arkadaşlarımdan bıktım!!!!

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
Merhabalar..ben 21 yaşında 2 yaşında bi oğlu olan bi anneyim...sorun arkadaşlarım ve hatta yaşıtlarım artık hiçbiriyle görüşmek istemiyorum...ben çok misafirperver bi insanım evım hiç boş durmaz sürekli kapım açıktır herkese...ama zamanla anladım ki felaket yoruluyorum...hiçkimse aslı bişeye yardımcı olalımmı demiyor hepsi yiyor,içiyor,pis ediyo,ve sonunda gidiyor..arkadaşlarımın hepsi bekar ve ne zaman boşlukları olsun bizim evi cafe gibi kullanıyorlar ama benm işim düşsün ya kusura bakma oluyor kısacası bnle sadece boşluklarını doldurmak için yada ağbime yanaşmak için görüşüyo(ağbimlede olmayınca bnle görüşmüyolar)gelmek işlerine gelıyo aslının evınde herşey var ....çunku allaha çok şükür maddı olarak kımseye muhtac değilim ama manevi olarak ihtiyacım var... gelmek zamanını gecirmek için gelenlere bnde gelmeyin diemiyorum aslında yanlız kalmakta istemem ama en azından ufacık bi yardım....örneğin şöyle bişey oldu gecen mutfak yaptırıyodum ve evde tadılat vardı her tadılat sonrası süpürüp siliyordum...o akşam E. adında bi arkdşımla 15yaşındakı kız kardeşi geldi...kayınvalidemde bnle birlikteydı onlar gelınce ''ne guzel kızlarda geldı yardım ederler sana şimdi''dedi ..E. hemen ''biz kalkalım o zaman ''diyip şaka yaptı kayınvalıdem gitti ...ben başladım süpürmeye silmeye toz almaya ...E. sevgilisine örgü ördü dier eşek kadar kızda dergı açıp okudu ben orda temizlik yapmaktan öldüm umurlarında olmadı ki bizim evde tadılat oldugunu biliodu ve buna ragmen salak kardeşinide alıp geldı...eşim geldi ve beni çağırdı oda çok sınırlendı bişey söylucem şimdi ama dedi ama ben durdurdum...ama gidip''siz ne ii arkdşsınız ne guzel hemn temızlemişsiniz ''dedi...hiç bozuntuya vermeden ''biz yapmadıkki ''dediler...ertesı gun o arkdşım yıne gelmek için aradı bnde kusura bakma cnm arkdş gelıcek bana yardıma sen sıkılırsın başka zaman görüşelim işler bitsin dedım...bunun gibi şeler...bide eşimin kuzenı var bnden bi yaş büyük...gelıo bizde kalıo çay bardagı sesı duymadan kalkmıyo...hamileyım bi yardım etmıo ...afedersınız çarşafını kırletmiş reglken bi alıpta lavobada yıkamıo...

tabi buarada araba aldım...çogu arkdşım şuraya gidelim aslı buraya gidelim ama otopark parasına gelınce bıle bana bakıolar...lanet olsun dıyeceğim gelıo bazen...aynı şey eşimin kuzenı içinde gecerli gecen aramış gezdır benı dıo bnde tatile çıkıcam evi toparlamam gerek usulunce bana bıraz erken gel yardım et erkenden çıkalım yorgunken gezmek zor gelıo çunku dedım...ama hemen bahane buldu benmde halama yardım etmem gerek temızlıklerımızı yapıp sora buluşalım dedi ya ben ona muhtaç değilimki o gezmek ıstedıgı için gel bana yardım et dedim...ya bıktım ya gezmeye gelınce herkes var ama ufacık bi yardıma gelınce kımse yok dedım...

bitanede eşimin arkdşının karısı var sureklı eşimle onları gezdırdık tozdurduk onlarında arabaları var ama bızım arabayı kullanmaya bıtıolar...ama bıkerede biz alalım evlerınden bı jest yapalım demıolar...arabalarını kullanmıolar biz arabasız hayatta yapamayız hep gezıyoruz oraya gidioruz buraya gidiyoruz diyede hava atıyolar barı bunu yapmasınlar ya ınsanlık bu kadr mı öldü...???beni yanlış anlamayın yapmış olduklarımızı yuzlerine vurmak değil niyetım sadece biraz anlayış...

