Arkadaşlarım Gelin Şu Soruyu Cevaplayalım...

kızlar sorunum o değil arayıp aramaması artık benden çıktı. benim işim olmadığı için sıkıntı basıyor. saçlarımı boyamayı bende düşünüyorumm ama hangi renk beyaz tenliyim ela gözlüyüm sizce kumral olur mu olursa hangi kumral

kumral tabiki olur tatlım açık kumral deneyebilirsin

Aynen tatlımm,degişim şart.
Güzelll sen ilk adımı atmıssın

Bizde atalım artıkk
Sonrasında gelsin gelişmeler
Eminim pek çok gelişmeyle karsılasırız

ben başladım evet ama kızlar günlerdir rüyama giriyor ben böyleyken onun mutlu mutlu gezmesi canımı daha da yakıyor acıttığı incittiği bir kalp var sonuçta böyle mutlu olmasına anlam veremiyorum ben

ben başladım evet ama kızlar günlerdir rüyama giriyor ben böyleyken onun mutlu mutlu gezmesi canımı daha da yakıyor acıttığı incittiği bir kalp var sonuçta böyle mutlu olmasına anlam veremiyorum ben

Yaptıklarını elbet birgün çekeceklerdir tatlım..

Kim olursa olsun mevkisi kimliği nerede yaşadığı hiç önemli değil gün gelir geri döner. Ama şunu asla unutmamak lazım hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Kol kırılır yel içinde kalır.

kızlar ben bittim yardım edin bana çok kötüyüm sürekli kendimi ağlarken buluyorum bana parayı vereceğini söyledi hiçbir şeyini istemiyorum dedi üzdüğü mutlu edemediği için bırakmış beni ben de bunlar bahane dedim biriyle birlikte oldum dedi deliye döndüm en sonunda sus olmadım kimseyle yeter atma mesaj dedi bir kurtulamadım senden dedi küfürler etti sonra da kuran aşkına mesaj atma istemiyorum seni nolur atma dedi ben onun için onca şey yapmışken kızlar ben ona 1 yılımı verdim saçımı süpürge ettim gözünü açtım bilmediklerini öğrettim. O ise öbür mağazaya aksaraya gidince gözü açıldı hiç kıymetimi bilmiyor başka biri varmış konuştuğu elinden tel düşmüyormuş kız arkadaşım dedi ben napcam ya günlerdir perişanım değer veren tek insandım ellere uğurladım ellere gitti. Ahımı aldı ama mahvetti beni hayatımı her şeyi mahvetti nefes alamıyorum ya ben bunları hak etmedim sürekli yanında oldum sevdim o ise başkalarının peşinde nolur yardım edin bana seviyorum hala onu kendimi kandırdım hep napcam şimdi?? yanına kalacak o kızla mutlu olacak başkasının kollarına uğurladım resmen onu. Ben değer verdim ben sevdim ben önemsedim o ellere gitti. Allahım çok fenayım ya kendimde değilim. Yarın izinli kıza gidecek kesin. benle sevgiliyken eski sevgilisine ettiği küfürleri bana etti.

canım benim ne yapıyorsun ya yapma bunu kendine o kadar buradan konuştuk ettik. senin kendine saygın olmazsa onun hiç olmaz tabi kızma bana ne olur. sana küfür eden adamla devam etsen ne olur etmesen ne olur. lütfen önce Allah sonra ailen sonra da sen zaten bundan sonrası seninle olmak isteyenler her türlü yanında olurr. ÖNCE KENDİNİ SEV. bu kadar üzülmeye değseydi başkasına gitmezdi. dönse de sen kabul etme ve kötü hissetme...

olay şu ki canım ben bunları hak etmedim. Hep yanında olmuş bir insana yaptı bunları ya. Bana yalanlar sıraladı evlilik gibi zamanında. Ben güvendim bir aralar ona inandım o ise başka bir avın peşinde mutlu... onca şey yanına kar kaldı param her şeyim hayatım her şeyi çaldı benden.

canım benim seni çook iyi anlıyorum farklı yollarla aynı şeyleri bende yaşadım ama sürekli düşündükçe inan kendine zarar veriyor bende o yollardan hala da durup beni araması sinir ediyor çünkü alışılıyor yokluğuna inan bir çağrı atsa aklıma geliyor yine yaşadıklarım ama kabullenmekten başka çare yok ALLAH bilir onlara karşılığını mutlaka verir. Senin gururun onurun her şeyden herkesten önemli...

ve sonuç... aslında hiç mutlu değilmiş ah ettim diye hiç mutlu olamıyormuş hiçbir kızla bir şeyi yokmuş. İçip gidiyormuş evine geç vakit vs... ne kadar doğru bilmiyorum artık ama.

ve sonuç... aslında hiç mutlu değilmiş ah ettim diye hiç mutlu olamıyormuş hiçbir kızla bir şeyi yokmuş. İçip gidiyormuş evine geç vakit vs... ne kadar doğru bilmiyorum artık ama.
Dogrudur canım niye yalan olsun ki ..Beklenen son bu zaten ...

