Goturmez olur muyum teyzesi haftanin 5 gunu parkta :)Oy Kuzum parka götür annesi her gün götür yani hiç üşenme nasıl mutlu oluyorlar bilmez miyim. Yiğenlerim beni görünce çıldırıyorlar sabahtan akşama kadar oyunlar oynuyorum benim için büyük zevk. Teyze olmak anlatılmaz yaşanır diyeyim.
Hmm işte sırf bende böyle olmamak için uğraşıyorum günde mutlaka dışarı çıkıp temiz hava alırım, inan bana çok faydası oluyor. Senin yaşadığın süreci bende bir dönem yaşadım, bence herkesin böyle bir dönemi oluyor, tamam arkadaşım yok ama evde asla boş duymamaya bakıyorum bazen gün yetmiyor bile.Daha vahim bi haldeyim ben ya telefonda oyunlara sardim bu ara ama çoğunlukla uyuyorum uyanık olduğum zamanlarda da telefon elimde sürekli... Bi donem çalıştım is yerinde bi şekilde vakit geçiyordu ama bu seferde evimle ilgilenemedim en son b.klar götürüyordu eşim bırak dedi yine ayni ilk halime döndüm uyan temizlik yap uyu telefonla oyna uyu uyan kocana yemek yap yemek ye gece oldu yine uyu... Adim uyuyan geline çıktı ya...
Bazıları insan kullanmayi cok seviyor isi heyecani bitince de utanmadan vefadan bi haber sırt dönebiliyorlar. Şoka girmiştim. Her ihtimale karşı fazla emek vermemek ve iyilik etmemek lazım. Sonra işin rengi değişiyorHmm işte sırf bende böyle olmamak için uğraşıyorum günde mutlaka dışarı çıkıp temiz hava alırım, inan bana çok faydası oluyor. Senin yaşadığın süreci bende bir
O kadar uğraşıyorum bulup ta foss çıkarsa eyvah eyvah yani
Konya çok uzak değil mi ya, sen en iyisi oradan bana etli ekmek gönder.KONYA' da varsa gerçekten dostluk kurmak isteyen bir hemcinsim, ben de çok sevinicem.
Otag tepe, duymadım hiç araştırayım bi, aynen alışveriş yapmasamda saatlerce gezebilirim. Büyükçekmece yi merak ediyorum çok giderim bir gün inş. 26 canım sen?Kıs geldı malum alışvers esıme ve kndıme avm lerdeyız:) artık çok hoşlanmasamda alşvers yapmayı sevıyorum bu sebpten gıdıyoruz.. Ben netten arastırıyorum ıst da degışık mekanlar kesfedyorum. Otag tepeye gıttık bugun mesela daha öncede gıtmiştım cok hoş manzarası . Anadolu yakasını gezdık . Ben avcılarda oturuyorum . Buyukcekmeceyı kahve iiçip yuruyus ypmak için tercıh edıyorum. İstınyeyı sevıyorum hem alışverıs hem bıkac mekan için. Kac yasındasn buarada
İşte herkes öneriyor pastalıcılık kursunu, sanırım mutlaka gideceğim. Çok bir şey değil bir arkadaşım olsun yeter. Çok seçici olmamda cabası yani.Sizinle gidip bi kahve içrsim geldi arkadaşsızlık kötü olmalı ben arkadaşlarım olmadan yapamam diye düşünüyorum size bir öneri pastacılık ve süsleme üzerine olan kurslara gidin arkadaş ortamınız illaki olacaktır
Aslında sadece arkadaşlara değil kimseye kendinden fazla değer vermeyeceksin inan kendine yapacağın en iyi iyilik bu olur. Şöyle söyleyeyim ben bir şeyi severek ve karşılık beklemeden yaparım, başka türlüsü beklenti oluyor ve o kişi de yapmayınca da yıkıma uğratıyor,Bazıları insan kullanmayi cok seviyor isi heyecani bitince de utanmadan vefadan bi haber sırt dönebiliyorlar. Şoka girmiştim. Her ihtimale karşı fazla emek vermemek ve iyilik etmemek lazım. Sonra işin rengi değişiyor
Çok istiyorum, eşim hiç bir şeyime karışmaz ama çalışmamı asla istemiyor. Pasif bir eleman olarak ne yapabilirim ki acaba o da var yani.Avokadoo seni okadar iyi anlıyorum ki. Neredeyse birebir aynı şeyleri yaşıorum 2 yıldr. Ama bn ne yaptım ne ettim kendime gore bir iş buldum ve şimdi başımı kaşiycak vaktim yok.. Senin de derdinin dermanı bu bnce
28:) nerede oturuyorsunOtag tepe, duymadım hiç araştırayım bi, aynen alışveriş yapmasamda saatlerce gezebilirim. Büyükçekmece yi merak ediyorum çok giderim bir gün inş. 26 canım sen?
