Arkadaşlarım Gelin Şu Soruyu Cevaplayalım...

işte canım Allah layığını versinn diyorum yine o gerçektenn... seni gerçekten çok iyi anlıyorumm. senin de sinirlendiğin nankörlüğü benimde aynıı...

işte canım Allah layığını versinn diyorum yine o gerçektenn... seni gerçekten çok iyi anlıyorumm. senin de sinirlendiğin nankörlüğü benimde aynıı...

kesinlikle nankörlüğü... bunları gördükten sonra yine acım tekrarladı tam her şey güzel harika diyordum mutluydum ama tekrarladı acım. Benim bu çilem hiç bitmeyecek sanırım . Engelli mi kalsın sence canım? kaldırayım mı sonra? kafam durdu günlerdir ağlıyorum yine ya ben bunları hak etmiyorum

bak canım seninle aynı duyguları paylaşıyorum bu ara o üzüntüm geldi gelecek bir ara ağlayacak gibi oluyorum sonra aklıma yaptığı şeyleri gtrüyorum. unutmak istiyorsan sana yaşattığı acıları düşün engelini de kaldırma. bende sinirle msj yazarım ararım diye yükleme yapmıyorum. arkadaşlarınla bir şeyler yap ailenle bir yerlere git kafan dağılsın sürekli aynı konuya odaklanma sakın...

ya diyorum ya canım o benim aklıma bile gelmiyordu ama şu son yaptıkları da çok koydu sen o parayı verme gitti arkadaşlarınla gez toz hem de daha önce asıldığın kız da var ohhh ne ala günlerdir ağla ağla ağla öldüm. Arkadaşlarımla geziyorum ediyorum akşam eve geldiğimde yok oturup yine ağlıyorum sorun da yaptıkları zaten bana hak etmediğim şeyleri yaşatması ve benim bunları aklıma getirmem. Çok yıprandım ben allahım ona dank ettirse de bunu keşke pişman olup gelse reddetsem içim rahatlasa en azından.

Beyfendi gezip tozup keyfine bakıyor ozaman sen niye sessiz duruyosun ki canım durma madem onda hakkın oldugunu düşünüyosun;iste paranı ..
Hiç birşey olmamıs gibi yasayamaz.

Beyfendi gezip tozup keyfine bakıyor ozaman sen niye sessiz duruyosun ki canım durma madem onda hakkın oldugunu düşünüyosun;iste paranı ..
Hiç birşey olmamıs gibi yasayamaz.
tatlım yazmıştım zaten bak oku istedim yani parayı olayı oku
''bir de sadece bu değil ki canım bir kıza asılıyordu ya benle çıkarken kızla arkadaş oldum falan dedim ya sonra kız bana yardım etti hani pişman oldu bu da benden aflar diledi ya kıza da yalvardı yalan de ben onu seviyorum diye ya hani neyse bu şişko dediği arkadaşı benimkini bir alışveriş merkezine çağırmış bu benim arkadaşta orda şişko dediği etiketlemiş üçü... çıldırdım kıza bu ne demek dedim ya arkadaşımın yanına gittim tanıyorsun onu zaten o da ordaymış onu da çağırmış haberim yoktu dedi tamam canım dedim neyse sonra benim şerefsize whatsapptan yazdım dedim ki;
'' Orda burda sürteceğine bir kere insan ol da borcuna sadık ol bari. Yazıklar olsun ki senin gibi bir insanı sevdim. Yazıklar olsun ki senin için saçımı süpürge ettim. Kimse senin için bunları yapmazdı yapmaz da. Bir daha karşıma çıkmayacaksın. Senden nefret ediyorum.Değmezmişsin. Şunu da unutma ben seni sevdim ya hani, hani sana değer veren tek insandım ya o insan yok asla da olmayacak. Ben sana hiçbir şey demiyorum. Çok çekeceksin beni kandırdığın için kıymet bilmedin.Bana döktürdüğün her gözyaşının canımı acıtmanın hesabını allah sorar sana bir gün... O gün geldiğinde aklına getir kandırdığım hayatını mahvettiğim bir kız vardı diye. Seni allaha havale ediyorum. Yazık çok yazık...'' sonra açtı whatsappı ve tak diye geri kapadı ben de onu engelledim ama o açınca görebiliyorum ben 2 dakika sonra açtı engel yediğini anladı tabi birkaç kere daha açıp kapadı engelini kaldırmadım hiç o beni göremiyor yani sinir oldu sanırım sonra kapadı.''

hm anladım canım.e telden falan yazsana mesaj cevap olarakta ne diyecek bakalım.
madem hakkın oldugunu düşünüyosun çekinme

Dönen erkek sizi cepte varsayan, kapıda bacada onu beklediğinizi sanan erkektir. Bu kafada olan birine hak ettiklerini çektireceksiniz de ne olacak? Bunlar hep güvensizlik belirtisi kızlar. Kendinize güvenin gidecek kumaştan olmayanlar elbet karşınıza çıkacak.

Yapcak bişeyler bulmamız lazımm

Hopeless_ in bir fikri vardı ama daha yazmadı. :) ..... ben geçmiş için rahatım artık kabullendim ve değişim başladıı artıkk bende kendim için bir şeyler valla spor gezme tozma hepsine doydum hopeless in fikrini bekliyorum

Hmm oda daha yazmadı fikrini bizde ögrenseydikk

olay değişim değişim değişim tınlamayın onu sosyal paylaşım sitelerinde yeni fotolar... sonra saç renginizi değiştirin ben bugün ilk adımı attım onun engelini kaldırdım gezip tozduğumu belirten bir şey yazdım whatsappta daha ne olsun işte o da kudurdu kesin

Aynen tatlımm,degişim şart.
Güzelll sen ilk adımı atmıssın

Bizde atalım artıkk
Sonrasında gelsin gelişmeler
Eminim pek çok gelişmeyle karsılasırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…