Arkadaşlarıma dugunde ne takmalıyım

Bu adet toptan kalksa keşke. Eş ve aileler hediye babında o da yatırımlık değil takılacak şeyler alsalar kendilerini zorlamadan yeter. Evlenecek gücü olmayan kadın da erkekte evlenmesin . Ya da ayağını yorganına göre uzatarak evlensin. 3 oda sıfır pahalı eşya döşenmek zorunda değil o şatafatlı düğünler saçma kına geceleri hiç lazım değil. Bu ekonomide bu sistem artık yürümez zaten.

Eğer durumunuz varsa bu arkadaşlık ilişkisine 1000 çok az, gram takin.

Şahsen kendi kolum altın dolu değilken elalemin kızının kolunu doldurmazdım gelin diyeÇalışsın kazansın ne isterse alsın kendine. İster altın ister pırlanta elmas . Ev olmazsa evlenmem diyen kızlardan da gına geldi artık. Oğlum yok ama valla oğlan annelerini savunuyorum

çeyreğin fiyatı çok gelirse gram takabilirsiniz. bu kadar yakın arkadaşınıza 1000 TL az olur bencede

Dolar ya da euro şeklinde takabilirsiniz 50 dolar misal

2000 taktim arkadaşlar içim rahat yakın akrabaları hariç herkes para taktı. döviz bürosu acik olsa 50 dolar veya Euro yapacaktım ama nasipp

Tövbedeğişik bir fikir bizde de geline takılır kaynana gençken takmıştır yani sıra gelinde deyip takılır keza annem babam da öyle yaptı

Sosyal medya olduğu sürece bu düzen böyle devam eder hatta daha şatafatlı ilerliyor

Tövbedeğişik bir fikir bizde de geline takılır kaynana gençken takmıştır yani sıra gelinde deyip takılır keza annem babam da öyle yaptı
O devirler bitti. Cahilce geliyor bana. Kendinden kısıp gelin aldım diye sevinen kayınvalideler yok artık. Özellikle büyükşehirlerde bambaşka yaşam tarzları var artık. 50 yaş 60 yaş yaşlı yaşı değil artık. Niye altın takalım eşya alalım? Alacaksam şahsen kendime alırım. Kendim giyerim kendim gezerim. Çocuğu okutmuşum iş sahibi de yapmışım bitti gitti derim. Eski kadınlar çok ezildi . Yeniler bari yapmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…