- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
-
dün akşam çocukluk arkadaşım aradı bu hafta düğünü varmış beni de davet etti sağolsun yani o kadar samimi arkadaştık nişanlandığını bile bilmiyodum düğüne bi hafta kala beni arıyo .. ne söylenir şimdi buna ??? bu kadar mı değişir bi anda insan...
valla burda anlatılanları hiç yaşamadım.
23 yaşındayım.
sadece bi tane lise arkadaşım evlendi,geri kalan bekar.
üniversiteden 10-15 arkadaşım nişan ya da evlilik yaptı.
uzun süreli ilişkilerdi ve tabii ki onlar için çok doğaldı,içtenlikle mutlu oldum.
zamanı gelince darısı benim de başıma dedim.
ailemde 25'ten önce bi annem evlenmiştir sanırım. o da 22 yaşında.
bizim ailede 25-26 öncesi evlenene ne acelen vardı, koca kaçıo sanki,kendi paranı kendin ye,keyfine bak derler.
burdan anlıyorum ki yetiştirme çok önemli.
şu anda bizim sülaleden evlenecekler listesinin son hanesindeyim sanırım
sanırım coğrafi bölge de etkili,gözlemlediğim iç anadolu bölgesinde erken evlilik daha çok desteleniyor.
özellikle kırsalında.
o yüzden ALLAH'a dua ederken rabbim evliliği hakkımda hayırlı kıl diye dua edelim arkadaşlar.. :))Evlenmek bir çıkış noktası değil evlendikten sonra mutsuz olmaktansa evlenmemek çok daha iyi
evet daha yenilerde iş yerindeki arkadaşımın boşanacağını öğrendim 1 yıllık evliydiler daha şokk oldum ve çok üzüldümKızlar peki tam tersi haber alınca yani bir arkadaşınızın boşanma haberini alınca ne hissediyorsunuz ? Şu aralar inanılma bir boşanma furyası var da..
içim bi tuhaf oluyo bide artık büyüdügümün farkına varıyorum:)
Şimdiye kadar burayı okuyodum da pek bir fikrim yoktu. Ama bu sabah erkek arkadaşım en yakın arkadaşının evleneceğini söyleyince öyle bir buruldu ki içim anlatamam. Bi anda gözlerim doldu boğazım düğümlendi. Bizden sadce 1 ay önce çıkmaya başlamışlardı. Allah mesut etsin inşallah ben onlarla alakası yok ben kendi sevgilime sinir oldum
herşey nasip kısmet ne zaman ne olacağı belli olmaz dün bi arkadaşımla konuştum diyo ki 3 günlük tanıdığım insanla evleneceğim hiç aklıma gelmezdi nasip nerden nereye geldik diyo..
onlar adına tabiki çok mutlu oluyorum ama böle içimde bir burukluk da hissetmiyorum desem yalan olur :2:
asla evliliği düşünmeyen, hayatta evlenmem diyen arkadaşlarım bile evlendi, üstelik bebişleri de oldu, ben hala bekar bekar takılıyoruminsan üzülüyo kendi durumuna yaa
yaşım da 26 oldu bu arada
bence tam ideal yaştasın evlilik için,, yok mu birileri hayatında ??..
işin o kısmı da biraz karışıkvar biri, sevdiğim ama ailem onaylamıyor istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?