Cevapladığınız için teşekkür ederim, bu hafta benim arkadaşlarımla 2-3 kere görüştük ve hepsinin olumsuz konuşması moralimi bozdu.Dinleme kimseyi herkes dost değil bu 1
2. Çok absürd olumsuz özelliği yoksa yalan, hakaret, şiddet, merhametsiz vs. Sonuna kadar devam et.
3.bu ilişkiyi sen yaşıyorsun arkadaşlarına bahsetme tanıştırma bile.
4. Kimsenin aklına ihtiyacın yok kalbini dinle........ Bir dost tavsiyesi.
Kendisinin bana yakışmadığını nerede nasıl hareket edeceğini bilmediğini söylediler. Teşekkürler cevabınız için.Sizin sonradan uzulmemeniz için diyorlarsa hak verin düşünün ona göre adım atın.. ama bazı arkadaşlar olur sırf kıskandıklari için olmasın isterler o başka tabiki... Arkadaş var arka-daş var
Cevapladığınız için teşekkür ederim, bu hafta benim arkadaşlarımla 2-3 kere görüştük ve hepsinin olumsuz konuşması moralimi bozdu.
Her ikisi ile de ilgili beni darlıyorlarBeğenmeleleri tiple mi alakalı karakterle mi? Eğer tiple alakalıysa önemli olan sizin beğenmeniz. Karakterle alakalıysa söylenenleri bir gözden geçirin güzel duygular kötü huyları görünmez yapabiliyor genelde.
Yansıtmamayı deniyorum ama bugün görüştük ve o gider gitmez arkadaşımın onun hakkında bi sürü olumsuz şey söylemesi moralimi çok bozdu. Çünkü arkadaşıma gerçekten değer veriyorum. Yakında doğum günüm ve o da gelecek. Arkadaşlarım yüzünden çok gerginim her an biri bi laf söyleyecekmiş gibi hissediyorum. Doğum günümü bile kutlamak istemiyorum.Konuşurlar canım herşey söylerler. Söylenenlere kulak asma ilişkine asla yansıtma çocuktan eminsen devam et
önemli olan sizsiniz ama. Bana yapma deseler inadına yapardımHer ikisi ile de ilgili beni darlıyorlarküpe takması vs gibi şeyleri sorun ettiler.
Haklısınız. Ben de öyle yapmak istiyorum ama uzun süren bi asosyallik süreci geçirdim yıllardır dışarı çıkmıyorum. Bir aralar telefonumu bile 6-7 ay kapatıp kimseyle görüşmedim. Kendisiyle tanıştıktan sonra daha aktif olmaya başladım. Belki de o yüzden gözüm görmüyordur diye çekiniyorum.önemli olan sizsiniz ama. Bana yapma deseler inadına yapardımzaman gösterir zaten neyin ne olduğunu en iyisi siz kendiniz tecrübe edin görün.
Teşekkür ederim evet arkadaşlarıma gerçekten güveniyorum.Bilemeyiz ki..
Bazen olayın içinde olan kişi gerçeği göremez dışardan bir göz tüm ayrıntıyı fark eder..
Arkadaş var dost var..
Sözüne güvendiğin insanlarsa temkinli ol hoşlandığın kişiye karşı..
Küpe takması, saçının boyalı olması, olgun olmadığını düşünmeleri.Nedir tam olarak elestirdikleri noktalar?
Yani tam şekilci tiplermis arkadaslariniz. Dış görünüş kısmını savunmalisiniz. Siz öyle görüp begendiniz değil mi? Aslında sizin zevkinize laf ediyorlar hadsizce.Küpe takması, saçının boyalı olması, olgun olmadığını düşünmeleri.
Olgun olmak zorunda değil , küpe takabilir , saçı boyalı olabilir ...Küpe takması, saçının boyalı olması, olgun olmadığını düşünmeleri.
29 yaşında benden 6 ay büyük ben de kendisinin bu şekilde olmasından hoşlandığımın farkındayım çünkü o çok hareketli ben çok durgun ve düşük moddayım çoğunlukla.Yani tam şekilci tiplermis arkadaslariniz. Dış görünüş kısmını savunmalisiniz. Siz öyle görüp begendiniz değil mi? Aslında sizin zevkinize laf ediyorlar hadsizce.
Olgunluğa gelince. Kaç yaşında? Belki çocuk ruhludur. Siz bu halini seviyorsaniz başkalarına nane yemek düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?