaar :) çabuk toplanın
ayyy ne oldu hemen anlatt
tatlım noldu bak anlatıyorum yani aslında bu iyi bir şey değil ama size 2 haberim var 1. benim onla ortak arkadaşım var neyse o kızın face'e baktım bugün öylesine bir de onun mağazada çalışan bir kız var bunların patronları aynı ama iki ayrı mağazadalar benim arkadaşım ayrı mağazada benim ex ayrı mağazada neyse benim exle çalışan bir kız var hani ex hiç sevmezdi onu ve kıza hep şişko mişko derdi bahsederken neyse iş çıkışı kızla çıkmışlar alışverişe gitmişler faceden kızın duvar açık o şekilde gördüm ama kızla sadece arkadaşlar kız onun tipi değil çünkü neyse kız şöyle yazmış alışverişte ayy hiçbir şeyi de beğenmiyoya yazmış benimkini etiketlemiş ordan da bizim burda mado diye bir cafe var orda oturmuşlar orda etiketlemiş ve bu benim aşağılık eskinin bana borcu var anneannemin ölüm parasını sırf ev tutabilsin diye vermiştik annemle borç olarak sonra ev iptali falan yapmştı depozitoyu bana vermişti ama hala borcu var bana en kısa zamanda vereceğim demişti 3 hafta önce kadar parası yokmuş ama beyimiz alışveriş merkezinde kıyafet beğenmiyor madoda gidip en pahalı yerlerden biridir kazıkçıdır orası orda yiyor içiyor ohhh ne ala bu kızın parasını vereyim demiyor bir. Haram zıkkım olsun diyorum başka da bir şey demiyorum yaptıklarımı haram ettim hep ne kadar emeğim varsa haram olsun dilerim kapımda köpek olur allah yanına bırakmaz işte böyle canım ...
zıkkımın kökü olsun umarımm ona daha bir şey demem bu kadarına da pes doğrusu... hep diyorum Allah büyük layığını versin de nasılsa o yapacağını bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?