• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarımdan memnun değilim :(

Mrei

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
1
0
1
Merhaba, anlatacaklarım büyük sorunlar değil belki size komik de gelebilir ama uzun zamandır içimde tutuyorum ve artık buraya yazmak istedim.
Üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim ve arkadaşlarımdan hiç hoşnut değilim. Geçen sene bazı kişilerle arkadaş oldum ama tanıdıkça haklarında değişik düşünmeye başladım. Mesela hiçbir şey paylaşamıyoruz, güncel konular hakkında fikirleri yok. Ders biter bitmez eve kaçıyorlar. Tek konuştuğumuz dersler ve hocalar. Ders olmadığı zamanlar da ne sabah ne akşam evden çıkıyorlar büyük bir baskı içindeler. Başkalarına bakıyorum da ne kadar güzel eğleniyorlar ve dostluklar kuruyorlar. Liseden kalma iki arkadaşım var ama onların da kendi hayatları var. Son zamanlarda kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki güvenebileceğim sırlarımı paylaşabileceğim kimse yok etrafımda. Şimdi başkalarıyla konuşmaya çalışıyorum ama uzun süre geçti herkesin kendi grubu var yaklaşamıyorum. Bu sorunlarımı alttan alttan söylüyorum ama hiç umursamıyorlar. Bazen o kadar sinirleniyorum ki günlerce başımın ağrısından duramıyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama nafile.. Ne yapacağımı ben de bilemedim.

O zaman başta kendine uygun kişiler seçseydin. Şimdi kızlar mı suçlu seni hoşnut edemediler diye.
Ben de direk eve giderdim, hiç sevmezdim grup, ortam bilmem ne...
Bence arkadaş hiç önemli değil, ennn önemli şey kafanı sadece derslere yorman.

Belki onlar da senden memnun değildir?

O zaman başta kendine uygun kişiler seçseydin. Şimdi kızlar mı suçlu seni hoşnut edemediler diye.
Ben de direk eve giderdim, hiç sevmezdim grup, ortam bilmem ne...
Bence arkadaş hiç önemli değil, ennn önemli şey kafanı sadece derslere yorman.
Katılıyorum, ben de öyleyim. Yani şu bahsettiği sıkıcı kızlardan:KK53:

Katılıyorum, ben de öyleyim. Yani şu bahsettiği sıkıcı kızlardan:KK53:
Hele lisede, ünide o kadar çok uğraşacağın ders, vize, final, sınav varken arkadaşa kafa yormak ne demek? Arkadaş falan geçici işte bilmiyor şimdi, sonradan anlar. Hee mesela lisede ünide arkadaş olup görüşmeye devam edenlere de helal olsun diyorum:KK53:

Sizde haklısınız ama bazen yalnız olmak daha iyi olabiliyor :) belki samimi olsanız bu seferde bundan rahatsız olacaktınız anlaşamayacaktınız

Hele lisede, ünide o kadar çok uğraşacağın ders, vize, final, sınav varken arkadaşa kafa yormak ne demek? Arkadaş falan geçici işte bilmiyor şimdi, sonradan anlar. Hee mesela lisede ünide arkadaş olup görüşmeye devam edenlere de helal olsun diyorum:KK53:
Bir sürü arkadaşım olup da notlarımın düşük gelmesi hoş olmaz şahsen:KK53:

Napsin kızlar belki onların aileside benim ailem gibi izin vermiyodur gezmelerine yada seninle vakit geçirmek istemiyolardir takma çok arkadaşlara değil önümüzdeki final dönemine odaklan

Ben de öyleydim sonra mecburen başka kişilerle tanıştım
Sen de dışarıya açılmayı dene biraz
Ama yanlış kişileri seçme..

Sen bir plan yap onları davet et. Ben pasta yapar eve çağırırdım onları. Yemek yapardım çağırırdım. Kestane alırdım bu akşam kestane pişiricem gelin derdim. Yavaş yavaş ilerler böylece..

Merhaba, anlatacaklarım büyük sorunlar değil belki size komik de gelebilir ama uzun zamandır içimde tutuyorum ve artık buraya yazmak istedim.
Üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim ve arkadaşlarımdan hiç hoşnut değilim. Geçen sene bazı kişilerle arkadaş oldum ama tanıdıkça haklarında değişik düşünmeye başladım. Mesela hiçbir şey paylaşamıyoruz, güncel konular hakkında fikirleri yok. Ders biter bitmez eve kaçıyorlar. Tek konuştuğumuz dersler ve hocalar. Ders olmadığı zamanlar da ne sabah ne akşam evden çıkıyorlar büyük bir baskı içindeler. Başkalarına bakıyorum da ne kadar güzel eğleniyorlar ve dostluklar kuruyorlar. Liseden kalma iki arkadaşım var ama onların da kendi hayatları var. Son zamanlarda kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki güvenebileceğim sırlarımı paylaşabileceğim kimse yok etrafımda. Şimdi başkalarıyla konuşmaya çalışıyorum ama uzun süre geçti herkesin kendi grubu var yaklaşamıyorum. Bu sorunlarımı alttan alttan söylüyorum ama hiç umursamıyorlar. Bazen o kadar sinirleniyorum ki günlerce başımın ağrısından duramıyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama nafile.. Ne yapacağımı ben de bilemedim.
Aile baskısı mı var üzerlerinde? Üniversiteye giden insanların hiç sosyalleşmemesi, güncel konular hakkında fikir sahibi olmamaları falan bana normal gelmiyor. Ben de üniversite öğrencisiyim, sosyalleşiyorum, arkadaşlarımla da eğleniyorum, dersleri de hiç aksatmıyorum mesela. Çünkü bana da benim gibi sorumluluk sahibi, sorumluluklarını ihmal etmeden eğlenmenin dozunu ayarlayabilecek insanlar lazımdı, buldum. Evet sayıca azlar ama en azından bir araya geldiğimiz zaman elalemin özel hayatını çekiştirmek yerine ders dışında ilgilendiğimiz şeyler hakkında falan konuşabiliyoruz. Gerçi bu aralar yurtta bazı sorunlarımız var, onlara biraz yoğunlaştık ama hiçbir şeyden geri kalmıyoruz yani.

grubunu değiştir
ben ilk 2 sene başka son 2 sene başka kişilerle arkadaştım.

Arkadaş grubu emin ol sandığın kadar iyi değil. Başlarda iyi gelir eğlenir gülersin ama sonradan sorunlar olaylar... En iyisi ders

Back
X