Keşke öyle bir imkân olsaydı.yalnızlık zor yav.Yakin otursakda birbirimize gidip gelsek,
Toplanip bisiyler yapsak:)
Keşke öyle bir imkân olsaydı.yalnızlık zor yav.
bende ayni sekildeyim yalnizim bizimde cocuk yok nerdeyse 4 sene olacak yalnizlik gercekten cok zor birde gurbet olunca daha zor insani yipratiyo ustune ustluk bide asiri cekigenim ama saglik olsun ssgligimiz yerindr oldugu surecd hersey hallolur
Evet apartmanda bakimi kolay degil ama sadece büyüyene dek :) kucuk irk hele hic sorun olmazdı tam kedi. Bendeki 40 kilo dogo beraber güreşiyoruz bazen
Ayni dertten muzdaribiz canimSelamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
ben 3 buçuk yıllık evliyim canım 2 tüp bi aşılama negatifim var olmadı kısmet bilemiyorumki..İnşallah seninde olur canım..
Bende 5 yillik evliyim cnm benimde adkadasim komsum yok,cocugumda yok tup bebekler tedaviler ama yok malesef,4 ay once 6.ayima girerken erken dogumla kaybettim ikizlerimi,tup bebekle tutmustu ama yine nasip olmadi,bende istiyorum arkadasim olsun cikip gezelim,kahve icelim,caya gidip gelelim ama yok malesef,arkadaslarim evli ve cocuklu yada calisiyo,kimse aramiyo gelmiyo gitmiyo artik,e onlar cagirmiyinca bende gidemiyorum,cumadan beri evdeyim kac gun gecmis disari cikmamisim,hep ev hep ev sikildim artik..
Düşünüyorum da acaba bizlerde mi sorun var biri söylesin lütfen!!Bende aynı dert. Komşum var ama kafadengi çıkıp geznelik yok komşular çoktan birbirini bulmuş ben daha iki yıldır burdayim aralarına karısı yorum ama besleme gibiym.disari ciksam yanima cagiracagim kimse yok.yalnızlıktan agladığım çok gün oldu.şimdi çocuğum var istesemde çıkamıyorum öyle avutuyorum kendimi ama yaz gelince yine aynı şeyler olacak.hepsini gectim oturup dertlesecegim kimse yok. Bunalmisligim tavan yaptı anlayacaginiz
Tek derdiniz bu olsun en basta saglik huzur mutluluk aile ask olduktan sonra hersey hallolur dilerim biran oncede evlat sahibi olursunuz sevgiler.
Boşver yalnızlık çok daha iyi diyorum çoğu zaman. Değer verince, dost bilince ters tepiyor çoğu kişide. Menfaatçi artık birçok kişi. Arkadaşlıklar artık menfaat üzerine kuruluyor son zamanlarda yaşadıklarımdan çıkardığım. Ama yine de Allah iyilerle karşılaştırsın. Hayırlı arkadaşlar versin hepimize.
Bende yalnizim bazen cok takiliyorum.cevremde insan cok ama gercek dost arkadas yok gelip gittigim pek kimsede yok bazen oyle ozeniyorumki.offf icin sisiyo nasil arkadas olunur bende unutmusum artik beceremiyorum 10senedir cok samimi arkadaslarim yok.bitane gelip gittigim bir akraba vardi esimin tarafinda onunlada gorusemiyoz artik.kaldim oyle
Ben 6 aylık evliyim ve 6 ayda bir anda arkadaşız kaldım. Eşimden yana hiç bir sknti yok bir yere gitmek istesem gidebilirim bu arkadaşımla bulusabilirim. Arabam da var ama yine de evden cikmiyorum. Böyle mutluyum ben diyorum ama yine de iyi yapmıyoruz bir an önce arkadaşlarımla tekrar gorusmeliyim diyorum sonra da yok yok otur aşağıya artık evliyim bu arkadaşımın yapacağı bir hata bir dedikodu bir yanlışlık allah korusun insanlardan herşeyi bekliyorum... o yuzden arkadaşlarımdan da uzak kalıyorum. Mutlulugumu bozarlarsa diye korkuyorum :/// biraz paranoyanın var galiba :)) ama insanların ne yapacağı belli olmuyor bu hayattaBilemiyorum ki niye böyleyiz. Şuan iyiyim ama arada vuruyor neden yok diye. Kışın evde olmak çok sıkıcı dışarı çıkıp geziyorum ama bazen dışarıda arkadaş olsun istiyorum kahve İçel'im bol bol gezelim
Ben 6 aylık evliyim ve 6 ayda bir anda arkadaşız kaldım. Eşimden yana hiç bir sknti yok bir yere gitmek istesem gidebilirim bu arkadaşımla bulusabilirim. Arabam da var ama yine de evden cikmiyorum. Böyle mutluyum ben diyorum ama yine de iyi yapmıyoruz bir an önce arkadaşlarımla tekrar gorusmeliyim diyorum sonra da yok yok otur aşağıya artık evliyim bu arkadaşımın yapacağı bir hata bir dedikodu bir yanlışlık allah korusun insanlardan herşeyi bekliyorum... o yuzden arkadaşlarımdan da uzak kalıyorum. Mutlulugumu bozarlarsa diye korkuyorum :/// biraz paranoyanın var galiba :)) ama insanların ne yapacağı belli olmuyor bu hayatta
Bilmiyorum ya yoruldum galiba kimseyi istemiyorum alışverişe falan da yalnız gitmeyi seviyorum. AArkadaşlarım arayıp soruyorlar sağolsunlar ama görüşmek gelmiyor icimden. Yoruldum galiba böyle tek daha iyi :)Sen kendini bildikten sonra neden mutluluğun bozulsun ki. Sana hayko cepkinin paranoya şarkısını yolluyorum.
Bende araba kullanıyorum ev sevdiğim hobi yani ama yan koltuktada arkadaşım olsa fena olmaz. Tekrar spora yazılacam inş bu sefer kafama göte birini bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?