Ayıp olabilir gelmeyin demek bence.Arkadaşlar bir iki ay önce üniversiteden arkadaşlarımı yaşadığım şehire davet ettim eylül ayı için. Ama işler karıştı akraba düğünü çıktı ve ben ağustosta da izin kullanmak zorunda kalıcam. Bu nedenle eylülde az izin alıcam ve sevgilimle de görüşme planın vardı. Arkadaşlarımı iptal etmem gerekiyor. Arkadaşlarım sevgilim olduğunu bilmiyor söylememiştim henüz. Sizce nasıl anlatsam ayıp olacak her türlü farkındayım
Arkadaşlar bir iki ay önce üniversiteden arkadaşlarımı yaşadığım şehire davet ettim eylül ayı için. Ama işler karıştı akraba düğünü çıktı ve ben ağustosta da izin kullanmak zorunda kalıcam. Bu nedenle eylülde az izin alıcam ve sevgilimle de görüşme planın vardı. Arkadaşlarımı iptal etmem gerekiyor. Arkadaşlarım sevgilim olduğunu bilmiyor söylememiştim henüz. Sizce nasıl anlatsam ayıp olacak her türlü farkındayım
Bilmiyorum 3-4 günden aşağı değildir.Kaç gun geleceklerki. Iptal etmeyin bence
Düğün ağustosta düğüne gitmek için izin alıcamAkrabalarınızın düğün için geleceğini ve sizde kalacağını söyleyin
AhahahaBence cimri sevgilini ek
Arkadaslarinla planini bozma
Her turlu cimri sevgilinle bi olay yasayacaksiniz canin sıkılacak konu acacaksin
En azindan arkadaslarinla takilmis olursun degisiklik olur
Hic emin olmaAhahaha
Son şans bu sefer olaysız olacak diyorum
Doğru :/Hic emin olma
Sonra sevgilinle bozusunca o arkadaslarin lazim olacak sana
Ben arkadaslarimi ekmezdim sahsenDoğru :/
Aslında biraz iş amaçlı da gidicem sevgilimle 2 gün takılıcaz, ben işle ilgi araştırma yapıcam
O olabilir. Agustos da yaz zatenBilmiyorum 3-4 günden aşağı değildir.
Ben yurtdışına gidicem nasıl iptal etmeyeyim
Ağustos olsun mu desem
Dogruyu soyleyin sevgili yaptim deyin. Benim arkadasim oyle dese tabi git goruş derim. Agustosta olabilir. Yaz için erken planlar hep bozuluyor. Belki onlar da gelmeyebilir isleri cıkabilir yaniBen arkadaslarimi ekmezdim sahsen
Ya da kizlar eylul dedim ama agustos olsa size uyar mi diye bi sorardim
Evet bunu yapıcam sanırım daha mantıklıBen arkadaslarimi ekmezdim sahsen
Ya da kizlar eylul dedim ama agustos olsa size uyar mi diye bi sorardim
Olabilir doğruDogruyu soyleyin sevgili yaptim deyin. Benim arkadasim oyle dese tabi git goruş derim. Agustosta olabilir. Yaz için erken planlar hep bozuluyor. Belki onlar da gelmeyebilir isleri cıkabilir yani
+1Bence cimri sevgilini ek
Arkadaslarinla planini bozma
Her turlu cimri sevgilinle bi olay yasayacaksiniz canin sıkılacak konu acacaksin
En azindan arkadaslarinla takilmis olursun degisiklik olur
Bu olaya o kadar trajik mi bakayım feda ettim gibi:)+1
Hüsran yaşayınca en azından arkadaşlarınız yanınızda olur Rachel. Sorunlu bir ilişki için arkadaş feda edilmez.
Yahu sen daha sevgilim var diyememissinBu olaya o kadar trajik mi bakayım feda ettim gibi:)
Yani arkadaşım bana açıkça söylese anlayışla karşılardım biraz içerlesem de
Ben hep böyleyim ama hiçbir zaman söylemem son raddeye kadar :))Yahu sen daha sevgilim var diyememissin
Adamin ovulecek yani yok diye aciklamiyorsun bile kizlara :)
Ben senin arkadasin olsam beni eksen daha senle gorusmem
Hele sevgilin icin eksen yuzune bakmam :)
Sonradan sevgilinin cimri oldugunu ogrensem, bunun icin mi bizi ektin der engellerim her yerden
Vakitlice haber verin ağustos olsun deyin, hem iptal etmemiş olursunuz tarihi erkene çekmiş olursunuz.Düğün ağustosta düğüne gitmek için izin alıcam
Eylülde de yurtdışı için izin alıcam sevgilimle görüşmek için desem doğruyu söyliycem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?