arkadaşlarımdan bıktım!!!!

benm çevrmde maalesef öz ınsan yok onlar benm bekarlıgımdan kalan eğlenıp gezıp tozduklarımdı maalesef bnde pek arkdaş dogru secemıorum ...doğru dedıklerım ağbim için bna guzel yuzlerını gösterdıler....ama ağbim ıstemeyınce hemn yuzlerını gösterdıler...yanı artık oz değil hiçkimseyı ıstemıorum bu çıkar dunyasında oğlum ve ben birbirimize yeterız bıde burdan sizlerle yazışmak bile ii gelıo...

inanırmısınız benimde böyle çıkarcı arkadaşlarım vardı şimdi sadece 1 tane arkadaşım var sadece 1 yaaaaa
o tek dostum ve kk da dertleşmek yetiyor bana napalım yiyecek tekmeler varmış hayatımızda

Ayyy bende çok sinir oluyorum böylee çıkarlarına düşkün istediği şekilde hareket eden insanlara,, iyi olursun enayi hesabına alırlarr... hayır dan anlamazlarr birde üzerine alınganlık yaparlarrr...

Kendimi kullandırmam kullanmamda olsun kalabalık içinde yalnız kalmak en acı olanı varsın olsun yalnız olayın sahte dostlarım olacağına

boşversene bu insanları canım hiç gelemem böyle şeylere belki bu sebepten samimi bir arkadaşım yok.maalesef dünya çıkar dünyası olmuş
kendini kullandırma hoşuna gitmeyenlerle ilişkini kes
böyle kişilerle arkadaş olacağına hiç dostun olmasın daha iyi bence:97:

doğru söylüyosunuz bnde öyle düşünüyorum zaten ama artık harbiden yoruldum bazen konuşmayada dertleşmeyede ihtiyacı oluo insanların ben bunların çogunu onlarla zaten yapamıorum ama yeni insanlar hayatıma sokmayıda pek beceremıorum...artık kımseyede guvenım kalmadı ...eşim ii bir arkdş değil konuştugum şeleri annesıne anlatıyo ve annesı her fırsatta kullanıo kısacası eşimede hiç guvenmıorum tek kalmak kaderim sanırım...

okurken çatladımmmm
nedir böyle terbiyesizlik;cafe gibi seni de hizmetçi gibi kullanmak bunların niyeti!
buraya kadar yapmışsın iyi ala hoş!ama artık eyvallah "merhaba merhaba" de bundan sonra..sana mı gelmek istiyorlar hamilesin zaten hamilelikten dolayı yorgun olup uyucanı söyel bizzat git ve uyu kafa dinle..bu nedir ya!!!evde tadilat var yan gel yat ..zaten sinirini bozar bu olay insanın..üstelik eşin evdeyken ne o öyle kızların ya da komşuların sana gelmesi..terbiyesizlik ya!!adam yan gelip uzanmak ister şortla gezmek ister evi sonuçta..
hele kuzen davası ayrı!adet ol çarşafa çıksın ve kalkıp da yıkamasın .."direkt söyleseydin bunu yıkar mısın lütfen ben böçyle şeylerden iğrenirim diye!ya da akıtsın makineye atarım de..arabası olup sizin arabayla gezmeyi seven cici komşularınız da onlara da bir soğukluk lazım...
bir kere evine gelip yeyip içip ortalığı dağıtıp bişeye yardım etmeyen;sonra da sen gitmek isteyince hep bir bahaneyle geri çeviren komşularına açma kapıyı!bilerek açma ayıp olur falan diye de düşünme!!
bu sene ben bunu yapıyorum!evimdeki bilgisayara internete bulaşık makinasına göz diken ev sahibi...baktım zırtpırt çocukları geliyo dersi varmış...neyse tamam dedik eşim yapsın nolacak dedi...ama bakıyorum bir yandan da daha 17 yaşınndaki kızı sık sık laf çarpıyor toplum içinde; "teknolojiden haberimiz yok ne pc miz ne bulaşık makinemiz var.." ben de pc bedava geldi bulaşık makinası da çeyizimden sen de aldır dedim..bu kış değil geçen kış eşim bacaya bişi takmış filtre mi nedir bacada fır fır dönüyor ama yağlanması lazımmış takmadan önce ne bilelim..baktım 2 gecedir küt küt vuruyor ev sahibi ertesi gün dedim hayırdır abla?"e sizden ses geliyor da?" ne sesi dedim "sanırım bilgisayar çalışıyor ya onun sesi..." demez mi!!yok abla dedim öyle ses olsa millet evine almaz heralde..hem vurmak yerine keşke çocuklardan birini yollayıp söyleseydiniz...bir de 3 .akşam baktık gece bir ses en sonunda bacadan geldiği anlaşıldı çıkarıldı o ses yapan şey..hala diyor ki"ben de pc yaptı sandım" sonra da sen çocuklarını yolla ders yapmaya.....ya evimde pc varsa sanane!!!!ben kiramı vermiyor muyum çok şükür...senin paranla mı aldım??!canım sıkıldı bu sene artık her zil çaldığında açmıyorum kapıyı..yatıp uyuyoruz kızımla uyurken çalarsa zil kızıma da diyorum hayır kızım ben uyumak istiyorum ve de uyuyalım diyorum..biliyorum yukarıdan geldiklerini..soruyorlar nerdeydin?uyuyordum diyorum..artık keyfim nasıl isterse!!!aman eşinin arkadaşlarının hanımlarına da dikkat et derim hele işyeri arkadaşlarıysa eşinin..ben eşimin işyeri arkadaşlarından çok çektim...