Maalesef cnm böle insanlar cok...az ve öz arkadasın olsun benim gibi...bende artık az ve öz kişilerle görüsüyorum..hayat menfaat dünyası kuzum..insanlar menfaatci olmus..o yüzden uzak olmak en güzeli

canım kesinlikle haklsısn malesef çevremizde böyle insanlar çok.bundan sonra fazla yüz vermezsin olur biter,gelmek istedikleri zamanlarda da bahaneler uydur
eşimin yeğeninde gelip kalırdı bizde sürekli birgün pedini tuvalete atmış baktım ki orda yüzüyor hemen çağırdım lütfen onu al dedim aldı.baktım olmayacak yüz vermedim bir daha kalmaya gelemedi

anammmmmm uzak uzakkk uzak böyle insanlardan hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde yaptık böyle saflıklar ama yeterrrr bizde akıllandık herşey alman usülü...

yaptiklarini yüzlerine vursanda sonuna kadar hakkindir.gec bile kalmissin vurmamakla.

bende artık yuz vermıorum özellıkle kuzenıne ...gecen yardım istedıgımın akşamı kayınvalıdemı alıp gelmış üstelik aramadan bnde yıne arkdşlar var yenı temızlık bitmiş agda yapıcz kızlar ağdadan sora gidicek gec oldu...kayınvalıdem çay buyurdu buda mutfaga geldı yardım edılıcek bişey varmı dedı bnde benm kımsenın yardımına ihtiyacım yok dedım...

Patavatsizlara bak ya!!
Uzak durmalisin canim, sana hayirlari olmaz bela olur!
Ufff sinir oldum anacim bu ne boyle.

onu bırakın görüşmesemde eşimin gözunde ben kötü oluyorum ben hiçkimseyle anlaşamayan biri oluorum onun gözunde ama o bılmıyor onların sadece benm evimi,arabamı,bide meşhur yakışıklı ağbimle görüşmek için bana yaklaştıklarını...ya biride haketse neler yapmam can olsa yoldaş olsa cnm feda haketmeyenlere yapıorum hakedene neler yaparım bı düşünün...

en iyisini yapmışsın boşver ya sen onların kölesimisin allah allah
ha birde habersiz gelen misafirden nefret ediyorum varya bir telefon etmek ne kadar zor acaba

mesafe koy canım en basiti ..her aradıklarında bi bahaneler uydur ..bir öyle ikik öyle anlalar elbet...kendini kullandırtma .bir arkadaşın olsun adam gibi adam olsun yeter gerisini salla gitsin..

bazen eşimde bana sen kimseyi istemiyosun herkesmi kötü diyor

en iyisini yapmışsın boşver ya sen onların kölesimisin allah allah
ha birde habersiz gelen misafirden nefret ediyorum varya bir telefon etmek ne kadar zor acaba

alt tarafı bı konturu gidicek çağrı atsın onada razıyım...ki kayınvaldeme kaç defa demişimdir aramadan gelmeyın evde olmayabilirim die ama anlamıosa kendı bılır yaptım kahvesını kusura bakmayın arkdşlar gidiceklermiş bizim ağda işimiz var siz oturun dedım benım işim bitmeden kalkmışlar...aradım keşke otursaydınız ılgılenemedım dedım yalandan ...hakketti

sen söylersen kırılırlar afra tafra yaparlar birde afra tafra çekersin.eşin söylesin eşim yoruluyo falan desin hamile kıyamıyorum ona desin işimz var desin şehir dışından misafr gelcek desin bişeyler.zor gün dostu lazım iyi gün dostu her zaman bulunur canım..küserlersede eşine küssünler..koskoca kız kirlettiği çarşafı soğuk suyla bari çiteler afedersin kanlı yerini öyle kanıyla bırakılırmı ya utanır insan.sen hizmet etcek değilsin her defasında canım hamileymişsin birde.boşver sen dikkat et kendine uzan yat bol bol boşver

mesafe koy canım en basiti ..her aradıklarında bi bahaneler uydur ..bir öyle ikik öyle anlalar elbet...kendini kullandırtma .bir arkadaşın olsun adam gibi adam olsun yeter gerisini salla gitsin..

