Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

En azından etrafınızda dost gibi görünüp sizi kullanan,kendi batağına sizide çekmek isteyen birileri yok!!!bende ikinci dönem artık hep tek takılacağım...ya da başka arkadaşlar edinmeye başlayacağım...arkadaşlar en kolay ortak faaliyet ortamında ediniliyor bence.

Benim ust katimda bir komsum vardi,benden yasca bayaga buyuk,2 3 gunde cagiridim gel kahve cay icelim diye gelirdi,ben 1 kere gittiysem o 10 kere gelirdi neyse,kv ler yazliktan geldi onun bitisiginde oturuyordu komsu,o geldiginden beri bana ugramadi,ne aradi nede kapiyi caldi,simdi ben bu kadini napiyim,gordugumde hesap soruyummi?
Yoksa hic yokmus gibi davranip bir dahada gorismiyim mi?

Bende yalnizim bazen cok takiliyorum.cevremde insan cok ama gercek dost arkadas yok gelip gittigim pek kimsede yok bazen oyle ozeniyorumki.offf icin sisiyo nasil arkadas olunur bende unutmusum artik beceremiyorum 10senedir cok samimi arkadaslarim yok.bitane gelip gittigim bir akraba vardi esimin tarafinda onunlada gorusemiyoz artik.kaldim oyle

Evt ya arkadassızlık cok zor kafa dengını bulup dısarı cıkası geliyo ünsanın kahve içmeler olsun günler olsun takılası geliyo.Derdini anlatacak bi arkadaş arıyo insan...

bende ayni sekildeyim yalnizim bizimde cocuk yok nerdeyse 4 sene olacak yalnizlik gercekten cok zor birde gurbet olunca daha zor insani yipratiyo ustune ustluk bide asiri cekigenim ama saglik olsun ssgligimiz yerindr oldugu surecd hersey hallolur

Çok güzel söyledin sağlık olsun, en büyük zenginliktir bu hayatta.
Hem gurbet hem yalnızlık seninkide zormuş, inş Rabbim hayırlısıyla bir evlat verir, tüm isteyenlere inş.

Evet apartmanda bakimi kolay degil ama sadece büyüyene dek :) kucuk irk hele hic sorun olmazdı tam kedi. Bendeki 40 kilo dogo beraber güreşiyoruz bazen

Yaa anlatma çok özendim :)) çok istiyorum bir Alman kurdumuz olsun, şuan sadece jako papağanımız var konuşması şarkı söylemesi tam bir aşk

Ayni dertten muzdaribiz canim

Hiç üzme kendi, bir tane sperm için neler vermezdim diyorum, hiç yok sıfır.
Bebeklerin için çok üzüldüm, ama hamile kalabilmek bile beni çok mutlu edebilirdi, diyorum ya Allah'a inancın sonsuz olsun vu senin ve çocukların için hayırlısıydı buydu. İnş bir gün o güzel heycanın tamamlanır.

Arkadaş konusuna neden kimse çare bulamaz ki.

Düşünüyorum da acaba bizlerde mi sorun var biri söylesin lütfen!!

Eğer kimseden birşey beklemeden arkadaşlık yapsak ve kendimizi kullandırmasak, biraz da bizim hatamız oluyor. Her insan, insanı kullanmayı sever, yani biz kimseyi kullanmayalım eğer birine iyilik yapıyorsak karşılıksız olsun ki ondan da aynı cevap gelmediği Zaman darılmayız, biraz empati yapmalıyız, kimse sizin gibi değil benim gibide olmak zorunda değil, umarım anlatabilmişimdir.

Bilemiyorum ki niye böyleyiz. Şuan iyiyim ama arada vuruyor neden yok diye. Kışın evde olmak çok sıkıcı dışarı çıkıp geziyorum ama bazen dışarıda arkadaş olsun istiyorum kahve İçel'im bol bol gezelim

Ben 6 aylık evliyim ve 6 ayda bir anda arkadaşız kaldım. Eşimden yana hiç bir sknti yok bir yere gitmek istesem gidebilirim bu arkadaşımla bulusabilirim. Arabam da var ama yine de evden cikmiyorum. Böyle mutluyum ben diyorum ama yine de iyi yapmıyoruz bir an önce arkadaşlarımla tekrar gorusmeliyim diyorum sonra da yok yok otur aşağıya artık evliyim bu arkadaşımın yapacağı bir hata bir dedikodu bir yanlışlık allah korusun insanlardan herşeyi bekliyorum... o yuzden arkadaşlarımdan da uzak kalıyorum. Mutlulugumu bozarlarsa diye korkuyorum :/// biraz paranoyanın var galiba :)) ama insanların ne yapacağı belli olmuyor bu hayatta

Sen kendini bildikten sonra neden mutluluğun bozulsun ki. Sana hayko cepkinin paranoya şarkısını yolluyorum.
Bende araba kullanıyorum en sevdiğim hobi yani ama yan koltuktada arkadaşım olsa fena olmaz. Tekrar spora yazılacam inş bu sefer kafama göre birini bulabilirim

Bilmiyorum ya yoruldum galiba kimseyi istemiyorum alışverişe falan da yalnız gitmeyi seviyorum. AArkadaşlarım arayıp soruyorlar sağolsunlar ama görüşmek gelmiyor icimden. Yoruldum galiba böyle tek daha iyi :)

aynı bende senin gibiyim.. arkadassizim.. ama vaktim olmuyor benim artık
işe gidiyorum çalışıyorum.. mesai bitince eve dönüyorum direk.. yemegi yapıyorum. eşim geldiğnde yemek hazir. sora eşimle sohbet ediyoruz. saat 11 de uyuyorum. hergün böle geçiyor..

Merhaba ben 25 yaşındayım. Zamanında benim de okuldan falan arkadaşlarım oldu ama bir şekilde kopuyorum yani ayakta tutamadım. İşin içine duygusallık girdi mi illa ki bir şeye kırılıyorum vs. Soğuyorum insanlardan. Ama gerçekten bazen insan sadece kahve içmeye bile yanında biri olsun istiyor. Şu an durumumuz pek iyi değil. Gezebilmem için önce çalışmam lazım Eğer çalışmaya başlarsam ara sıra takılırız sen de istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…