sen de öyle yap musait değilsen açma kapıyı ..uykun varsa açma kapıyı..zaten hamilesin bir de böyle dengesizlerin pislikleriyle mi uğraşacaksın olmasın böyle seni yiyen arkadaşlar daha iyi...yarın birgün bunlar bebek görme bahanesiye başına çöreklenirler yine benden söylemesi dikkat et derim....

Son düzenleme:
yazlık evin var ise buda sömürülme olayı çok oluyor yiyiip içip bir ekmek veya et alayım yok kaynanamın bir akrabası var geçen yıl kız öğretmen oldu her yıl kaynanada kalır ben daha onun bir ekmek aldığını görmedim ki artık meslek sahibi bence çok ayıp etti veya bir pasta al insan bu kadar enayi yeine konulmaz ben şahsen kovarın böyle parası pulu olup boş elle geleni

öyle yapmaya çalışıorum ama bu olaylar hamileyken ve hamılelıkten sonrada oldu yanı 2 yıl ıcerısındekı şeyleri yazdım...suan hamıle değilim düşüncelerınız için teşekkürler...ama hayat ıste cıkar dunyası maksat ınsan kırmak,kullanmak olsun ...allahından bulsunlar artık öyle dıorum...bebek oldu gelmeyı bırakın ardşım kardeşi hastayken geldı bıde söyledım bebege gecmesın dedım yok dedı gectı gecmez ona bu kadrda rahatlar...

Çevreyi seçerken iyi seçmek gerek.
Boşver kimin gözünde kötü olursan ol kime ne sen çekiyorsun sıkıntılarını?
Bunları düşünceğine onları uyar ve görüşmek istemediğini söyle.
Yalnız kalırım daha iyi böyle arkadaşlarım olacağına.
Zaten bir sürü tanıdığım var evime girip çıkan 3 kişidir.
Böyle olması lazım hayatınızda az ve öz insanlara yer verin.
Bir tane bile yeter insana gerçek arkadaş.

kuzenine arkadaşını anlat böle böle yapıo yardım etmio diye, onun yaptıklarını anlat ama... arkadaşına da kuzenini... aaa ayıp fln mı diyecekler, hani yüzleri kızarcak mı onu merak ediyorum..

bi arkdşıma kuzenı anlattım bıktım artık dedım yoruluorum hergun gelıp kalıosa edıosa bı işin ucundan tutmaya gelınce aman demıcek dedım artık ıstemıorum bırı ıs yaparken oturan ınsana tahmulum yok dedım...arkdşımdaki tepki çok komık hiç alınmadı tabı cnm yapması gerek öyle olurmu???? kuzene gelınce arkdşlarımın hep bana yardım ettgını falan göruodu hıç etkılenmedı arkdşları bıle yapıo ben oturuorum demedı oturmaya devam ettı...yanı kısacası hepsi bırbırınden yuzsuz...

