Arkadaslariyla 1 ay tatil yapacak ama telefonla ilgilenmeyen sevgili

Tabi ki 1 ay rahat bırak .kendini değerli hissetmesin . Sen sürekli aradıkça seni çantada keklik olarak görür. Kendini bu kadar değersizleştirme .Zaten tatilden sonra hareketlerinde bir değişme hissedersin .

Bir halt karistirdigindan degil gamsiz oldugundan. Sadece bu defa bana cok umursamaz davranmasi beni kirdi.
Gamsızlığını nereye kadar çekeceksin. Evlenmeyeceksen bu adama hiç zaman harcama değmez. Yok ciddi düşünüyoruz diyorsan da gamsız bi adamla aynı evin içinde hayat nasıl olur hesabını sen yap. Ben çok örneğini gördüm ucunda hep mutsuz kadın ve kadının mutsuzluğunu bile umursamayan gamsız koca. Ee geriye ne kalıyo ki ?

En sevmediğim insan tipidir ya rahat, umursamaz.
Böyle insanlar gitsin kapıyla, duvarla çıksınlar nasılsa bir işe yaramıyorlar.

1 ay tatil iyiymiş ya.
Hangi iş yeri bu kadar izin veriyor hem de hepsine birden.
İlginç.

Bir ay tatil mi? Benim gibi garibana mı fazla geldi bilmiyorum ama tuhaf. Bir ayını onlarla geçirdiği için kriz çıkarırdım ben.

Bir ay boyunca beni özlemeyen adamın beni sevdiğini düşünmezdim. Ağır gelebilir ama muhtaçmışım gibi bir dk için sesini duymaya çabalamaz aramazdım Bana kurban olsun yol verirdim.

İlişki dediğin şey sorumluluktur. Bir saksı çiçeğiyle bile ilişkilenmende sorumluluk altına girersin. Benim huyum böyle diyen biriyle, onun istediği zamanlarda iletişime geçebildiğin biriyle aranda bir ilişki yoktur. Çek elini, eteğini. Önemsenmiyorsun. Neden kendine bunu yapıyorsun?

Mola vermek iyi olur evet ama sonsuza kadar. Arkadasimin esi aynen boyle gamsız ilgisiz. Onun bu hallerinden ben bile nefret ettim. Sen onun yuzunden sinir hastası olur cıkarsin, onun umrunda bile olmaz keyfine bakar.

Kesinlikle arama ve mesajlarınızı bıçak gibi kesin. Aramayin mesaj atmayın hatta o arar mesaj atarsa hemen cevaplamayın cevaplarken tavırlı olduğunuzu anlasın kavga etmeden sadece tavrınızı belli ederek.
Sosyal medyanız varsa görüyorsa oda gun icinde hayatınıza devam ettiğinizi gösterin orada ara ara
Onu umursamayın ozaman kafasına dank edecek suan sizi çantada görüyor

O bunu da anlamaz. Biraz önce rahatsızlığımı dile getirdim. Mevzu uzayacağını anladığından kactı. Ciddi konu olunca hemen kaçar. Kesinlikle bana karşı sevgisi yok belli etti

Mola vermek iyi olur evet ama sonsuza kadar. Arkadasimin esi aynen boyle gamsız ilgisiz. Onun bu hallerinden ben bile nefret ettim. Sen onun yuzunden sinir hastası olur cıkarsin, onun umrunda bile olmaz keyfine bakar.
Evet, beni sinir krizine sokuyor sürekl. O ne kadar umursamazsa ben de o kadar hassas bir insanım. Nerden buldum diyorum artık. Su tatil olayı belki de bazı şeylerin bitmesi bazı şeylerin de değişmesi için fırsat olacak galiba.

Bu devirde kim kimi bir ay bu şekilde bekler der yeni sevgili yapardim o bir ayda muhtemelen. Eskidenmis o unutulmayan aşklar, heycanla yolunu gözlemeler. Niye çünkü sosyal medya yok. Next ya bundan cacık olmaz.

Bu devirde kim kimi bir ay bu şekilde bekler der yeni sevgili yapardim o bir ayda muhtemelen. Eskidenmis o unutulmayan aşklar, heycanla yolunu gözlemeler. Niye çünkü sosyal medya yok. Next ya bundan cacık olmaz.
Bir ilişkiden hemen çıkabilen biri değilim. Muhtemelen bunun için bir süre gerekecek ama biz çok küsüp barıştık. Yine aynı olur diye korkuyorum. Bugunkü tavrı sevmediğini belli etti bana

Bir ilişkiden hemen çıkabilen biri değilim. Muhtemelen bunun için bir süre gerekecek ama biz çok küsüp barıştık. Yine aynı olur diye korkuyorum. Bugunkü tavrı sevmediğini belli etti bana
Hemen dediğiniz dört yıl mı? Evlenince insanlar değişmiyor dip not olarak vermek istedim. Bu arada cidden 35 yaşında mısınız?

Hemen dediğiniz dört yıl mı? Evlenince insanlar değişmiyor dip not olarak vermek istedim. Bu arada cidden 35 yaşında mısınız?
Çok git geller oldu ve bir şekilde 4 yıl yürüttük. Ben onun bazı özelliklerini tolere etmeyi öğrendim o da benim bazı yönlerimi tolere etti. Arkadaş olarak iyiyiz ama sanırım onun bana sevgisi yok. Benim kendi duygularımı ve ona olan alışkınlığımı bitirmem lazım.

Bu ilişki memuriyet gibi işlemler bütününe dönmüş sanırım. Yanı siz demeden araması merak etmesi ilgilenmesi falan lazım. Bunun için sizin ekstradan efor sarfetmemeniz bunların olağan akışında ilerlemesi lazım. Bi ilişkide bu da olmuyorsa ne gerek var o ilişkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…