- Konu Sahibi Anotherinlife
-
loğusayım kuzenı bizde yine...eşimle erkek kuzenıde işten geldıler yemek ıstedıler ben hem bbege baktım hem yemek hazırladım o odasından cıkmadı...bana erkek olan kuzenı sen uyu bız ps oynucaz bebeğe bakarız dedi...bnde sofrayı toplıyım uyurum dedım sevindim ama erkek kuzenı bız koyarız bılaşık makinesıne dedi ısrar etyti...nitekım ben uyudum...sabah oğluma mama için kalktım bi baktım mutfak altüst....kız kuzen salonda uyuyo (açık mutfak ben onu görüyorum)o mutfagın halı hala gözumde bi insan bu kadar mı olur artık yemekler,böcekler anlatamam(benm evimde böcek sorunu vardı gıda dışarda kaldıgı zaman mutlaka böcekler ortaya çıkar ki o aptal kız kuzenıne kaç defa yemedıgı yemegı kaldırmasını artık yapmamasını söyledım ama beni dınlemedı hiç halada artık bırakır fazla alır acım dıe ac gözlu yemez sakla ben yerım der yemez sinir olurum)gece bütün mutfagı pırıl pırıl ettım..sabah kalvaltıyı en guzel şekilde hazırladım çay bardagı sesını duymadan kalkmadı...sonra oturduk..keşke dun akşam uyumasaydım dedım o mutfagın halı neydı böcek basmıştı dedım sonra erkek kuzen kız kuzenını yıyeceği için toplamadıklarını söyledı bnde döndum ona nıe böyle yapıosun ben kaç defa artık yemek yenmez bu evde dedım ve enn önemlisi dışarda yemek bırakmamanı söledım kaç defa dedım...hemen ay may yaptı gözlerını bi öle bi böle yaptı...sonra eşim o yokken mısafir dedi onu korudu bnde misa firse misafirliğini bilsin dedimkavga bile ettık ...
enEsine anlat o zaman, kim ne der icin kendini yipratma. Yazik gunah ya, insanlik gercekten olmus...
Merhabalar..ben 21 yaşında 2 yaşında bi oğlu olan bi anneyim...sorun arkadaşlarım ve hatta yaşıtlarım artık hiçbiriyle görüşmek istemiyorum...ben çok misafirperver bi insanım evım hiç boş durmaz sürekli kapım açıktır herkese...ama zamanla anladım ki felaket yoruluyorum...hiçkimse aslı bişeye yardımcı olalımmı demiyor hepsi yiyor,içiyor,pis ediyo,ve sonunda gidiyor..arkadaşlarımın hepsi bekar ve ne zaman boşlukları olsun bizim evi cafe gibi kullanıyorlar ama benm işim düşsün ya kusura bakma oluyor kısacası bnle sadece boşluklarını doldurmak için yada ağbime yanaşmak için görüşüyo(ağbimlede olmayınca bnle görüşmüyolar)gelmek işlerine gelıyo aslının evınde herşey var ....çunku allaha çok şükür maddı olarak kımseye muhtac değilim ama manevi olarak ihtiyacım var... gelmek zamanını gecirmek için gelenlere bnde gelmeyin diemiyorum aslında yanlız kalmakta istemem ama en azından ufacık bi yardım....örneğin şöyle bişey oldu gecen mutfak yaptırıyodum ve evde tadılat vardı her tadılat sonrası süpürüp siliyordum...o akşam E. adında bi arkdşımla 15yaşındakı kız kardeşi geldi...kayınvalidemde bnle birlikteydı onlar gelınce ''ne guzel kızlarda geldı yardım ederler sana şimdi''dedi ..E. hemen ''biz kalkalım o zaman ''diyip şaka yaptı kayınvalıdem gitti ...ben başladım süpürmeye silmeye toz almaya ...E. sevgilisine örgü ördü dier eşek kadar kızda dergı açıp okudu ben orda temizlik yapmaktan öldüm umurlarında olmadı ki bizim evde tadılat oldugunu biliodu ve buna ragmen salak kardeşinide alıp geldı...eşim geldi ve beni çağırdı oda çok sınırlendı bişey söylucem şimdi ama dedi ama ben durdurdum...ama gidip''siz ne ii arkdşsınız ne guzel hemn temızlemişsiniz ''dedi...hiç bozuntuya vermeden ''biz yapmadıkki ''dediler...ertesı gun o arkdşım yıne gelmek için aradı bnde kusura bakma cnm arkdş gelıcek bana yardıma sen sıkılırsın başka zaman görüşelim işler bitsin dedım...bunun gibi şeler...bide eşimin kuzenı var bnden bi yaş büyük...gelıo bizde kalıo çay bardagı sesı duymadan kalkmıyo...hamileyım bi yardım etmıo ...afedersınız çarşafını kırletmiş reglken bi alıpta lavobada yıkamıo...
