Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Yaa anlatma çok özendim :)) çok istiyorum bir Alman kurdumuz olsun, şuan sadece jako papağanımız var konuşması şarkı söylemesi tam bir aşk
Her hayvan ayrı bir güzellik :) kopek te fark var sma yaninda gezdirebiliyorsun. Esin müsade ediyorsa al gitsin :)

Ne güzel mutlusun işte, bende mutluyum ama arada insan arıyor arkadaş, ah sen benim papağanımı bir gör aşkım diyor, napıyorsun diyor onlarda evde bir arkadaş işte.
canım bende yeni evliyim ailemden arkadaslarımdan uzak bi şehre geldim eşimin işinden dolayı eşimle iyiyiz arkadas gibiyiz sizin gibi benimde hiç arkadasım yok apartmanda bir komşum var sadece oda 2 cocugu var arada kahve içiyoruz ama kafamızda pek uyuşmuyor :) benımde papağanım var en yakın arkadasım suan muhabbet edıyoruz karsılıklı gercekten evlat gibi oluyolar

Nerede oturuyorsun belki biz arkadaşlık edebiliriz :) ben de aynı konudan şikayetçiyim. Üzülüyorum, yalnıızım. Bir ortamım olsun, misafirliklere gidip gelelim istiyorum ama bende de komşuluk yok malesef (

Jako mu? Ben de aynı durumdaydım, iş sebebiyle ve komşularla hafiften yakışlaşmaya çalıştım sonra baktım dertsiz başıma dert arıyorum. Dedikodular, saf yerine koymaya çalışmalar falan papağan aldı eşim. Bir de kedim var :) Şimdi de yalnızken mutlluyum, birileri gelirse hzuursuz oluyorum bi an önce gitseler diye bakıyorum

Komşu işini ben sevmiyorum ya. Geçenlerde karşı komşunun yeni evlenen kızıyla karşılaştım. Ben burada olsam gelir giderdim sana komşuluk önemlidir dedi. Dedim iyi ki burada oturmuyor. Sevmem ikide bir eve gelip gidilmesini falan. Burası benim özel alanım. Her önüne gelen oturmaya gelmesin yani.

Benim de hayvanseverliğim sebebiyle oldu tanışmam. Hayvanları çok seviyorum, sokaktakileri elimden geldiğinde beslerim yardım ederim. "Keşke benim gibi bi arkadaş olsaydı destek olurduk" diye düşünürdüm, sonra da bir komşumla tesadüf karşılaştım. Kadın sürekli emir verip dedikodu yapan bi tip çıktı, zırt pırt komut veriyor şunu bunu yap diye. Yapmazsan kızıyor gibi triplere giriyor.
Hemen kendimi geri çektim bir hışımla, bir iyilik yapacaksan kendin yapacaksın diye de bi ders aldım kendime göre. Dediğin gibi ev hayatı önemli, insan özgürken daha verimli oluyor çevresine de kendisine de...
Komşu momşu hep baş ağrısı..

Hem çalışıp hem ev işi, eşin yardım ediyordur umarım ev işlerinde sana.
İş yerinde tek misin? Arkadaşın yok mu hiç. Ne bilim işe girsem bi arkadaşım olur gibime geliyor

İsterim çok, benimde pek iyi değil ayarlarız birşeyler :). Evlimisin okuyormusun

Her hayvan ayrı bir güzellik :) kopek te fark var sma yaninda gezdirebiliyorsun. Esin müsade ediyorsa al gitsin :)

Keşke apartmanda olmasak almazmıyım yoksa, kedi düşünüyorum ama papağımız Nasıl karşılar bunlar sitrese girdiği Zaman kendilerini yoluyorlar.

275964"]canım bende yeni evliyim ailemden arkadaslarımdan uzak bi şehre geldim eşimin işinden dolayı eşimle iyiyiz arkadas gibiyiz sizin gibi benimde hiç arkadasım yok apartmanda bir komşum var sadece oda 2 cocugu var arada kahve içiyoruz ama kafamızda pek uyuşmuyor :) benımde papağanım var en yakın arkadasım suan muhabbet edıyoruz karsılıklı gercekten evlat gibi oluyolar[/QUOTE]

Çok güzeller ilk papağanımız öldüğünde çok ağlamıştım çok üzüldüm, bu daha bir yıldır bizimle ama konuşmaya başladı.

Nerede oturuyorsun belki biz arkadaşlık edebiliriz :) ben de aynı konudan şikayetçiyim. Üzülüyorum, yalnıızım. Bir ortamım olsun, misafirliklere gidip gelelim istiyorum ama bende de komşuluk yok malesef (

Bayrampaşa. Uzak çıkarız kesin :)
Evlendiğimden beri benimde hiç arkadaşım yok
Çok seçici olmamında faydası var. Mesela canı sürekli sıkılan bir tip olmasın uyuz oluyorum yani

Herkezde yalnızlıktan dert yaniyor ama hala kimse kimseyle arkadaş olmaya calismadi

Nasıl denir ki ya, söyleyince sapık gibi oluyor sanki, insanlar Nasıl güvensin ki buradan birilerine whatdappdan ekleyerek başlasak ön ısınma felan

Ay kediyle jako Nasıl anlaşabiliyorlar mı? Sizinde çocuk yok sanırım. Komşuluk başka ardaşlık başka mutlaka sende ara ara istiyorsundur bir arkadaşın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…