aslıcıgım emın ol o dedıklerını uzerıne bıle alınmayacak kadar pıskın ,bende hıc hoslanmam bırı ıs yaparken dıgerının oturmasını .tamam sen mısafırsın oturmaya geldın ıkı laf yapmaya geldın ,ancak orada ev sahını temızlık yapıyorsa v.s mutfakta bırseyler haszırlıyorsa ,mısafır nıtelıgınde gelen arkadsın salonda ole rahatca oturması cok ayıptır.gel evı temızle demıyoruz ama bu bır nezaketlıktır ,aslıcıgım yardıma ıhtıyacın var mı tatlım sen onu yaparken bende bunu yapabılırım demek bı nezaket gostergesıdır.bu teklıfı samımıce sunsa ztn ,o ısı yaptırmazsn onemlı olan onun samımıyetı yardımcı olmaya calsmasıdr .bende mısafırlıge oturmaya gıttıgımde ev sahıbı hzımet ıcın kosusturuken ben olece salonun ortasında oturmakdan rahatsz olurum .ıllakı bırseyle yardımcı olurum .bazı ınsanlar mutfagına gırılmesınden hoslanmaz mesela ,yaglı yer yavan yer mısafırın mutfagını gırmesınden hoslnamz .ole paldır kuldur mutfaga da dalmam once sorarım tatlım gelıyımmı musaıtmsn ,o gerek yok geldım ben suzancgm dedııgnde ztn anlarsn mutfaga gırılmesınden hoslanmadıgını ,aa nedemek tabı suzancıgım gel dedııgnde gırersn ne gerekıyorsa yardımcı olmaya calsrsın .bunlar ıncelıktır ama ne yazıkkı bunları dusunemeyenler var.

forumda baktım herkez arkadslarından rahatsz ,yaa arkadası onu kıskanıyordur yaa onunla yarıs halındedır,gosterıs meraklısıdr, yaa hayatına bırı gırdıgınde bırdaha senı tanımaz ,menfaat cıkar ılıskıler vs v.s .. kısacısı burdan su cıkıyor kı ,kadın kadının gercekten dusmanı hemcınslerımz gercekten cok tehlıkelı.erkekler boyle degıl ,erkeklerın dostlugu olene kadar gıder ,onlar ıcın gercekten sadece dostluktur onları ılgılendıren .ama kızlar herzman yaa kıskanc olurlar ya da menfaatcı.ıste bu yuzden arkadslıklar da surmuyor .artık bende ole eskısı gıbı arkadslık kavramına cok onem vermıyorum.bazen yanlız kalmak daha saglıklı oluyor ,benımde uzun yıllara dayalı bır arkadsım vardı A.adında.o da okadar patavatsızdıkı bırsey alırdım ,ayy bu ne bole yaa ıyyy kusucak nerdeyse ,buna mı verdın bu parayı off suzan ınanamıyorum sana bunu nasıl alırsın sen .yahu sanane begendım aldım sanamı aldım da bu kadar elestırı yaparsın .o alırdı bırsey begenemzdım ama kırmamak ıcınde cok guzelmıs tatlım gule gule kullan derdım,hevesını kırmazdım.okul yılarına dayalıyor bızım arklıgımz tabı .neyse bu baska bı yerde calsıyor bende baska yerde calsıyorm .herkesn ıs ortamnından ıllakı 1-2 arkı olur .ıs arklarına kendını nasıl kaptrdıysa artık ,benı sadece derdı oldugunda arardı uzun uzun konusurduk .sankı ben onun guzın ablasıyım.kendısıde aslında okadar kıskanc yapıya sahıpdıkı,okulda benı baska arkla konusmamı cekemzdı .acık acık derdı ,o kızla bırdaha konusma ya o ya ben dıye rest cekerdı .ama kendısı eglenmeye gıdıyorsa ıs yerınden E.adında bır kızla ,eger canı sıkkınsa derdını anlatmaya bana gelırdı .bırde asırı derecede patavatsızlık ve menfaatcılık sezerdım .bırgun bunlarda kalmamm ıcn cagrdı benı .bende ısten yenı cıkdm neyse gıttım .evde oturuyorz herkez yattı A.adında arkım cantamın ıcıne baktı ,sende para var hadı gel bıra cerez fılan alalım dedı .sasırdım kaldım .ve ısten yenı cıktım dusunun .neyse gıttık aldık .o gun ole kapandı yıne bır 3 hafta sonra tekrar onlara kalmaya gıttım ondan once bıyerde bulustuk .hanımefendının ogunde parası yokms .calsıan o parası olmayan da o .bende dedımkı madem eve gıdıcez uralarda oyalanmaya gerek yok,surda gel bı cayla bı sıgara ıcıp kalkalım dedım .hanımefendı oturdu garsona dırek alkollu ıcıceklerden mıller soyledı .3tl lık cay nerde 15 tl lık mıller nerede.bu kıza bu rahatlık nereden gelıyor anlamıyorm .madem paran yok bıraz cekıngen ol benden once saldırıyo.paran yok bu sıparısı verıyorsn da sen ne bılıyorsn bende para oldugunu bu rahatlık ne.benı resmn zor durumda bırakıyo sart kosuyo sankı almk zorundayım .belkı benımde yok belkı var ama bı odemem taksıdım var bu nasl rahatlık.neyse eve gıdıyorz ztn cok gec kaldık yıne onlardaız bu arada ,gel suraya markete gırelım bırseyler alalım .hanımefendıde para da yok neyle alıcak acaba.neyse grdık .ıkı kısıyz 4 bıra aldı dıger ıkı bıra kıme acaba ,ordan cıkolataya ordan cekırdege cıpse hersye saldırıyo ,son olarakda kucuk kardesıne kınder yumurta al suzancıgım sevınsn demezmı sokkk ben tabı .sankı almak mecburıyetım var .sen sevındr kardesını.ve yıne parayı bana odettı .dusunun ogun tam 55tlık markette hesap odedım.onlara kalmaya gıden benım evının yıyecegınıde ıcıecgnıde ben oduyorm.hadı oduyorm bu saldrganlık ne markette herseye elını atıyor.ayıp yaa parası varmı yokmu dusunce yok kızda.sımdı mesafe koydum aramza.neyse cok uzattım aslında daha cook seyler varda ...

