arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

arkadaşlarımın evlilik haberlerini aldığım da onları kıskanmıyorum am onların evlenecekleri için birden bambaşka insan olmalı beni çıldırtıyooooo

dün akşam çocukluk arkadaşım aradı bu hafta düğünü varmış beni de davet etti sağolsun yani o kadar samimi arkadaştık nişanlandığını bile bilmiyodum düğüne bi hafta kala beni arıyo .. ne söylenir şimdi buna ??? bu kadar mı değişir bi anda insan...

gitmee cnm sende samimi arkdasız diosunnn nişandan habern olmuyo be 1 hafta kala senı aryo ben olsam gitmezdım valla

ya benim lisede çok yakın bi arkadaşım vardı
6.sınıftan beri arkadaştık lise yıllarımızda 4 yıl boyunca sıra
arkadaşı kanka sırdaş hatta kardeşim diyebilceğim kadar çok
sevdiğim birisiydi şuan lise biteli 2 yıl oldu geçen sene birine
kaçmış duydum çok üzüldüm aradım o kadar açmadı düğünü
oldu beni davet etmedi çok uğraştım ama o beni tınmadı
ve galiba psikolojimi bozdu düğün denildiğinde hep aklıma o
geliyor ve sinirim zıplıyo

Bizdede tam tersi 22deyim ama ailem evde kalmış muamelesi yapıyor

Kızlar peki tam tersi haber alınca yani bir arkadaşınızın boşanma haberini alınca ne hissediyorsunuz ? Şu aralar inanılma bir boşanma furyası var da..

Evlenmek bir çıkış noktası değil evlendikten sonra mutsuz olmaktansa evlenmemek çok daha iyi
o yüzden ALLAH'a dua ederken rabbim evliliği hakkımda hayırlı kıl diye dua edelim arkadaşlar.. :))
Kızlar peki tam tersi haber alınca yani bir arkadaşınızın boşanma haberini alınca ne hissediyorsunuz ? Şu aralar inanılma bir boşanma furyası var da..
evet daha yenilerde iş yerindeki arkadaşımın boşanacağını öğrendim 1 yıllık evliydiler daha şokk oldum ve çok üzüldüm (
içim bi tuhaf oluyo bide artık büyüdügümün farkına varıyorum:)

evet ben hep zaman ne çabuk geçiyo be diyorum herkes gidiyo birer birer...

istemdışı olarak ilk önce bi burukluk oluyor daha sonra onlar adına seviniyorum ama düğünlere nişanlara hiç gitmek istemiyorum açıkçası hadi sıra sende deyip duruyolar ...

Şimdiye kadar burayı okuyodum da pek bir fikrim yoktu. Ama bu sabah erkek arkadaşım en yakın arkadaşının evleneceğini söyleyince öyle bir buruldu ki içim anlatamam. Bi anda gözlerim doldu boğazım düğümlendi. Bizden sadce 1 ay önce çıkmaya başlamışlardı. Allah mesut etsin inşallah ben onlarla alakası yok ben kendi sevgilime sinir oldum

herşey nasip kısmet ne zaman ne olacağı belli olmaz dün bi arkadaşımla konuştum diyo ki 3 günlük tanıdığım insanla evleneceğim hiç aklıma gelmezdi nasip nerden nereye geldik diyo..

Arkadaşlarımın nişan evlilik muhabbetleri gündeme gelince benimde yavaştan sıramın geldiğini düşünüyorum=).Daha düne kadar arkadaşınla okuldan aşktan ailelerden konuşurken bir bakmışsın kendi ailesini kuruyor.Bendee istiyorummmmmmmmm derdim=P ama içimde burukluk,kıskançlık olmuyor.

onlar adına tabiki çok mutlu oluyorum ama böle içimde bir burukluk da hissetmiyorum desem yalan olur :2:

asla evliliği düşünmeyen, hayatta evlenmem diyen arkadaşlarım bile evlendi, üstelik bebişleri de oldu, ben hala bekar bekar takılıyorum insan üzülüyo kendi durumuna yaa

yaşım da 26 oldu bu arada

bence tam ideal yaştasın evlilik için,, yok mu birileri hayatında ??..

işin o kısmı da biraz karışık var biri, sevdiğim ama ailem onaylamıyor istemiyor

sevenleri niye anlamazlar niye ayırırlar hiç anlamıyorum benim ilişkimde onun ailesi istemiyo die bitti ve o ailesine karşı gelemedi.. ama sen sevginden vazgeçme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…