Her hayvan ayrı bir güzellik :) kopek te fark var sma yaninda gezdirebiliyorsun. Esin müsade ediyorsa al gitsin :)Yaa anlatma çok özendim :)) çok istiyorum bir Alman kurdumuz olsun, şuan sadece jako papağanımız var konuşması şarkı söylemesi tam bir aşk
Ne bilim. Bizdemi onlardan değişen hayatlardami yoksa kayıp giden zamandamiDüşünüyorum da acaba bizlerde mi sorun var biri söylesin lütfen!!
canım bende yeni evliyim ailemden arkadaslarımdan uzak bi şehre geldim eşimin işinden dolayı eşimle iyiyiz arkadas gibiyiz sizin gibi benimde hiç arkadasım yok apartmanda bir komşum var sadece oda 2 cocugu var arada kahve içiyoruz ama kafamızda pek uyuşmuyor :) benımde papağanım var en yakın arkadasım suan muhabbet edıyoruz karsılıklı gercekten evlat gibi oluyolarNe güzel mutlusun işte, bende mutluyum ama arada insan arıyor arkadaş, ah sen benim papağanımı bir gör aşkım diyor, napıyorsun diyor onlarda evde bir arkadaş işte.
Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
canım bende yeni evliyim ailemden arkadaslarımdan uzak bi şehre geldim eşimin işinden dolayı eşimle iyiyiz arkadas gibiyiz sizin gibi benimde hiç arkadasım yok apartmanda bir komşum var sadece oda 2 cocugu var arada kahve içiyoruz ama kafamızda pek uyuşmuyor :) benımde papağanım var en yakın arkadasım suan muhabbet edıyoruz karsılıklı gercekten evlat gibi oluyolar
Komşu işini ben sevmiyorum ya. Geçenlerde karşı komşunun yeni evlenen kızıyla karşılaştım. Ben burada olsam gelir giderdim sana komşuluk önemlidir dedi. Dedim iyi ki burada oturmuyor. Sevmem ikide bir eve gelip gidilmesini falan. Burası benim özel alanım. Her önüne gelen oturmaya gelmesin yani.Jako mu? Ben de aynı durumdaydım, iş sebebiyle ve komşularla hafiften yakışlaşmaya çalıştım sonra baktım dertsiz başıma dert arıyorum. Dedikodular, saf yerine koymaya çalışmalar falan papağan aldı eşim. Bir de kedim var :) Şimdi de yalnızken mutlluyum, birileri gelirse hzuursuz oluyorum bi an önce gitseler diye bakıyorum
Komşu işini ben sevmiyorum ya. Geçenlerde karşı komşunun yeni evlenen kızıyla karşılaştım. Ben burada olsam gelir giderdim sana komşuluk önemlidir dedi. Dedim iyi ki burada oturmuyor. Sevmem ikide bir eve gelip gidilmesini falan. Burası benim özel alanım. Her önüne gelen oturmaya gelmesin yani.
aynı bende senin gibiyim.. arkadassizim.. ama vaktim olmuyor benim artık
işe gidiyorum çalışıyorum.. mesai bitince eve dönüyorum direk.. yemegi yapıyorum. eşim geldiğnde yemek hazir. sora eşimle sohbet ediyoruz. saat 11 de uyuyorum. hergün böle geçiyor..
Merhaba ben 25 yaşındayım. Zamanında benim de okuldan falan arkadaşlarım oldu ama bir şekilde kopuyorum yani ayakta tutamadım. İşin içine duygusallık girdi mi illa ki bir şeye kırılıyorum vs. Soğuyorum insanlardan. Ama gerçekten bazen insan sadece kahve içmeye bile yanında biri olsun istiyor. Şu an durumumuz pek iyi değil. Gezebilmem için önce çalışmam lazımEğer çalışmaya başlarsam ara sıra takılırız sen de istersen :)
Her hayvan ayrı bir güzellik :) kopek te fark var sma yaninda gezdirebiliyorsun. Esin müsade ediyorsa al gitsin :)
Evliyim 1,5 yılı devirdik :)İsterim çok, benimde pek iyi değil ayarlarız birşeyler :). Evlimisin okuyormusun
Nerede oturuyorsun belki biz arkadaşlık edebiliriz :) ben de aynı konudan şikayetçiyim. Üzülüyorum, yalnıızım. Bir ortamım olsun, misafirliklere gidip gelelim istiyorum ama bende de komşuluk yok malesef(
Herkezde yalnızlıktan dert yaniyor ama hala kimse kimseyle arkadaş olmaya calismadi
Kizlar istanbulda olanlarla bulusalim birseyler yapalim arkadassizlikta biter boylece
Jako mu? Ben de aynı durumdaydım, iş sebebiyle ve komşularla hafiften yakışlaşmaya çalıştım sonra baktım dertsiz başıma dert arıyorum. Dedikodular, saf yerine koymaya çalışmalar falan papağan aldı eşim. Bir de kedim var :) Şimdi de yalnızken mutlluyum, birileri gelirse hzuursuz oluyorum bi an önce gitseler diye bakıyorum
Ya telefon sapığı cikarsanNasıl denir ki ya, söyleyince sapık gibi oluyor sanki, insanlar Nasıl güvensin ki buradan birilerine whatdappdan ekleyerek başlasak ön ısınma felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?