Tabi ki 1 ay rahat bırak .kendini değerli hissetmesin . Sen sürekli aradıkça seni çantada keklik olarak görür. Kendini bu kadar değersizleştirme .Zaten tatilden sonra hareketlerinde bir değişme hissedersin .Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.
Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
Gamsızlığını nereye kadar çekeceksin. Evlenmeyeceksen bu adama hiç zaman harcama değmez. Yok ciddi düşünüyoruz diyorsan da gamsız bi adamla aynı evin içinde hayat nasıl olur hesabını sen yap. Ben çok örneğini gördüm ucunda hep mutsuz kadın ve kadının mutsuzluğunu bile umursamayan gamsız koca. Ee geriye ne kalıyo ki ?Bir halt karistirdigindan degil gamsiz oldugundan. Sadece bu defa bana cok umursamaz davranmasi beni kirdi.
Yapı olarak mı umursamaz, yoksa sizi mi umursamıyor?iyi anlamam lazım.Dort yildir. Yapi olarak umursamaz biri ama bu tatilde umursamazlik en ust seviyede.
Genel olarak gamsız ve yavas bbir tip.Yapı olarak mı umursamaz, yoksa sizi mi umursamıyor?iyi anlamam lazım.
O bunu da anlamaz. Biraz önce rahatsızlığımı dile getirdim. Mevzu uzayacağını anladığından kactı. Ciddi konu olunca hemen kaçar. Kesinlikle bana karşı sevgisi yok belli ettiKesinlikle arama ve mesajlarınızı bıçak gibi kesin. Aramayin mesaj atmayın hatta o arar mesaj atarsa hemen cevaplamayın cevaplarken tavırlı olduğunuzu anlasın kavga etmeden sadece tavrınızı belli ederek.
Sosyal medyanız varsa görüyorsa oda gun icinde hayatınıza devam ettiğinizi gösterin orada ara ara
Onu umursamayın ozaman kafasına dank edecek suan sizi çantada görüyor
Evet, beni sinir krizine sokuyor sürekl. O ne kadar umursamazsa ben de o kadar hassas bir insanım. Nerden buldum diyorum artık. Su tatil olayı belki de bazı şeylerin bitmesi bazı şeylerin de değişmesi için fırsat olacak galiba.Mola vermek iyi olur evet ama sonsuza kadar. Arkadasimin esi aynen boyle gamsız ilgisiz. Onun bu hallerinden ben bile nefret ettim. Sen onun yuzunden sinir hastası olur cıkarsin, onun umrunda bile olmaz keyfine bakar.
Bir ilişkiden hemen çıkabilen biri değilim. Muhtemelen bunun için bir süre gerekecek ama biz çok küsüp barıştık. Yine aynı olur diye korkuyorum. Bugunkü tavrı sevmediğini belli etti banaBu devirde kim kimi bir ay bu şekilde bekler der yeni sevgili yapardim o bir ayda muhtemelen. Eskidenmis o unutulmayan aşklar, heycanla yolunu gözlemeler. Niye çünkü sosyal medya yok. Next ya bundan cacık olmaz.
Hemen dediğiniz dört yıl mı? Evlenince insanlar değişmiyor dip not olarak vermek istedim. Bu arada cidden 35 yaşında mısınız?Bir ilişkiden hemen çıkabilen biri değilim. Muhtemelen bunun için bir süre gerekecek ama biz çok küsüp barıştık. Yine aynı olur diye korkuyorum. Bugunkü tavrı sevmediğini belli etti bana
Çok git geller oldu ve bir şekilde 4 yıl yürüttük. Ben onun bazı özelliklerini tolere etmeyi öğrendim o da benim bazı yönlerimi tolere etti. Arkadaş olarak iyiyiz ama sanırım onun bana sevgisi yok. Benim kendi duygularımı ve ona olan alışkınlığımı bitirmem lazım.Hemen dediğiniz dört yıl mı? Evlenince insanlar değişmiyor dip not olarak vermek istedim. Bu arada cidden 35 yaşında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?