Arkadaşlık kartı oynayan adam

Evet seks yok arkadaşlık durumunda. Aslında dediğiniz gibi boşandığımdan beri ilk defa bu kadar anlaştığım biri olunca, daha doğrusu bir şeyler hissedebilince öyle kapıldım. Durum ortada ama yapmam gereken belli.

Evet ben de bundan şüphelendim. Beni öpmeye kalktı bir kere çünkü. Yani sen benim duruşumu biliyorsun beni neden öpmeye yelteniyorsun o zaman?
açık konuşacağım
ilişki istemiş baktı ki sizde yok öyle bişey geri çark etmiş

evlilik fala düşünmüyor ve dengesiz salın ipini gitsin

temas ettiğin insanlar zamanında.. ne arkadaşlığı?

En güzelini yapmışsınız,her insanın hitap edeceği başka bir insan var,o da aradığını bulsun.

Bence olmaz. Gelgitli birisi. Öncesinde duygusallık da denenmiş olmamış. Yarın öbür gün kanka ayağına samimiyet ilerler bi bakmışsınız koyun koyunasınız. Zaten adam da bunu istiyor. Çünkü evlilik istemiyor. Evlilik olmadan takılmak istiyor ama kibarca arkadaşlık adı altında olsun diyor.

Evet. Her ne kadar arkadaş kalalım bilmem ne dese bile aramızdaki enerji ikimizi de geriyor. Bunun dönüşmeyeceğini söylemiştim ama işte. Ki öncesinde bana arkadaşlık frekansına nasıl geçeriz ki falan demişti. Konuştukça adamın bana bir öyle bir böyle dediğinin farkına varıyorum. Boşa zaman kaybı işte.

Valla artık kadın arkadaş edineceğimizde bile bin kere düşünüyoruz. Erkek bir arkadaşı, üstelik duygusal geçmişim olduğu kişiyi hayatıma arkadaş olarak almazdım ben

Evet yani üzülen siz olursunuz sonra. Boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…