- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi HayatSultan
-
sevenleri niye anlamazlar niye ayırırlar hiç anlamıyorum benim ilişkimde onun ailesi istemiyo die bitti ve o ailesine karşı gelemedi.. ama sen sevginden vazgeçme...
bakalım, hayırlısı olsun artık hakkımızda... biz nişana 1 adım kala ayırıldık diyeyim, sonra 4 ay falan görüşmedik şimdi tekrar barıştık ama ailem bilmiyo daha
Bu aralar çok tuhafım sürekli söz, nişan haberlerini alıyorum arkadaşlarımın kuzenlerimin seviniyorum tabi onlar adına ama yine de içim bi tuhaf oluyo işte,,,
hani her genç kızın gelinlik hayali gelin olma hayali vardır ya acayip bi şekilde özendiğimi hissediyorum,,, Allah herkese hayalindeki gibi evliliği nasip eder inşallah,,, :123:
kızlar siz neler hissediyosunuz,,, ben ne zaman evleneceğim diyomusunuz,,,,
bakalım, hayırlısı olsun artık hakkımızda... biz nişana 1 adım kala ayırıldık diyeyim, sonra 4 ay falan görüşmedik şimdi tekrar barıştık ama ailem bilmiyo daha
bir gün bizim de evlilik haberimizi alıp şaşırırlar belki..
bu gidişle baya bir şaşırcaklar zaten
herkes umudunu kesti çünkü
valla evlenirsiniz sonra sıra çocuğa gelir uğraşırsınız olsun diye bu arada çevrenizden hep hamile haberleri alırsınız oysaki siz de istersiniz ama işte her şey nasip onlar adına sevinirken kendi adınıza içiniz burkulur üzülürsünüz ben de olduğu gibi.bunun gibi bi şey yani ardı arkası kesilmez yani böle şeyle şeylerin herşeyin hayırlısı.konuyla ne alakası var yazdıklarımın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?