Sağol tatlım hepimize inşaAllah.Rabbim gonlundeki guzellikleri omrund versin insallah
Haklısın bakmıştım ıyı yorumlar okudum.Canım yazmıştım ama, yine yazayım Prf.dr. Yücel Karaman inanılmaz iyi bir doktor araştırırsan Sende beğenirsin. Dediğim gibi biraz ücretleri pahalı ama bir kere bile olsa git derim. Ki bizimle çok güzel ilgilenmişti yanaklarını sıkasım geldi o derece yani, fazla konuşmuyor ama aklına gelen herşeyi sorabilirsin, yarım rahimle hamile kalan hastası bile var.
Hmm işte sırf bende böyle olmamak için uğraşıyorum günde mutlaka dışarı çıkıp temiz hava alırım, inan bana çok faydası oluyor. Senin yaşadığın süreci bende bir dönem yaşadım, bence herkesin böyle bir dönemi oluyor, tamam arkadaşım yok ama evde asla boş duymamaya bakıyorum bazen gün yetmiyor bile.
Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Biz 6 kardeşiz 5 kız bir erkek en büyüğümüz 27 en küçüğü 20 yaşında onlar benim hem kardeşim hemde arkadaşım aslında yetiyoruz birbirimize ama uzağız Anadolu yakası Avrupa'da yakası genelde ben gidiyorum oralara onların çocukları olduğu için. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Selamlar hanımlar,
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Biz 6 kardeşiz 5 kız bir erkek en büyüğümüz 27 en küçüğü 20 yaşında onlar benim hem kardeşim hemde arkadaşım aslında yetiyoruz birbirimize ama uzağız Anadolu yakası Avrupa'da yakası genelde ben gidiyorum oralara onların çocukları olduğu için. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
İste bnm icimdende gelmiyor gezmek tozmak.. Halbuki sahil ayaklarının dibinde insem bi yürüyüş yapsam yaparım ama gelmiyor iste içimden. İçim geçmiş benim zaar..
Benim gözüm o kadar korkmuski. Unide bile doğru düzgun arkadasin olmadi. Hep fazla mesafeli davrandim. O da kolay kolay guvenemiyorum.Hic bir arkadaş lisedeki arkadaslarim samimiyetini vermiyor. Başka sehirdeyim simdi. Burada da hic arkadaslarim yok goruncemle arkadaslik yapiyorum. Napim
herkesin bir derdi var, ben çalışıyorum arkadaşım da çok ama hiç bir arkadaşımla görüşmek istemiyorum, ararlarsa ekseri açmıyorum, buluşmak isterlerse de görüşmüyorum bahaneler uyduruyorum ancak bir hastalık, ya da doğum günü vs özel bir durum olursa görüşüyorum içimden gelmiyor... iş arkadaşlarımla da adım yabaniye çıkmasın diye sohbet ediyorum, ama eskiden böyle değildim kıpır kıpırdım, dost canlısıydım arkadaşlarımı dinler-anlatır ilgilenirdim, çok severdim... şimdi de seviyorum ama kimseyle ilgilenmek istemiyorum...
ben de evliyim ve çocuksuzum, belki de arkadaşlarımla görüşmememin sebebi de bu, herkes merakla sorular soruyor, sormasam bile öneriler sunup doktor-kocakarı ilacı vs öneriyor, hiç kimseyle konuşmak istemiyorum...
pozitif yapınız çok tatlı, allah nasip etsin ve anne olun inşallah, insan içinde neler biriktiriyor ne hayaller kuruyor, umut olmasa dayanmak çok zor
bende çok yalnızım satılsa alırdım inan ki sağlam bir dost.
çalışıyorum ama hiç faydası yok. kalabalıklarda yalnızım.
senin yerinde olsam kurslara yazılırdım kendimi geliştirir çevre edinirdim böylelikle..
Çok iyi anlıyorum bende sizi.
Bende 5 Yıldır İstanbulda yaşıyorum. 5 Yıldır da yoğun çalışıyorum ama gel gör ki çok yalnızım.
Annem, Babam, Kardeşlerim hep yurtdışında. Arkadaşlık edecek kadar temiz kalpli insanlarla neredeyse hiç karşılaşmadım.
Eşimle bu yılın başında çok kötü dönemler geçirdik derdimi paylaşacak bir dostum bile yoktu
Şimdi ise eşim de diyor çık dışarı gez, çağır arkadaşlarını eşlerini çaya gelsinler, yemeğe çıkalım ama fossss yok yanii
Kedilerimi bile evde bunalttım her şeyde onlara sarıyorum hahaha.
Arkadaş istiyorum uleeennnn
Benim hiiiccc arkadaşim olmadi...beceremiyorum .hep kendimi sorunlu buluyorum ve kendimi okadar kontrol altinda tutuyorumki doğalliğim kalmiyorum .
Ben arkadaş edinmesini ,arkadaş nasil olur bilmiyorum...
Içimde o kadar büyük özlem varki..
Annem bize arkadaşlari yasaklardi ..
Yok kötü huy gelir yok dedikodu olur yok yok yok...sadece lisede birtane arkadaşim oldu .oda aslinda cok mesafeli.
Sonra evlendim ve sürekli calişiyorum.
Zaman olmadi bulmaya ...maalesef eşimde cok sosyal değil .
Yani haftasonlari evde kuru kuru geciyor. Cok cok sikiliyorum cok bunaldim usandim .kendimi cok yalniz hissediyorum .
Bu arada ben yurtdişindayim ve hic komşum bile yok yani.bir kapi arasi bile konuşucak kimse yok .
Depresyona girdim birşey canim istemiyor.boş günleri evde temizlik bile yapamiyorum .hergün ayni hergün.nicin yapayim .birimi geliyor sanki .
Bu durum beni kötü etkiliyor beni tembel yapiyor .
Hah bu saate buraya gidecem yada simdi bunlarla buluşucagam diye bir hevessim yok .heycanim yok.hep ayni gün ...
birşeyleri yalniz yapmayi sevmiyorum ve pasif insanim , cabuk isinamiyorum ,kontak kuramiyorum.
Malesef ayni konudan muzdaribin imi senedir kendimi yiyorum evin icindeSelamlar hanımlar,
Keşke İzmir de olsaymışsın.Sanki benim hissettiklerimi ve istediklerimi yazmışsınOrası öyle ama hiç olmaması da kötü ne bileyim ben insanları olduğu gibi kabul ederim patavatsızsa onu öyle kabul ederim insanları değiştirmeye asla çalışmam. Ya arkamdan kuyumu kazsınlar hiç olmazsa onlarla uğraşırım, ablamla kocasının arası kötü hep müdahale ediyorum sonra ablamla ben kötü oluyorum, diyorum sonra kendime yalnızlıktan uğraşacak bir şey arıyorsun onların kavgalarına ortak oluyorum bu olay daha da canımı sıkıyor sonra.
Keşke İzmir de olsaymışsın.Sanki benim hissettiklerimi ve istediklerimi yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?