Evet biraz pasifim sanırım. Arkadaşlarımın etkisinde kalıp yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yazık ki onların yorumları yüzünden mutsuz oldum ve bunu da engelleyemiyorum.Pasif olduğunuz için çok konuşuyorlar demek. Ben de sizin gibiydim sonra aklım başıma geldi herkesi susturup yolladım. Saygısızlıktır bu. İnsanlığına değil tipine bakan arkadaş olmaz olsun.
Sağolun ben de ipleri ele almayı deneyeceğim.Bana göre gereken yerde ip ele alınmalı hicbir arkadasın ozeline hic karişmadım ben secimine saygısızlık bikere. He ciddi zarar gorecegi durumda bi son uyarı yapabilirim.
Evet biraz pasifim sanırım. Arkadaşlarımın etkisinde kalıp yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yazık ki onların yorumları yüzünden mutsuz oldum ve bunu da engelleyemiyorum.
Serseri olduğunu düşünmüyorum sadece biraz fazla hareketli.Sence serseri mi objektif bak. Yani seni uzecek ve mutlu edecek yönleri değerlendir
Çok teşekkür ederim sanırım gerçekten öyle. Çünkü bütün gün aslında öyle değil diye açıklama yaptım.Gerçeklik payı olsa mutsuz değil huzursuz olursunuz gibi geliyor bana. Mutsuz olma sebebiniz arkadaşlarınızın heyecanınıza ortak olmaması :) Siz gönlünüze göre yaşayın, üzecek bir insansa da uzaklaşmayı bilin yeter.
Sanırım bir daha aynı ortama getirmemeye çalışacağım. Geleceklerini düşündükçe geriliyorum.Bir kere gördükleri adam hakkında çok konusmasınlar hele aman boşver
5 yaşında bebek değil ki bu hareketli olsun. O annelerin benim çocuğum yaramaz değil hiperaktif uydurmasinj hiç bir sevgili için soylendigini duymamistimSerseri olduğunu düşünmüyorum sadece biraz fazla hareketli.
Yani sürekli bir şeyler yapmak isteyen oturduğu yerde oturamayan bir insan demek istemiştim yanlış kelimeyi seçmişim.5 yaşında bebek değil ki bu hareketli olsun. O annelerin benim çocuğum yaramaz değil hiperaktif uydurmasinj hiç bir sevgili için soylendigini duymamistim
Yani hiperaktivite sorunu varsa gerçekten serseri demeleri çok komik olmuş ikisi çooook ayrı şeyler. Siz nasıl mutlu olacaksanjz onu yapın. Ama malesef 2 den fazla kişi aynı seyleri soyluyorsa genelde aşktan kör olan gozlerimizin bizi yaniltmasiyla onlarla aramızı aciyoruz sonra kafamiziYani sürekli bir şeyler yapmak isteyen oturduğu yerde oturamayan bir insan demek istemiştim yanlış kelimeyi seçmişim.
Sağolun ben de ipleri ele almayı deneyeceğim.
Sağolun ben objektif bakamadığımdan mutsuz oldum.Dost aci soyler.. eger gercekse tabi
Evet ikisinin de aynı tavırda olması beni mutsuz etti aslında. Ama geçen sene üzücü bir olay yaşadım ve öleceğim sanmıştım o zamandan beri insanlarla görüşmeyi azalttım ve daha çok içime kapandım. Bu aralar biraz fazla sosyal olunca hepsi birden ağır geldi, afalladım. Kafamı karıştırdılar başlarda mutluydum.Yani hiperaktivite sorunu varsa gerçekten serseri demeleri çok komik olmuş ikisi çooook ayrı şeyler. Siz nasıl mutlu olacaksanjz onu yapın. Ama malesef 2 den fazla kişi aynı seyleri soyluyorsa genelde aşktan kör olan gozlerimizin bizi yaniltmasiyla onlarla aramızı aciyoruz sonra kafamizitedbir iyidir uyarilan kişiye karşı
Onlar mı sizin kafanızı karıştırdı yoksa uzun sessizlik sonra gelen ilgi mi olcup bicin tartın. HayırlısıEvet ikisinin de aynı tavırda olması beni mutsuz etti aslında. Ama geçen sene üzücü bir olay yaşadım ve öleceğim sanmıştım o zamandan beri insanlarla görüşmeyi azalttım ve daha çok içime kapandım. Bu aralar biraz fazla sosyal olunca hepsi birden ağır geldi, afalladım. Kafamı karıştırdılar başlarda mutluydum.
Haklısınız o da olabilir. TeşekkürlerOnlar mı sizin kafanızı karıştırdı yoksa uzun sessizlik sonra gelen ilgi mi olcup bicin tartın. Hayırlısı
Küpe takan erkek eros'un kayınçosudur saygı duyun çocuuğaaHer ikisi ile de ilgili beni darlıyorlarküpe takması vs gibi şeyleri sorun ettiler.
Kendisinin bana yakışmadığını nerede nasıl hareket edeceğini bilmediğini söylediler. Teşekkürler cevabınız için.
Küpe takması, saçının boyalı olması, olgun olmadığını düşünmeleri.
Küpe takan erkek eros'un kayınçosudur saygı duyun çocuuğaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?