Çok haklısın :) .Aslında sadece arkadaşlara değil kimseye kendinden fazla değer vermeyeceksin inan kendine yapacağın en iyi iyilik bu olur. Şöyle söyleyeyim ben bir şeyi severek ve karşılık beklemeden yaparım, başka türlüsü beklenti oluyor ve o kişi de yapmayınca da yıkıma uğratıyor,
Bayrampaşa (avrupa yakası) Siz?28:) nerede oturuyorsun
Ah Amin canımÇok haklısın :) .
Bunu başarmak zor ama bi süre sona insan kendini kullanilmis hissediyor bu kaçınılmaz ve o arkadaşlık iliskisi hastalik kapiyorAllah vefali ahlakli insanlarla karsilastirsin
Avcılar.. Suara dr arastırıyorumBayrampaşa (avrupa yakası) Siz?
Canım hiç bir sorununuz yoksa ne gibi tedavi uygulayabilir ki, belki siz tedavi istediğiniz için aşılama önermiş olabilir. Bana kalırsa aklından bir süre çıkar mutlaka olur, keşke şenin yerinde olabilsem inan bizim hiç şansımız yok keşke biraz umut kalsaydı içimde, o günün gelmesini sabırsızlıkla beklerdim. Ama ben hiç ağlayan kadınlardan olmadım hep Rabbime teşekkür ettim hayırsız olanı vermediği için ve kesinlik tevekküllü düşün. Allah herşeyi güzel yapandır ve bizleri çok seviyor, annenin merhametini düşün hiç kıyar mı bize, ki Allah'ın merhametiyle kıyaslanamaz bile. Vaktiği geldiği Zaman olan oluyor şu günleri en güzel şekilde geçir ki anıların Mutlu temiz olsun.
Teşekkür ederim canım sağol. İnan tevekkül olmazsa, mal mülk, para, çocuk neye sahip olursan asla Mutlu olamazsın. İlk tevekkül ve tefekkür sonra isteklerimiz dualarımızdır. Şöyle bir ayet var "Benden isteyin, benden başka istediklerinizi kim yapabilir." (ayetin ismini unuttum ama).Hayran kaldim bu sekilde pozitif dusuncenize..keske ben de sizin gibi teslim olup tevekkul edebilsem..cumlelerinizdeki moral icin tesekkur etmeden gecemeyecegim
Rabbim gonlundeki guzellikleri omrund versin insallahTeşekkür ederim canım sağol. İnan tevekkül olmazsa, mal mülk, para, çocuk neye sahip olursan asla Mutlu olamazsın. İlk tevekkül ve tefekkür sonra isteklerimiz dualarımızdır. Şöyle bir ayet var "Benden isteyin, benden başka istediklerinizi kim yapabilir." (ayetin ismini unuttum ama).
Canım yazmıştım ama, yine yazayım Prf.dr. Yücel Karaman inanılmaz iyi bir doktor araştırırsan Sende beğenirsin. Dediğim gibi biraz ücretleri pahalı ama bir kere bile olsa git derim. Ki bizimle çok güzel ilgilenmişti yanaklarını sıkasım geldi o derece yani, fazla konuşmuyor ama aklına gelen herşeyi sorabilirsin, yarım rahimle hamile kalan hastası bile var.Avcılar.. Suara dr arastırıyorumönerebılecegın bırı varmı kadn dgumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?