arkadaşlarımdan bıktım!!!!

Bu kiz kuzenin senle bi sorunumu var ya,bana bilerek yapiyor gibi geldi,bilmiyorum.Mutlaka esinle konus canim ama guzel bi sekilde,suclama yapmadan.Sana destek olmasi gerektigini soyle.

Esine anlat o zaman, kim ne der icin kendini yipratma. Yazik gunah ya, insanlik gercekten olmus...
en
eşime anlatıyorum görüyo ama yok ben hatalıyım herzamankı gibi...hanfendı ısten gelıcek herşeyı yapıorum edıyorum sofrayıda kurmadım yorgunluktan eşim hemen hadi kur yoldaymış gelıomuş...ya ben neyim ya bana söylermısınız???neyim ben eşim için neyim???benm neyım eksik ondan?lonun gibi yiyip içip yatmıorum diemi böyle değersizim hadi bunu gecelım dier arkdşlarım nıe böyle nıe hepsi çıkar için benle ben ne yapıorumkı ???

Sen çok iyimser birisin. size gelen kişiler yada akrabalarınız diyeyim sizdeki rahatlığa geliyor. bak benden sana tavsiye gelmek isteyen olursa canın isterse kabul et hiçbir zaman kimseye kendini asla ezdirme. olan hep sana olur bir alışırsa sizden çıkmazlar ki öle görünüyor şimdiden. valla ben eğer müsait diilsem kızkardeşim bile gelse kabul etmem ki o zaten anlayışlıdır. hayatını yaşa o insanlar kapının kapattığın zaman dış kapının mandalı.. gelmek isteyen olursada ben şuraya gidiyorum yada müsait diilim de. bunu yap yok kırılırlar die düşünme niye kendine yazık diilmi strese giriceksin. inan bana insanlar iyi gün dostu hepimizin çevresinde bu kişiliksizlerden dolu..

Bu kiz kuzenin senle bi sorunumu var ya,bana bilerek yapiyor gibi geldi,bilmiyorum.Mutlaka esinle konus canim ama guzel bi sekilde,suclama yapmadan.Sana destek olmasi gerektigini soyle.
eşime göre ben suçluyum...o kadar sorumsuzki anlatamam..bazen ii arkdş gibi ama yardıma gelınce yok,bişey hakkında konuşuruz bişey derım mesela hemen gözlerını böle nasıl desem sankı ben saçma bişey konuşuomuşum gibi yapıo ki ben saçma sapan konuşan bi insan değilimdir....kayınvaldemden felaket guc alıo gecen artık bıraktıgı yemegı sandviç yapmamı ıstedı yaptım sora tabıkı yemedı bnde kayınvaldemın yanında söledım bizde artık yenmıo sandwich yap dedın yaptım ama bırakman hiç hoş değil dedim kayınvaldem hemen ordan ne olmuş sen yeseydın dedın bende ben kımsenın artıgını yıyemem kusura bakmayın dedm...ne olucakmış cnm yesen dedı...hem kenarından yemiştir o dedı ....hepsi pis ,pasaklı bnde öyle olıyım ıstıolar...

Sakin ol canim benim.
Kizlarla konus o zaman, anlat icindekilerini. Baktin umursamiyorlar, irtibati kes, esin soylenirse soylensin, o cekmiyor nasilsa.
Esinede soyle eger eve kuzeni gelecekse, gitsin o servis yapsin hanfendiye, bu kadar kolay madem, yapsin bakalim.

gecen esim bana ona muz koymamı ıstedı bıde dıl işareti yaptı bnde muzu oldugu gıbı onune koydum bıçak koydum yuh artık ya!!!

Arkadaslarinla ilgili olan kisim senin elinde,tavsiyelerimizi dinle bence,konus,begenmezlerse gelmesinler.Ama su kuzen konusunda,kusuruma bakma canim ama esin sana destek vermezse asmasi biraz zor.Pat pat soylersin kiza,dersin boyle boyle yapacaksan gelme diye tamam,ama sonra esinle kotu olursun.Baksana bir kez tartismissiniz zaten.Bence sen once esinin anlamasini sagla.

şu çok sık gelen arkdşlarıma şu kuzenı anlattım anlamışlarsa anlamışlardır umarım ama pek sanmıorum....ama eğer anlamazlarsa nasıl konuşucm bılmıorum...bize kardeşiyle gelıo kardeşinden bi bardak su ıstıorum offf ya dıo öyle çok utanıyorumkı bin pişman oluyorum istediğime...ablasıda bişey demıo ben bi buyuge öyle demeye utanırdım ya...o kadar çok hamıle ınsana yardım ettimki acırdım ya bunlar ınsan değil

Bu ne ya boyle, tatlim kusura bakma ama bunlar seni saf yerine koymaya ve tepene cikmaya calisiyorlar.
Sakin bi daha izin verme canim sakin!
izin vermicem vermedımde zaten ...son payladım zaten o kızı ....gecen kandıl msjı attı ona bıle cvb yazmadım...belkı ayıp ama bıktırdı beni ona verılen değerden daha fazla değeri hakedıorum...gecen bizde eşimin amcasına gittikk.ister ınanın ister ınanmayın tatıl için gittik belki ama o ınsanları bı kere yormadım hersabah sıldım süpürdüm banyoyu bıle tertemız bıraktım yıkadım ovdum aman arkamdan ne pisti demesınler dıe eşimde gördü,kayınvaldemle...kayınvaldem aman yeter yapma dedı ben gttiğim evi pis bi halde bırakamam bırı iş yaparkende oturamam dedım...anlamıştır sanırım ..giderken evın hepsi teşekkür ettı sen olmasaydın ustesınden gelemezdık dedı...ben ınsanları böyle memnun edıorum işte...eşimede söyledım bak bana dedım ben arkmdan böyle dedirtiyorum ama senın kuzenın o kadar kalıo ki ben oraya 4 gunlugune gittim gezmeye yıne bos durmadım ama senın kuzenın böle dedım...

Sığır Gibi İnsanlar..
Ye, İç, Yat..

Senin Evinde Gördükleri Bolluğu Babalarının Evinde Görüyorlar mı Acaba ??
Bence Görmüyorlar..
Görseler Böyle Aç Gözlü Olmazlar..
1 Bardak Çayın Peşindeler Yahu !!
İnsan Dediğinin Biraz da Olsa Gözü Tok Olur..
Bunlarda Nerdeeee ???

Bırak Dışarı Çıkmayı Gezmeyi Tozmayı, İnsan Arkadaşına Gidince Mutfağa Gittiğini Görünce Peşinden Kalkıyor Var mı Yapılacak Bir Şey Diye..
Şahsen Ben Öleyim..

aynen dediğiniz gibi maalesef...

canım senin bu kuzene acilen bir çözüm bulman lazım,sonrada arkadaşlarına
allah yardımcın olsun

mutlu olmak istiyorsan çevrendeki aç leşleri temizleee canım...

az ve öz insanlarla konuş...

milletin yüzüne çat çat lafı söyle.....

kendini kesinlikle kullandırma....

luzümsüz insanlara zaman ayırcana çocuklarınlarına zaman ayır.

ALMAN USULÜ YAŞA.....

sende dene bak nasıl ortadan kayboluyo hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…