Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Apartmanda oturduğumuz için sorun olabiliyor buralarda ama Bahçeli bir evimiz olursa kesinlikle bir köpeğimiz olmalı bayılıyorum onlara sanırım artık bizim semt değiştirme vaktimiz geldi yeni bir semt yeni bir hayat olur gibime geliyor.

Selam canim valla bende eskiden cok kalabalikti hayatim ama evlenip isten cikinca ister istemez yalniz kaliyosun..Arkadsslarim uzak kardeslerde öyle ben kursa gidiyorum kendim cikip dolasiyorum ve senin gibi kitap okuyorum dizi falan zaman geciyo bide platese gitmek istiyorum bu ara sen anadolu yakasindamisin

Avrupa. Herkesin sorunu bu gibi, spora bende yazılmalıyım bu aralar evde yapıyorum

89luyum. Bu soğukta dışarı çıkılmıyor ki ondan yani evde yapıyorum.
Aa ufakmissin ya bende 88 liyim..5 yillik evli cocugum olmuyo yaziyodu 40 falan sandm bebek olmasi mumkun deilmi yani yoksa sende benim gibi hic bi sebep yok ama olmuyo mu cok mi sorguya cektim

Aa ufakmissin ya bende 88 liyim..5 yillik evli cocugum olmuyo yaziyodu 40 falan sandm bebek olmasi mumkun deilmi yani yoksa sende benim gibi hic bi sebep yok ama olmuyo mu cok mi sorguya cektim

:)şuan için mümkün değil gözüküyor Allahtan Ümit asla kesilmez ama bir mucize gerekiyor sadece.
Çok şanslısınız hiçbir sorununuz yokmuş, olur elbet. Zaman'a bırak ve aklından çıkardığın an hamile kalırsın inş. Sen kaç yıllık evlisin, 19 yaşında evlendim ben

Konunuzu okudum.Ekimde yazmışsın ama durumun aynı galiba.Sevdim seni.Sanki yazıyı ben yazmışım gibi.Bence mutlaka spora gitmelisin.Üye sayısı fazla olan , merkezi bi yerde olan bi salona gitsen kesin arkadaşların olur.Umarım hayırlı insanlar çıkar karşına.Benim pek öyle olmadı ve arkadaşsız bi ömür yaşamaya karar verdim.Artık kimseye güvenemem zaten.

Teşekkürler evet durumum yine aynı .
Diyorum ya artık bende bıraktım arkadaş aramayı oluruna bıraktım. Sizde güven sorunu oluştu sanırım, aslında kimseye güvenmemek gerekiyor kimseden karşılık beklemeden sevmek! İnş gönlünüze göre bulabilirsiniz bir arkadaş

bende

bende ayni sekildeyim yalnizim bizimde cocuk yok nerdeyse 4 sene olacak yalnizlik gercekten cok zor birde gurbet olunca daha zor insani yipratiyo ustune ustluk bide asiri cekigenim ama saglik olsun ssgligimiz yerindr oldugu surecd hersey hallolur

Evet apartmanda bakimi kolay degil ama sadece büyüyene dek :) kucuk irk hele hic sorun olmazdı tam kedi. Bendeki 40 kilo dogo beraber güreşiyoruz bazen

ben 3 buçuk yıllık evliyim canım 2 tüp bi aşılama negatifim var olmadı kısmet bilemiyorumki..İnşallah seninde olur canım..

Bende 5 yillik evliyim cnm benimde adkadasim komsum yok,cocugumda yok tup bebekler tedaviler ama yok malesef,4 ay once 6.ayima girerken erken dogumla kaybettim ikizlerimi,tup bebekle tutmustu ama yine nasip olmadi,bende istiyorum arkadasim olsun cikip gezelim,kahve icelim,caya gidip gelelim ama yok malesef,arkadaslarim evli ve cocuklu yada calisiyo,kimse aramiyo gelmiyo gitmiyo artik,e onlar cagirmiyinca bende gidemiyorum,cumadan beri evdeyim kac gun gecmis disari cikmamisim,hep ev hep ev sikildim artik..

Bende aynı dert. Komşum var ama kafadengi çıkıp geznelik yok komşular çoktan birbirini bulmuş ben daha iki yıldır burdayim aralarına karısı yorum ama besleme gibiym.disari ciksam yanima cagiracagim kimse yok.yalnızlıktan agladığım çok gün oldu.şimdi çocuğum var istesemde çıkamıyorum öyle avutuyorum kendimi ama yaz gelince yine aynı şeyler olacak.hepsini gectim oturup dertlesecegim kimse yok. Bunalmisligim tavan yaptı anlayacaginiz

Yakin otursakda birbirimize gidip gelsek,
Toplanip bisiyler yapsak:)

Tek derdiniz bu olsun en basta saglik huzur mutluluk aile ask olduktan sonra hersey hallolur dilerim biran oncede evlat sahibi olursunuz sevgiler.

Boşver yalnızlık çok daha iyi diyorum çoğu zaman. Değer verince, dost bilince ters tepiyor çoğu kişide. Menfaatçi artık birçok kişi. Arkadaşlıklar artık menfaat üzerine kuruluyor son zamanlarda yaşadıklarımdan çıkardığım. Ama yine de Allah iyilerle karşılaştırsın. Hayırlı arkadaşlar versin hepimize.

Amin..
Arkadaslari gec aileler bile menfaat pesinde,aninda 180 derece donuyorlar,10 istediklerini yap birini yapma senden kotusu olmuyo,hayirsiz evlat oluyorsun malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…