evet canımm bir zamandır yazamadım ama iki haftadır iyice bana ulaşmaya çalışıyor gecenin bir yarısı seni seviyoum diye mesajlar yok beni artık gerçekten sevmiyor musunn... neler neler... barışmak istiyor yine yanın da olduğum günleri özlemişş... eee ne oldu imdi ben bekledim beklerken de yokluğuna alıştımm şimdi de ben kabul edemiyorum ama içimde bir yerler cızz ediyor her şey çok farklı olabilirdi diyee ama artıkk yollarıımızz ayrıldıı.. yani bir giden daha bin pişman geldii ve yine anlaşıldı kii gidip gelen bir olmuyor insanın için de.....

Benim yaklaşık 1 yıl çıktığım bir sevgilim vardı bir türlü anlayamadığım nedenlerden dolayı ayrılmıştık.. Aradan iki ay geçti ve bana pişman olduğunu söyledi dönmek istedi. Bende nerden bileyim başıma gelecekleri? İnsan yaşaya yaşaya tecrübe kazanıyor tabi herneyse çıktık birkaç ay daha bu seferde o ayrıldı nedeni benim ona soğuk davranmanmış ve arkadaş kalalım dedi bana ulaştığı facebookdan telefondan heryerden sildim engelledim bana uzak allaha yakın böyle insanlar.. Size ibret olsun ayrılan sevgili geri dönmek istiyorsa hayvanlar gibi sevseniz bile sakın dönmeyin. İNSANLAR DEĞİŞMEZ. Bunu yapan gene ayrılır gene yapar
Tecrübeyle sabit

canım sakın yüz verme ben seni sevmiyorum artık de egosunu yerle bir et onu. Ben de bayadır yazamadım buraya yeni bir sürü gelişme var barıştım ben enayilik edip.. Aslında barışmamın nedeni sevgi değil ona olan bağlılığımdı kendini hatırlatmasıydı her seferinde. Neler oldu neler 2 hafta barışmış bir şekilde kalabildik öyle yalanlarını yakaladım ki... hepsini anlatacağım size kızlar

Dogrudur canım niye yalan olsun ki ..Beklenen son bu zaten ...

mutlu olamadığı doğrudur ama içme konusuna inanmıyorum. Kardeşinin yanında kalıyor evli kadın yani. Bir de içkili gitcek yok ya. Zaten istenmiyor orda. Aman zaten ne yalanlarını yakaladım kızlar toplanın anlatacağım size.

evet canım ben de 13 ay çıktım bunla. Benim de tecrübeyle sabit. Hala kopamadım gittim son kez daha kabul ettim işte sonra ne oldu yine ayrılık... ama bu sefer ki öyle böyle değil çok şey oldu. Hepsini anlatacağım burda

