Esinde sende seviyorsanız evcil hayvan sahiplenin, seninle aynı durumdaydım kopegim sayesinde kac tane arkadasım oldu :) kopegi günde iki defa yürüyüşlere çıkarıyorsun, otomatik olarak başka kopek sahipleri ile karşılaşıyorsun. Ve kopek insana cok iyi dost oluyor İnan bana
Selam canim valla bende eskiden cok kalabalikti hayatim ama evlenip isten cikinca ister istemez yalniz kaliyosun..Arkadsslarim uzak kardeslerde öyle ben kursa gidiyorum kendim cikip dolasiyorum ve senin gibi kitap okuyorum dizi falan zaman geciyo bide platese gitmek istiyorum bu ara sen anadolu yakasindamisin
Evde yapamiyorum ben valla ya kac yasindasinAvrupa. Herkesin sorunu bu gibi, spora bende yazılmalıyım bu aralar evde yapıyorum
Aa ufakmissin ya bende 88 liyim..5 yillik evli cocugum olmuyo yaziyodu 40 falan sandm bebek olmasi mumkun deilmi yani yoksa sende benim gibi hic bi sebep yok ama olmuyo mu cok mi sorguya cektim89luyum. Bu soğukta dışarı çıkılmıyor ki ondan yani evde yapıyorum.
Aa ufakmissin ya bende 88 liyim..5 yillik evli cocugum olmuyo yaziyodu 40 falan sandm bebek olmasi mumkun deilmi yani yoksa sende benim gibi hic bi sebep yok ama olmuyo mu cok mi sorguya cektim
Konunuzu okudum.Ekimde yazmışsın ama durumun aynı galiba.Sevdim seni.Sanki yazıyı ben yazmışım gibi.Bence mutlaka spora gitmelisin.Üye sayısı fazla olan , merkezi bi yerde olan bi salona gitsen kesin arkadaşların olur.Umarım hayırlı insanlar çıkar karşına.Benim pek öyle olmadı ve arkadaşsız bi ömür yaşamaya karar verdim.Artık kimseye güvenemem zaten.
Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Selamlar hanımlar,
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen
bende ayni sekildeyim yalnizim bizimde cocuk yok nerdeyse 4 sene olacak yalnizlik gercekten cok zor birde gurbet olunca daha zor insani yipratiyo ustune ustluk bide asiri cekigenim ama saglik olsun ssgligimiz yerindr oldugu surecd hersey hallolurSelamlar hanımlar,
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Evet apartmanda bakimi kolay degil ama sadece büyüyene dek :) kucuk irk hele hic sorun olmazdı tam kedi. Bendeki 40 kilo dogo beraber güreşiyoruz bazenApartmanda oturduğumuz için sorun olabiliyor buralarda ama Bahçeli bir evimiz olursa kesinlikle bir köpeğimiz olmalı bayılıyorum onlarasanırım artık bizim semt değiştirme vaktimiz geldi yeni bir semt yeni bir hayat olur gibime geliyor.
ben 3 buçuk yıllık evliyim canım 2 tüp bi aşılama negatifim var olmadı kısmet bilemiyorumki..İnşallah seninde olur canım..:)şuan için mümkün değil gözüküyor Allahtan Ümit asla kesilmez ama bir mucize gerekiyor sadece.
Çok şanslısınız hiçbir sorununuz yokmuş, olur elbet. Zaman'a bırak ve aklından çıkardığın an hamile kalırsın inş. Sen kaç yıllık evlisin, 19 yaşında evlendim ben
Selamlar hanımlar,
Selamlar hanımlar,
Bende aynı dert. Komşum var ama kafadengi çıkıp geznelik yok komşular çoktan birbirini bulmuş ben daha iki yıldır burdayim aralarına karısı yorum ama besleme gibiym.disari ciksam yanima cagiracagim kimse yok.yalnızlıktan agladığım çok gün oldu.şimdi çocuğum var istesemde çıkamıyorum öyle avutuyorum kendimi ama yaz gelince yine aynı şeyler olacak.hepsini gectim oturup dertlesecegim kimse yok. Bunalmisligim tavan yaptı anlayacaginiz
Boşver yalnızlık çok daha iyi diyorum çoğu zaman. Değer verince, dost bilince ters tepiyor çoğu kişide. Menfaatçi artık birçok kişi. Arkadaşlıklar artık menfaat üzerine kuruluyor son zamanlarda yaşadıklarımdan çıkardığım. Ama yine de Allah iyilerle karşılaştırsın. Hayırlı arkadaşlar versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?