arkadaşlarımdan bıktım!!!!

anlattıklarını okuyunca yuh artık dedım ama aynıpotonsıyele sahıp bı suru arkdşım var
...sen bnce o kızla bıdaha göruşme tanımadıgı bırıyle bırlıkte oluo falan bunları erkek arkın bılse allah korusun senden de şüphelenır o yuzden uzak dur derımolaylara guzel yonlerınden bakmışsın çok guldum okurken açıkçası bı o kadarda sinirlendımboşver takma kafanı hıç arkdşın yoksa ben artık 7/24 burda gibiyim konuşuruz olmadı görüşürüz bnmde konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var malum çok dertlıyım arkdş konusunda

aynen ya hizmetçi gibi kullanmaya kalkıolar aklı sıra benı ..ama kım hızmetçi göstericem ben onlara sölicem yuzlerıne karşşı ışlerıne gelirse...

cnm bnm ztn onu cıkardım hayatımdan ,onun suan yanında olan arkları ıyı gun arkları ,ve benı kesın arayacak adım gıbı bılıyorum,arayacagı gunu dort gozle beklıyorum sırf ,o yuzune soyleyemedıklerımı soylemek ıcın ıcımde kaldı valla cok kalabaalık arkadslıktan ztn hoslanmam samımı gelmemstr hıcbırzman bana .vardır okuldan fılan arklarım ama ole oturupda derdımı paylasmam ,dostum dıe bıldıgım 3 ınsan vardı.birirni cıkardım ıkı kaldı .dıger ıkı arkım 8 yıllık arkarkadaslarım .ama onlar kesınlıkle bole degıller ve cok alcak gonullulerdır.ben senın derdıne yardımcı olmaya calsrken sen bana yardımcıyı olmaya calstın ne yazıkı hepımızın hayatından bole bırılerı gelıp gecıyor yalnz degılsn yanı herkez aynı dertten muzdarıp cnm bnm cook tesekkur ederım herzaman konusurz dertlesırız bende dınlerım senı dedıgın gıbı gorusrz de hemde cok guzel olur

hepimizin ihtiyacı var sanırım geri donsunlerde 2 çift laf edelım dıe ama bence hiçbiri değmiyor...ya burdakı ınsanların derdını okuyunca özelliklede eşleriyle olanları kendı derdımı unutuyorum artık sardım bu sıteye kımseylede görüşmüorum evden cıktıgım bıle az...teksille ugraşmanda çok hoşuma gitti bnde bı zamanlar ist. ticaret unıversıtesınde moda teksil okuyordum ama bıraktım hala içimde uktedır...herneyse yanlız olmadıgım iyi oldu bir gun görüşmek dileğiyle hoşçakal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…