Siz de 29 yaşında bekar bir kadınsınız, arkadaşlarınıza belli bir ederde takı borcunuz da yokmuş. Bütçeniz 1000 TL ye uygunsa, 1000 TL takarsınız.Kızlar uzun süredir bir arkadaşım evlenmemişti o yüzden güncel duruma uzagim3-4 senelik sevdiğim bir arkadaşım var, sevgilisi de arkadaşım yani hem gelin hem damat arkadaşım. senede bir kaç kez aynı şehirde olduğumuzda görüşüyoruz. Evde yaptığı nişana da beni çağırmıştı. Şimdi de dugune ve after partisine çağrıdi. Bu arkadaşa ne takmam uygun olur? Çeyrek fazla gibi geldi, aklımda 1000 tl vardı ama ona da başka arkadaşlarım az dedi. Bu isin güncel durumu nedir fikir verir misiniz??
Her ikiside arkadaşınız ış 1000 tl nedir ya? Market parası bile etmiyor. Bu kadarda olmayın yani.Kızlar uzun süredir bir arkadaşım evlenmemişti o yüzden güncel duruma uzagim3-4 senelik sevdiğim bir arkadaşım var, sevgilisi de arkadaşım yani hem gelin hem damat arkadaşım. senede bir kaç kez aynı şehirde olduğumuzda görüşüyoruz. Evde yaptığı nişana da beni çağırmıştı. Şimdi de dugune ve after partisine çağrıdi. Bu arkadaşa ne takmam uygun olur? Çeyrek fazla gibi geldi, aklımda 1000 tl vardı ama ona da başka arkadaşlarım az dedi. Bu isin güncel durumu nedir fikir verir misiniz??
İşyeri vs samimi olunmayanlara altın takılmasına ben de uyuz oluyorum. Bir de bitmiyorlar ha . Aynı kişi her çocuğuna davet yolluyor hatta torun sünnetine kadarne grami ya
tak bin lirayi gec alt tarafi arkadasin
1000 cok azsa 50 euro tak
*yakin zamanda benim de taki torenli bir davetim oldu, gayet normal rakamlar bunlar. teyzesi misin bilezik takacaksin, alt tarafi arkadas.
az diyen baska arkadaslarin ne takacakmis merak ettim:) kendileri her dostuna ceyrek mi takıyormus?
amaaaanİşyeri vs samimi olunmayanlara altın takılmasına ben de uyuz oluyorum. Bir de bitmiyorlar ha . Aynı kişi her çocuğuna davet yolluyor hatta torun sünnetine kadarAma uzun yıllar süren arkadaşlıksa o başka. Altın takılmalı gücü neye yetiyorsa.
2000e cikardiysan 50 dolar tak o da iki bin tlArkadaşlar maddi durumumdan ziyade bazen akrabalar bile çeyrek takmıyor, o yüzden fazladan takmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca geri gelme ihtimalini düşünmeden takiyorum. 2000 e çıkardım yeter bence
Yarın dugun, açık dovizci bulmam zor olur gibi2000e cikardiysan 50 dolar tak o da iki bin tl
ama en azindan sana dönüşü olur:)
Hazırda döviziniz yoksa, 1000 TL seçeneğine geri dönebilirsiniz.Yarın dugun, açık dovizci bulmam zor olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?