tabi buarada araba aldım...çogu arkdşım şuraya gidelim aslı buraya gidelim ama otopark parasına gelınce bıle bana bakıolar...lanet olsun dıyeceğim gelıo bazen...aynı şey eşimin kuzenı içinde gecerli gecen aramış gezdır benı dıo bnde tatile çıkıcam evi toparlamam gerek usulunce bana bıraz erken gel yardım et erkenden çıkalım yorgunken gezmek zor gelıo çunku dedım...ama hemen bahane buldu benmde halama yardım etmem gerek temızlıklerımızı yapıp sora buluşalım dedi ya ben ona muhtaç değilimki o gezmek ıstedıgı için gel bana yardım et dedim...ya bıktım ya gezmeye gelınce herkes var ama ufacık bi yardıma gelınce kımse yok dedım...
bitanede eşimin arkdşının karısı var sureklı eşimle onları gezdırdık tozdurduk onlarında arabaları var ama bızım arabayı kullanmaya bıtıolar...ama bıkerede biz alalım evlerınden bı jest yapalım demıolar...arabalarını kullanmıolar biz arabasız hayatta yapamayız hep gezıyoruz oraya gidioruz buraya gidiyoruz diyede hava atıyolar barı bunu yapmasınlar ya ınsanlık bu kadr mı öldü...???beni yanlış anlamayın yapmış olduklarımızı yuzlerine vurmak değil niyetım sadece biraz anlayış...
eşime göre ben suçluyum...o kadar sorumsuzki anlatamam..bazen ii arkdş gibi ama yardıma gelınce yok,bişey hakkında konuşuruz bişey derım mesela hemen gözlerını böle nasıl desem sankı ben saçma bişey konuşuomuşum gibi yapıo ki ben saçma sapan konuşan bi insan değilimdir....kayınvaldemden felaket guc alıo gecen artık bıraktıgı yemegı sandviç yapmamı ıstedı yaptım sora tabıkı yemedı bnde kayınvaldemın yanında söledım bizde artık yenmıo sandwich yap dedın yaptım ama bırakman hiç hoş değil dedim kayınvaldem hemen ordan ne olmuş sen yeseydın dedın bende ben kımsenın artıgını yıyemem kusura bakmayın dedm...ne olucakmış cnm yesen dedı...hem kenarından yemiştir o dedı ....hepsi pis ,pasaklı bnde öyle olıyım ıstıolar...Bu kiz kuzenin senle bi sorunumu var ya,bana bilerek yapiyor gibi geldi,bilmiyorum.Mutlaka esinle konus canim ama guzel bi sekilde,suclama yapmadan.Sana destek olmasi gerektigini soyle.
en
eşime anlatıyorum görüyo ama yok ben hatalıyım herzamankı gibi...hanfendı ısten gelıcek herşeyı yapıorum edıyorum sofrayıda kurmadım yorgunluktan eşim hemen hadi kur yoldaymış gelıomuş...ya ben neyim ya bana söylermısınız???neyim ben eşim için neyim???benm neyım eksik ondan?lonun gibi yiyip içip yatmıorum diemi böyle değersizim hadi bunu gecelım dier arkdşlarım nıe böyle nıe hepsi çıkar için benle ben ne yapıorumkı ???
nasıl mesela nasıl ulaştırıcaz?
gecen esim bana ona muz koymamı ıstedı bıde dıl işareti yaptı bnde muzu oldugu gıbı onune koydum bıçak koydum yuh artık ya!!!
