Biz de arkadaşlarla plan yapıyoruz bazen bi aksilikler çıkıyor durumu birbirimize anlatıp planı erteliyoruz yani hayatın doğal akışı, bunları oturup karşılıklı konuşamıyorsanız neden arkadaşsınız burda kırılıp bozulacak bir şey yok bana kalırsa. Bu yaza bir sürü plan yapmıştık, benim işimden dolayı şuan ekstra izin alamıyorum, arkadaşlarımdan biri okuyor yaz okuluna kaldı birinin ailesinden biri evleniyor yardıma gidecek. İptal ettik. Yani burda trip atılacak anormal karşılanacak şeyler yok bence açık açık anlatın durumu. Ama siz sevgilinizi bile saklamışsınız yani arkadaşlığınız da biraz mesafeli sanırım
Aynı zamanda güvenilmez bir arkadaşlık
Belki arkadaşlarınız izin zamanını size göre ayarladı ama sürekli şikayet ettiğiniz sevgiliniz için satıyorsunuz onları da
Arkadaşım olacak biri değilsiniz burada bizi bile yordunuz..
Aynı zamanda güvenilmez bir arkadaşlık
Belki arkadaşlarınız izin zamanını size göre ayarladı ama sürekli şikayet ettiğiniz sevgiliniz için satıyorsunuz onları da
Arkadaşım olacak biri değilsiniz burada bizi bile yordunuz..
Daha izinlerini ayarlamadılar.
henüz plan netleşmemişti.
Biraz ergenlik var galiba satmak filan komik:)
Sizinle arkadaş olmak isteyen mi var ki anlamadım yorumunuzu gerçekten.
Daha izinlerini ayarlamadılar.
henüz plan netleşmemişti.
Biraz ergenlik var galiba satmak filan komik:)
Sizinle arkadaş olmak isteyen mi var ki anlamadım yorumunuzu gerçekten.
Siz detay verip konu açın fal bakmıyoruz arkadaşlarınız için.
Ergen olan sizin kafa yapınız verdiğiniz kararların arkasında durmuyorsunuz bile diyemiyorum sürekli anne çiş anne yemek diye kendi işini göremeyen bebekler gibi ne yapacağınızı tanımadığınız kişilere soruyorsunuz
Siz detay verip konu açın fal bakmıyoruz arkadaşlarınız için.
Ergen olan sizin kafa yapınız verdiğiniz kararların arkasında durmuyorsunuz bile diyemiyorum sürekli anne çiş anne yemek diye kendi işini göremeyen bebekler gibi ne yapacağınızı tanımadığınız kişilere soruyorsunuz
Ahahahha:))) komik olma çabanıza kahkaha attım
Burada binlerce insan soruyor ne yapacağını hepsi böyle o zaman bu platformun amacı bu zaten bence anlamamışsınız:)
Umarım bir an önce atlatırsınız kolay bi süreç değil