tatlım söyledıklerınde çok haklısın benmde böyle çıkarcı bı arkdşım var ...(zaten doru duzgun bı arkdşım hiç olmıcak bu gidişle)ankarada okuo ve sevgilisiyle göruşmek ıcın istanbula ailesınden habersız gelıo bnde kalıo çocukluk arkdşım oldugundan rahatım...ama dışarı çıkalım gezelm dıoruz acıkınca oturuoruz (öyle heryerıde begenmez)hesap gelıo ben öduorum hadı dıorum mısafır geldı bana ödemem lazım ,sonra yıne çıkıoruz hadı dıorum yıne ben ödeyeyım,ödüyorum...sonra bıgun yıne geldı bana yıne dışarı çıktık ama buarada yolu yapmaya çalışıorum az param oldugunu falan söyluorum acıktı bnde ucuz ama yıllardan berı bıldıgım temız bı yerde oturmayı tercıh ettım hemen bızımki olmaz ben orda oturmam bak şurda bı yer var orda oturalım dedı....tabı sectiği yer yıne pahalı...oturduk,yedik içtik sonra hesabı ıstedk hesap gelene kadr ben lavoboya gıttım sonra hesap geldı ve bu resmen tuvalete kaçtı...o koskoca hesap yıne benm ustume yıkıldı...ödedım mecburen param da harbı azalmıştı...sonra o sırada yakın arkdşlarımdan t. benı aradı bnde ona bışey almıştım onu verıcektım ...onun yanına gittik o işten geldıgı ıcın acıkmıştı...sen otur dedı ıkısı bırden siparişe gittiler ben yıne para uzattım ama t. tabiki kabul etmedı...bı baktım bunlar gelıolar ...bu teşekkür edıo bıdahakıne ben de size ısmarlıcm falan olmadı böle falan dıo...salak megersem butun hesabı t. nın ustune atmış ,daha yenı gördugum arkdşımın,bidaha daha rezıl oldum en azından kendı yedıgını ödettırmeseydı arkdşıma dedim...ama iş işten geçmişti...yazın akçaya gittim sonra buda orda aradım konuştuk buluşalım dedım ben oruc tutuorum jnm dedi bnde tutuorum ne olucak beraber ıftar açalım bı yerde dedım sonra iftar sonrası bı kahve ısmarlarsın o zaman dedım ve iftar sonrası göruşmeye karar verık korktu yemek parası ödemekten...çunku bu sefer been mısafır olucaktım...bundan ses soluk yok bnde msj çektim''o kadar geldın ıstanbula senı en guzel şekilde ağırladım ama sen ben şuraya gelıorum 3 4 gunlugune bı arıyım ılgılenıyım demıosun senın arkdşlık anlayışın buysa bılemıorum dedim ve bıdaha msj atamadı bana sora tabı 3 4 ay sora konuşmak ıcın çabalıo gayet souk konuştum dedım yıne ıstanbulda kalıck yer arıo...ama bu sefer asla benden yararlanamaz...kısacası böleleri var utanmayı bı turlu bılmıolar...ben onun yaptıgını asla yapamazdm heralde...sende bnce kımsenın bışeyını odeme utanmadan param yok de...bu kadarını alamam de...bnce çekinme..