Sakin ol canim benim.
Kizlarla konus o zaman, anlat icindekilerini. Baktin umursamiyorlar, irtibati kes, esin soylenirse soylensin, o cekmiyor nasilsa.
Esinede soyle eger eve kuzeni gelecekse, gitsin o servis yapsin hanfendiye, bu kadar kolay madem, yapsin bakalim.
tarot çare olsaydı 80kere baktırdım:)))Bakma sen canim buna, reklam yapiyor "tarot sema"...
gecen esim bana ona muz koymamı ıstedı bıde dıl işareti yaptı bnde muzu oldugu gıbı onune koydum bıçak koydum yuh artık ya!!!
Arkadaslarinla ilgili olan kisim senin elinde,tavsiyelerimizi dinle bence,konus,begenmezlerse gelmesinler.Ama su kuzen konusunda,kusuruma bakma canim ama esin sana destek vermezse asmasi biraz zor.Pat pat soylersin kiza,dersin boyle boyle yapacaksan gelme diye tamam,ama sonra esinle kotu olursun.Baksana bir kez tartismissiniz zaten.Bence sen once esinin anlamasini sagla.
tarot çare olsaydı 80kere baktırdım:)))
izin vermicem vermedımde zaten ...son payladım zaten o kızı ....gecen kandıl msjı attı ona bıle cvb yazmadım...belkı ayıp ama bıktırdı beni ona verılen değerden daha fazla değeri hakedıorum...gecen bizde eşimin amcasına gittikk.ister ınanın ister ınanmayın tatıl için gittik belki ama o ınsanları bı kere yormadım hersabah sıldım süpürdüm banyoyu bıle tertemız bıraktım yıkadım ovdum aman arkamdan ne pisti demesınler dıe eşimde gördü,kayınvaldemle...kayınvaldem aman yeter yapma dedı ben gttiğim evi pis bi halde bırakamam bırı iş yaparkende oturamam dedım...anlamıştır sanırım ..giderken evın hepsi teşekkür ettı sen olmasaydın ustesınden gelemezdık dedı...ben ınsanları böyle memnun edıorum işte...eşimede söyledım bak bana dedım ben arkmdan böyle dedirtiyorum ama senın kuzenın o kadar kalıo ki ben oraya 4 gunlugune gittim gezmeye yıne bos durmadım ama senın kuzenın böle dedım...
Bu ne ya boyle, tatlim kusura bakma ama bunlar seni saf yerine koymaya ve tepene cikmaya calisiyorlar.
Sakin bi daha izin verme canim sakin!
aynen dediğiniz gibi maalesef...Sığır Gibi İnsanlar..
Ye, İç, Yat..
Senin Evinde Gördükleri Bolluğu Babalarının Evinde Görüyorlar mı Acaba ??
Bence Görmüyorlar..
Görseler Böyle Aç Gözlü Olmazlar..
1 Bardak Çayın Peşindeler Yahu !!
İnsan Dediğinin Biraz da Olsa Gözü Tok Olur..
Bunlarda Nerdeeee ???
Bırak Dışarı Çıkmayı Gezmeyi Tozmayı, İnsan Arkadaşına Gidince Mutfağa Gittiğini Görünce Peşinden Kalkıyor Var mı Yapılacak Bir Şey Diye..
Şahsen Ben Öleyim..
teşşekkürler canm yardımcı oldugun ıcın saol...umarım sorunlarımıza hepimiz çare bulabılırız...canım senin bu kuzene acilen bir çözüm bulman lazım,sonrada arkadaşlarına
allah yardımcın olsun
teşşekkürler canm yardımcı oldugun ıcın saol...umarım sorunlarımıza hepimiz çare bulabılırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?