evet arkadaşlar gelelim olaya kapıma geldi ama kendinden çok emin fazla vaktim yok gideceğim diyordu neyse konuştuk ben eskilerden bahsedilince yaşadıklarım aklıma geldi ve ağladım ben seni çok üzdüm dedi gözyaşlarımı sildi ağlama lütfen değmez bana döktüğün gözyaşlarına dedi söz ver bana ağlamayacaksın dedi. Ben gözyaşlarımı tutamıyordum. 1 yıl ondan çektiğimi bir ben bilirim bir de allah... söz veremem ben hep ağladım zaten dedim. Ben ağladıkça gözleri kızarmaya başladı baktım onun da gözünde yaşlar birikmiş konuşmamı sürdürdüm. Senin bir işin var dedim benimse hazırlandığım bir sınav hatırlarsan geçen sene kazanıp gitmemiştim senin için dedim . Sen arkadaşlarınla geziyorsun iş arkadaşlarınla . Burda bir sürü arkadaşım var benim ama ben çıkmıyorum gezemiyorum çıkamıyorum çünkü gitmediğimiz yer kalmadı burda her yer seni hatırlatıyor dedim. Sonra yürüyelim mi dedi hayır ben yürümycm dedim hadi gidelim artk o zmn dedi sen git ben gelmyrm dedim sonra yürümeye başladık etrafta kimse yoktu ayakta duramıyrdm oturdum bir apartmana dip dibeydik nefesini yüzümde hissedebiliyordum hala ağlıyordum ama yaşadıklarıma.... ona çektiklerimi anlatıyordum o kadar zayıfladım ki hala öyle 44 kiloyum. Bak dedim yaptıkları için özürler diledi sustum bir süre ama hala ağlıyordum tutamıyordum kendimi o kadar çok birikmiş ki.. sonra birden kafasını çevirip öpmeye başladı beni karşılık verdim sonra napıyorum ben dedi çekildi benden ayrıyken iş arkadaşı kardeşimle aranızı yapayım sevgilisinden ayırayım demiş kulaklarını çınlatıyoruz demiş falan. Neyse o gün bir şekilde barıştık. Onun iş arkadaşlarından biri benim arkadaşım oldu beni onla aldatmaya çalışmıştı anneannem vefat ettikten kısa süre sonra ona doğum günü sürprizi hazırlarken...acımda vardı çok anneannemi çok severdim. O zamnlar da bana bir kazık atmıştı işte ama beni sevdiğini söylemişti kıza da sonra affetmiştim kendine zarar verecek diye korkup kızla da hep arkadaş kaldım işte. Neyse bu eskiydi . Bizim o günden sonra barışmamızı anlatıyorum o apartmanda barıştık sonra evime bıraktı beni her şey güzeldi izninde buluştuk. Sonra dayım vefat etti kavga etmiştik hemen öncesinde ama mesaj attı başın sağ olsun diye whatsappta engellemişti beni ama hala sevgiliydik. Başkasının teline onu kaydettim dayım öldüğünde bana bir kaç msj atıp uyuyor numarası yaptı ama whatsapptaymış meğer çaktırmadım. Çarşamba günüydü geçen hafta. Beni arar mısın çok kötüyüm sesini duymaya ihtiyacım var dedim şarjım az tel kapanmak üzere toplantı var şimdi dedi ve eve geç geldiğini söyledi 3,4 mesaj attı snra da uyuyacağını söyledi. Perşembe yine aynısı oldu. Cuma bugün yanıma gel bari dedim erken çıkamayabilirim bugün dedi normalde akşam 9da çıkıyor ama vardiyalı sisteme geçti mağazaları 17:30da çıkması gerekirdi. O gün tüm gün teli kapalı kaldı. Cumartesi mesaj attı dün kaçta çıktın dedim 9 ;( yazdı ama öğrendim arkadaşımdan meğer 17:30da çıkmış düşünün dayımı kaybetmişim ben yalanlara bakın. Peki yarın izinli misin dedim çalışıyorum ya bu hafta dedi o gün mesaj attım pazar günaydın msjına cvp atmadı saat öğlen 12 ye kdr teli kapalıydı açtı ve günaydın geç kaldım da ondan yazamadım mağazadayım şimdi dedi arkadaşım gitmiş ama yokmuş nerdesin dedim mağazada dedi yokmşsun dedim muhasebedeyim dedi sonra kaçta çıkcaksın dedim yanına gelcektim birkaç saatlik işim vardı ama değmezmişsin dedi küfür etti ben de bildiğim her şeyi anlattım sıkıştırıyordun çok yalan söylemek zorunda kaldım dedi sert çıkınca ben. Benim sana ihtiyacım vardı dedim dayım öldü sana yalvardım ağlıyordum sana sarılmak istiyorum yalnız hissediyorum kendimi diye dedim. Çok kötü tartıştık ağzıma ne geldiyse söyledim. Gerçekten sorunlu olduğunu anladım barıştığımız gün mağazadaki kızın kardeşini ayarlamaya çalışması yalanmış arkadaşımdan öğrendim kurmuş kafasında yok öyle bir şey kızın nişanlısı var ona da abi diyor dedi. Arkadaşım için de benimle çıktığını söylmş habrn vr mı sen ondan öğren öğren bir şeyleri gel bana git onla konuş artık moduna geçti kız da yalancı ya bir de yüzüme gülüyor yine sapıtmış bu arkadaşıma da söylemiş dedi kavga çıkarcaktı kıza ben boşver değmez dedim. Her söylediği yalan işte arkadaşlar. Neyse ayrıldığımız gün feci tartıştık üste çıktı bir de utanmadan. Whatappta engelimi kaldırmış bir de whatsappta şunu yazmış ''umrumda değil iyi ki bitti omuzlarımdan koca bir yük gitti'' ben de dayanamadım bence de iyi ki bitmiş bir de özür dileyeceğine hala utanmadan neler paylaşıyorsun. Ben senin yaptığını yapsam senden özür diler kapına bile gelirdim.Yalanlarımı öğrendiğin için de utanırdım kendimden.Yanındayım hep bir daha olmayacak bu derdim sarılırdım sımsıkı. Ama sen ne anlarsın ölümden de sevmekten de.Bir de haklı gibi davranmana şaşıyorum utanmadan özür dileyeceğine birde haklı gibi terk eden de sen oldun. Ailen sana napsa müstahak her şeyi hak ediyorsun sen bana yaptıklarını çekiyorsun işte beni sonsuza kdr kaybettin dayım öldü yalanlarınla yanımda olmadın sevmemişsin değer vermemişsin gördüm. Seni seven tek kişiydim napsanda yanında olan tek kişiydim beni bile kaybettin vicdansız vs ağzıma ne geldiyse söyledim ben engelledim onu whatsappta.

merhaba hopeless nasılsın durumlarr en böyle mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…