arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

sevenleri niye anlamazlar niye ayırırlar hiç anlamıyorum benim ilişkimde onun ailesi istemiyo die bitti ve o ailesine karşı gelemedi.. ama sen sevginden vazgeçme...

bakalım, hayırlısı olsun artık hakkımızda... biz nişana 1 adım kala ayırıldık diyeyim, sonra 4 ay falan görüşmedik şimdi tekrar barıştık ama ailem bilmiyo daha

bakalım, hayırlısı olsun artık hakkımızda... biz nişana 1 adım kala ayırıldık diyeyim, sonra 4 ay falan görüşmedik şimdi tekrar barıştık ama ailem bilmiyo daha

hmm biraz karışık dorusu ama hayırlısı gün doğmadan neler doğar :))

Bugün yenileri eklendi valla.
Onlar adına seviniyorum tabi. Kendi adıma üzülmüyo değilim. Ben ne zaman evleneceğim yaaaa

bir gün bizim de evlilik haberimizi alıp şaşırırlar belki..

bu gidişle baya bir şaşırcaklar zaten

herkes umudunu kesti çünkü

şuan düğünü olan arkadaşım var allah mutluluğunu daim etsin. bizede güler talih inşallah ne diyeyim insan gıpta etmiyor değil hani

hayatcım tatlımm...bende hep imrandim özendim ama şimdi benim başımada geldi üzülmeyin lütfenn bugünler bi daha geri gelmicek ama koca illaki olucak allah herkesin kısmetini yazmıştır erken veya geç bekleyin..benim yaş 19 du bana evlen baskıları başlamıştı kimseyide sevemiyordum öyle 20 derken 21 derken imkansız aşkımla olurmu olmazmı derken tüm engeller kalktı 23 yaşındayım kısmetrse evlenicem önceden evde kaldım 23 yaş diyordum ama o işin içine girince inanın çok erken bilee ayy olsa bid ert olmasa ayrı dert hiç üzmeyin canınızı

bu aileler niye burunlarını sokarlar ki bu gönül işlerine. iyi yada kötü, güzel veya değil. bunu yaşayarak görsek ya. benimde sıkıntım aynı...

sorunun cevabına gelince; artık kıskanır oldum.

arkadaşlarımın evlenmesine sevınıyorum ama gıttıkçe ınsan yalnız kalıyor,nerdeyse çoğu arkadaşım evlendı..tam samimi oluyorsun bıcok şey paylaşıyosun ama evlendıkten sonra ilişkıler ıster ıstemez kopuyor,yakında arkadaşım kalmıcak :44: bu yıl evlenmem lazımmm

Uh anasını O da mı evleniyor falan demeye başladım son dönemlerde..
Yaş 22; erken tabi..
Pek sevinmiyorum ama, o saf bile evleniyorsa sorun bende mi de demiyor değilim..

çok seviniyorum.ooooh düğüne gideceğiz diyorum.
bana ne zaman sıra gelecek diye hiç düşünmüyorum.çünkü ben zaten evliyim.ama evli olmasaydım gırtlaklayasım gelebilirdi.

İlk zamanlar bir tuhaf olurdum ama nedense artık boş vermişim...
Mutlu bir evliliğe olan inancım yarı yarıya düştüğünden tebrik ediyorum seviniyorum geçiyorum.
Çok mühim gelmiyor artık.

İnsanların düşüncesizliğine sinir oluyorum arkadaşım nişanlı ve nişanlandığından beri görüşemiyoruzz ... sebep ise nişanlısı dışarda görüşmemize cafeye gitmesine falan izin vermiyomuşş... ve o artık bunu durumu kabul etmiş aman ağzımızın tadı bozulmasın napiyim diyo ve işte ben buna sinir oluyoruuuummmmm......
ben ona bu durumun normal olmadığını bu kadar kıskançlığın sonu kötü olacağını anlatmaya çalışıyorum ama o bana ne desin tabi sana karışan yok o yüzden beni anlayamazsın diyooooo öyle kala kaldım tamam dedim sustum... :26:

buna kızıyorum işte kızıyorum...

bu kadar uzun bi nişan dönemi yaşıyo olmam dolayısıyla; sinir oluyorum

Son düzenleme:
valla evlenirsiniz sonra sıra çocuğa gelir uğraşırsınız olsun diye bu arada çevrenizden hep hamile haberleri alırsınız oysaki siz de istersiniz ama işte her şey nasip onlar adına sevinirken kendi adınıza içiniz burkulur üzülürsünüz ben de olduğu gibi.bunun gibi bi şey yani ardı arkası kesilmez yani böle şeyle şeylerin herşeyin hayırlısı.konuyla ne alakası var yazdıklarımın :)

insan hep sahip olamadıkları için üzülür.... hep sahip olamadığı şeyleri ister... Ahh bide sahip olduğumuz şeyler için mutlu olsak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…