yazdıklarını okuyunca hıc yabancı gelmedı bana benım yasadıklarımı kısaca ozetlemıssın cnm.benım o A.adındakı arkımda ole heryere oturup yemz ıcmez ,hanımefendıye pahalı yer olucak ıllakı.ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s.......a....anladın sen onu sırf gosterıs meraklısı gorgusuz.bugune kadar ben onu cok cektım o daha benı bı kere cekmedı .haa bı kere cekmsdı oda calsdıgı magazanın personal kartıyla .yanı ındırımlı kartla .bı o dur yanı bugune kdr hesap odeyısı .bı yerde bıseyler ıcıerz yanındada sıgara fılan ıcerz.bu sıgarasını hıc bır sekılde masaya koymaz .benım sıgaradan ıcerız .ole 1-2 de ıcmez her otrudugun yerde yaktıgında ztn paket bıter .ogun onlarda kaldıgım gunde tam 3 paket sıgara parası odedım dusun yanı . kendı malı okadar degerlıdırkı hıc bırseyını vermez sana ,bırgun oturuyorz yıne kupesını cok begendım ,altın gumus degıl yanı aksesuarcıdan aldıgımz plastık kupeler .neyse dedım kı A.versene sımdı takıym aksama kdr ewe gecınce verırım dıye .bu hemen oradan aaa sacmalama bılmıyormsn benım bole seylere karsı temzlık hassaslıgımı dedı ,ama benım epılator aletımle heryerının tuyunu temzlıyınce o temzlık hassaslıgına gırmıyo,kendı malım degerlı demıyorda suna .neyse ben erk arkıma anlattım olayı ,erk arkımla ortak taksıde gırerk bırsey almsdık odeme yapcaktım,para fılan kalmdı .erk arkım dedı sen ne yaptın parayı suzan bole bole anlattım .erk arkım o kızdan uzak durcaksn dedı o kız senı kullanıyo bunu gormuyormsn dedı .ben yınede ona sert cıktım benım arklarımı sen secmıyceksn ben karar verırım kımden uzak durcagıma .ama zamanlada bende arkıma karsı sogumaya basladım.hem bu harektlerı yuuznden ,hemde bu nısanlısından ayrılınca yoldan cıktı .nısanlısına ınat hergun koluna bırını taktı her gece clublerde .sonra bana bı telefon actı .suzan bugun ne oldu bılıyormsn dıye .ne oldu askın dedım ,bugun hıc tanımadgın bırıyyle yattım dedı .cok sasrdımm ve sınrlendım bayag saydım kendıne gel naptıgını sanıyorsn sen ıyıce yoldan cıktın .dıe azarladım bunu.sımdı konusmuyo benımle azarladım dıe ,onu kucuk gordugumu kotu gordugumu dusunuyo ondan sırf bu sebeblerden dolayı kactıgımı dusunuyo .eet bu yaptıklarıda var ,ama daha oncekı o menfaatcı hallerınde bozulupda uzaklastım ben ondan .hala da bılemz suzan bana nıye ıncıldı demez .ben bugune kadar yaptıklarımın hıc bırını yuzune kakmadım.ben bole seylerı soylemeye cekınırım ama o da yaptıgı menfaatcılıgı hıc anlamdı .eger sorsaydı sen nıye bole uzaklastın benden deseydı bır bır anlatıcaktım .ama sormadı ,cunku o baska adamla yattıgı gece tartsdık yaa ,o sırf oyuzden ondan elımı etegımı cektım sanıyo ıste onun aklı bu kadarda kuştu.

böyle ınsanlara gıcık oluyorum yemelerıne ıcmelerıne hıc bısye demem ama ınsna bı ucundan tutar karsı tarafı hızmetcı gıbı getır gotur ıslerıne kulanırlar benımde arkadasım vardı esımın arkadsının karısı daha dogrusu agzı cok pıstı hep belden alta konsurdu yolarımı ayırdım bıze gelmısdı bıgun gecenın 11 de kıznla hanıma neden geldın demısım derım tabı o saate habersız gelrısen ınsna korkar halınle sımdık ne gelıro ne gdıor kısaca canım yolunu ayır o tıp ınsanlar ıle hamıleyım dıorsun yazık deılmı kendıne hem onlara hızmetcılık et hem ayakda canın cıksın kendıen acımazsanda bebegıne acı annesı acıkca soyle suratlarına adam gıbı gelıp gıdeceklerse gelsınler senı hızmetcı ayagına kulanıcaklarsa hıcc gelmesınler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…