bunların içinden hangisi olsun tek arkdşım hepsi maalesef böle az görüştüklerimden zaten bişey beklemem ama bunlar sık görüştüğüm kişiler((istemıorum kımseyı artık((

eşim için kayınvalıdem için o haklı...ben erken doğum yaptım temızlık yapıodum hanfendı bakıodu hamıleyken ama erken doğumun sebebını dalgalı denızde yuzmeme attılar...onuda gectım logusayken bi kere evi sildi süpürdü die kayınvalıdem bı sene konuştu...logusaykende ben yaptım bebegım kuvozdeydı herşeyını yıkadım utuledım o ıse herkes yardım ederken baktı öküz gibi...sonra arayıp sormuorum dıe kayınvalıdem o sana o kadar yardım ettı dedı bnde o kadar arkdşlarına msj cekıo eşim ona kntr alıo bikere aramıo ben nıe arıyım dedım onuda gectım o bana yardım ettiyse bnde ona bi sürü hediye aldım aman bnde bişeyi kalmasın dıe...yazıklar olsun kör bu ınsanlar...

Canim ya cok sinir bozucu bir durum,bilirim.Artik izin verme boyle davranmalarina,gerekirse acik acik soyle durumu,boyle insanlar baska turluden anlamaz.Gorusmezlerse de gorusmesinler.Senin sinirini bozacaklarina,hic olmasinlar inan daha iyi.Cunku boyle izin verirsen yarin obur gun cok daha tepene cikacaklar Esine de anlat neler oldugunu,nasil davrandiklarini.Gerekirse 1 gun evde olsun seninle,onlar geldiginde.Inanmazsa da kendi bilir,sonucta sen neyin ne oldugunu bilecek yastasin,bosver.Umarim en kisa zamanda durumu duzeltirsin.

loğusayım kuzenı bizde yine...eşimle erkek kuzenıde işten geldıler yemek ıstedıler ben hem bbege baktım hem yemek hazırladım o odasından cıkmadı...bana erkek olan kuzenı sen uyu bız ps oynucaz bebeğe bakarız dedi...bnde sofrayı toplıyım uyurum dedım sevindim ama erkek kuzenı bız koyarız bılaşık makinesıne dedi ısrar etyti...nitekım ben uyudum...sabah oğluma mama için kalktım bi baktım mutfak altüst....kız kuzen salonda uyuyo (açık mutfak ben onu görüyorum)o mutfagın halı hala gözumde bi insan bu kadar mı olur artık yemekler,böcekler anlatamam(benm evimde böcek sorunu vardı gıda dışarda kaldıgı zaman mutlaka böcekler ortaya çıkar ki o aptal kız kuzenıne kaç defa yemedıgı yemegı kaldırmasını artık yapmamasını söyledım ama beni dınlemedı hiç halada artık bırakır fazla alır acım dıe ac gözlu yemez sakla ben yerım der yemez sinir olurum)gece bütün mutfagı pırıl pırıl ettım..sabah kalvaltıyı en guzel şekilde hazırladım çay bardagı sesını duymadan kalkmadı...sonra oturduk..keşke dun akşam uyumasaydım dedım o mutfagın halı neydı böcek basmıştı dedım sonra erkek kuzen kız kuzenını yıyeceği için toplamadıklarını söyledı bnde döndum ona nıe böyle yapıosun ben kaç defa artık yemek yenmez bu evde dedım ve enn önemlisi dışarda yemek bırakmamanı söledım kaç defa dedım...hemen ay may yaptı gözlerını bi öle bi böle yaptı...sonra eşim o yokken mısafir dedi onu korudu bnde misa firse misafirliğini bilsin dedimkavga bile ettık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…