- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
- Konu Sahibi HayatSultan
-
İnsanların düşüncesizliğine sinir oluyorum arkadaşım nişanlı ve nişanlandığından beri görüşemiyoruzz... sebep ise nişanlısı dışarda görüşmemize cafeye gitmesine falan izin vermiyomuşş... ve o artık bunu durumu kabul etmiş aman ağzımızın tadı bozulmasın napiyim diyo ve işte ben buna sinir oluyoruuuummmmm......
ben ona bu durumun normal olmadığını bu kadar kıskançlığın sonu kötü olacağını anlatmaya çalışıyorumama o bana ne desin tabi sana karışan yok o yüzden beni anlayamazsın diyooooo öyle kala kaldım tamam dedim sustum... :26:
buna kızıyorum işte kızıyorum...
Yazık kızcağıza. Gözleri kör olmuş herhalde aşktan.
Kesin benim arkadaşımla kafede oturmamı istemiyor , çünkü beni çookk seviyor ve bu yüzden kıskanıyor diye düşünüyordur.
Kınamak da istemiyorum şimdi başa gelmesin sonra.
Ama çok ezik bir durum. Acıyorum böyle kızlara.
Seni sinir eden kafası dumanlanmış insanlardan uzak dur zaten.
Normal bir yaşam tarzı değil arkadaşının yaşadığı.
İçimde garip bir his...Sanki sen evde kaldın artık yolunu bul evlen derler gibi....Sanki adam gibi adam çıkıyoda karşımıza biz istemiyoruz...kısmet nasip işi bunlar kimi 18 inde mutluluğu yakalar kimi içinde bulunduğu şartlara göre 25 inden sonra...
Konuyu okurken hüzünlendim bir an:2:
arkadaslarimin evlendiklerini duyunca onlar için sevinsem de kendim için üzülüyorummmmmm((( hayatimda kimse yok
ben ne zaman evlenicem diye dusunuyorumdaha gencim ama ne bilim yinede insanin içi burkuluyor
İçimde garip bir his...Sanki sen evde kaldın artık yolunu bul evlen derler gibi....Sanki adam gibi adam çıkıyoda karşımıza biz istemiyoruz...kısmet nasip işi bunlar kimi 18 inde mutluluğu yakalar kimi içinde bulunduğu şartlara göre 25 inden sonra...
kizlar herseyden onemlisi hayirlisi..ben evlenmeden once dua ederdim ne bi iliskim vardi ve bi evlenme umudu ama olurda evlenirsem beni gercekten seven deger veren biri olsun,hakkimda hayirli insan olsun derdim hep.sonra tanistik evlendik falan..hic ummadigim bi zamanda karsima cikti hic ummadigim bi yasta evlendim (22)...bu evlenen kisi icinde cok zor bisey biliyormusunuz..en yakin arkadaslarin ee evlilik nasil gidiyor diyor..aslinda super gidiyor ama icindekileri soyleyemiyorsun..ya kiskandirmak gibi olursa ya ozendirirsem diye diken ustunde duruyorsun..onlara surekli dua ediyordum Allahim hayirli bi insan ciksin karsilarina guzel evlilikler yapsinlar mutlu olsunlar diye..ben dogum yaptim yaa bak sen anne bile oldun bizim sevgilimiz bile yok derlerdi..sonra birer birer evlendiler benim ustumden yuk kalkti resmen...sadece tek bi arkadasima uzuldum..bir zamanlar ciktigi biri vardi..ama kiza kotu davraniyormus ara sira bagirip masay vurmalar falan..iyiki ayrildin evlenseydin seni doverdi dedim aradan 3 ay gecti ben onunla evleniyorum dedi..icime oturdu resmen hic mutlu olmadim butun gece dusundum ya doverse ya kotu davranirsa diye..ilk gecede hamile kaldi ve evliligi resmen kabus..okuz bi koca,fesat bi kayinvalide kayinpeder gorumce 3 lusu..hamileyken arkadasima vurdu erken dogum yapti..simdi bosanma asamasindalar..evlilige en cok ozenen de oydu..o yuzden once hayirlisi deyin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?