Arkadaşlık kartı oynayan adam

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.712
9.197
158
Merhabalar, uzun bir aradan sonra kafamı karıştıran bir konu danışmaya geldim.
Ben uzun zaman önce boşandım, şehir değiştirdim, çalışıyorum hayatım düzenli ilerliyor şükür. Aşk hayatım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim korkunç bir halde.
Yakın zamanda bir adamla tanıştım. Kendisi boşanalı bir seneyi doldurmamış, 7 senelik bir evlilik ve bitme nedeni cinsel problemlermiş. Evliliği “neden o kadar uzattın” dediğimde, babasının hiç beklemediği anda hasta olmasının onu çok sarstığını ve bu dönemde manevi destek gördüğü için uzattığını vs söyledi. Uzun süredir de birlikte oldukları için kopmanın kolay olmadığını ekledi. Ayrıldıktan sonra bir kere takılmalık bir ilişki yaptığını ve bundan çok rahatsız olduğunu bir daha denemediğini ve denemeyeceğini söyledi. Sonrasında bir ilişkisi olmuş ama bir ilişki yükünü kaldıramayacağını fark ettiği için ilişki sürüklenmiş ve kötü bitmiş. Bildiklerim bunlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum sonuçta 2 aydır tanıdığım adama gözüm kapalı güvenecek halim yok.
Benimle tanıştıktan sonra hayatlarımızın çok benzer olduğunu, aile durumlarımızdan tutun dinlediğimiz müziğe kadar neredeyse aynı olduğunu fark ettik. Dolaysıyla ikimiz arasındaki sohbet çok eğlenceli ve akıcı oldu. Bana bir iki defa ben birini hayatıma almayı beklemiyordum seninle ummadığım kadar uyumlu çıktık vs deyip duruyordu. Sonra ben takılmalık ya da akışa bırakmalık şeyler istemediğimi; daha düzgün ve sakin ilerleyen ve sorumlulukları belli olan ciddi bir ilişki istediğimi söyledim. Bana önce hazır olmadığını söyledi, tamam dedim iletişimi kestim. Sonra tekrar konuşmaya başladık, bu sefer denemek istediğini söyledi ama aşırı ilgisiz olduğu için ben yine konuşmayı kestim. Bana denemeden bilemeyeceğini söyleyerek kendini akladı çıktı.
İki hafta kadar hiç konuşmadık. Bana yine ulaştı ve bu konuda kendime çok kızıyorum asla bana ulaşmasına izin vermemem gerekiyordu. Tamamen aramızdaki uyum ve uzun zamandır eğlenmediğim kadar çok eğlenmem faktörleriyle kendimi ikna ettim. Neyse, bu sefer de bana arkadaş kalalım, hayatımdan çıkmanı istemem seninle çok eğleniyoruz, ben şu an bir ilişkiye hazır değilim, hem aile durumlarım hem işlerim yüzünden çok da dalgınım. Seninle iletişimimizi kaybetmek istemiyorum, seni incitmek istemiyorum dedi. Arkadaş kalalım arkadaş kalalım deyip duruyor.
Çok uzattım farkındayım, şimdi ben sizce bu adamla gerçekten arkadaş kalıp yine geyik muhabbeti, eğlence falan sürdürsem mi? Bu şehirde yalnızım, her şeyimi kendim yapıyorum bazen yanıma yancı aramıyorum değil. Bu adamı kafamda tamamen nötrleyip friendzone’a atıp umursamasam olur mu? Ne yapmalıyım?

Eğer ilk başta arkadaş mantığıyla ilerleseydiniz veya ciddi ilişki kurmak istediğinizi karşı tarafa belli etmemiş olsaydınız, adamın birşeyden haberi yok çaktırmadan arkadaşlığınızı bozmayın diyebilirdim. Fakat şimdi ciddi ilişki istiyorum demişsiniz adam kabul etmeyince ayrılmışsınız görüşmemişsiniz. şuanda arkadaş olmanız ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibi olacak ilişki daha ciddiyetsiz bir yere gidebilir. en iyisi uzak durmak. size arkadaş mı yok

Son düzenleme:
Ben olsam bu sefer net bir şekilde benim istediğimin bu olmadığını söyler ve iletişimi keserim.
Sırf bu adam hayatınızda kalsın diye "arkadaş" kalmayı kabul ederseniz çok üzülürsünüz. Çünkü adam hem pastam dursun hem karnım doysun kafasında. İsim koymadan ilişki yaşamak istiyor ki canı istemediği anda ben söz vermedim ki deyip rahatça kaçabilsin. Üfff klasik ıssız adam tripleri. Gitsin travmalarını psikologa anlatsın.

Evet ben de bundan şüphelendim. Beni öpmeye kalktı bir kere çünkü. Yani sen benim duruşumu biliyorsun beni neden öpmeye yelteniyorsun o zaman?

Evet böyle sıyrılmayı çok iyi beceriyor. Bana denemeden nerden bilebilirdim olmayacağını dedi ve kırıldım.

Evet ben de bundan şüphelendim. Beni öpmeye kalktı bir kere çünkü. Yani sen benim duruşumu biliyorsun beni neden öpmeye yelteniyorsun o zaman?
bunu çocuğa yapmasına izin vermediği birşeyi azıcık ağlayınca eline tutuşturmak gibi düşünün. hiçbir otoriteniz kalmayacak. asla bir ciddiyet kazanmayacak. istediği gibi davranmaya devam edecek

Evet böyle sıyrılmayı çok iyi beceriyor. Bana denemeden nerden bilebilirdim olmayacağını dedi ve kırıldım.
Herkesin her istediği olacak diye bir şey yok. Beyefendinin canı ilişki istemiyorsa o zaman sizden uzak durmayı bilecek. Boş vaatlerde bulunup da sonradan tüymeyecek böyle.
Bence salın bu adamı. Sizin ne istediğiniz daha önemli, onun istediğini yerine getirip mutsuz olmayın. Kendinizden yersiniz haberiniz olsun.

Aslında zorlamadım. Sohbet ederken bana bağ kurmayı sevdiğini, hızlı ilişkilerden hoşlanmadığını söyledi. Ben de bunun üzerine benim de öyle olduğumu vs anlattım. Şu an psikolojik destek alıp ilaç kullanıyor. Bana bazen kendi içime çekiliyorum bunu engelleyemiyorum dedi. Ben de gerçekten anladım aynı süreçten geçtiğim için ve konuşmayı bitirdim. Beni yine hayatından çıkarmamak için arkadaş kalalım çok eğleniyoruz deyip duruyor şimdi de işte.

sizin ona sunduğunuz olanakları seviyor yenı bırını bulunca şutingen şıtrayze ilk hayatından çıkardığı siz olursunuz, kimsenın nasıl olsa varı olmanıza gerek yok bence

sizin ona sunduğunuz olanakları seviyor yenı bırını bulunca şutingen şıtrayze ilk hayatından çıkardığı siz olursunuz, kimsenın nasıl olsa varı olmanıza gerek yok bence
Olanak sunuyorum diyemem. Sadece çok uyumluyuz bakış açılarımıza kadar. Dün açıkça ona seçeneklerini değerlendirmek istiyorsan anlarım, benim için de geçerli bu dediğimde; herkesin daha iyisi mutlaka vardır ben o kumarı oynamam, arayışa geçmem, zıpır bi adam değilim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…