ARKADAŞSIZLIKKK:((

Olmuyor pcosluyum bi tarafta 8cm diğer tarafta daha küçük kistim var onlar engel:)
Şiir çok duygusal narin bi kızdı ismini taşıyodu tanıdığım endeğişik isimli insan öneri olsun sanada

Teşekkürler.İsimler zaten kişiliği etkiler inanıyorum.Çok geçmiş olsun.Umarım kocaman bir mucizen olur :)

Ben de boyleyim. Evliyim, çocuğum var eşimi seviyorum onunla mutluyum ama yine de kendimi yanlız hissediyorum, insan konuşacak dertleşecek bi arkadaş bir akran istiyor. Neden olmuyor bilmiyorum insanlara sıcak ve yardımsever davranıyorum ama yetmiyor. Herkes kendi akrabasını kendi çevresini biliyor dışarıdan kimseyle samimi olmak istemiyor. Kız kardeşi kuzeni çevresi olana kalabalık ailelere gıpta ile bakıyorum. Benim yok bari arkadaş edineyim dedim. Bu koca şehirde o da olmuyor. Herkes o kadar soğuk ki samimi olmak belli ki kimse istemiyor. Evleneli 5 yıl oldu apartmanda tanıdığım kimse yok. Kek yapıp komşulara dağıttım tanışmak için öyle de kaldı. Anca zorlayarak bisiler olursa oluyor. Ben de bu durumdan çok yoruldum artık. Takımıyım diyorum ama aklıma gelmiyorda değil evde ölsem kalsam kimse farkında olmiyacak. Memur çocuğuyum hayatım tam bir düzene alismisken ordan kopup yenisine alışmaya çalışmakla geçti. Velhasıl sağlam arkadaşım hiç olmadı. Üniversite desen şehir dışında okuduğum için tüm arkadaşlarım turkiyenin çeşitli illerine dağıldı gitti. Okul bittiğinde yine yapayalnızdım. Ama çok dert edinmedim. Ama insan yeri geldiğinde arıyor. Çocuğumun mevlûdunu yapamadım bu koca şehirde ne acı... Asıl böyle durumlarda insanın zoruna gidiyor. Gerçekten bir ben miyim acaba bu durumda olan...

:) ada kaç yaşındasın ?
Ilk bebek mi ?
20 yaşındayım çok erken biliyorum ama aşk işte asla evlenmem diyenlerdendim bu arada ilk bebeğim düşükle sonuçlandı günlerce ağladım bu ikinci canım Allahın izniyle rabbim bağışlasın

T triskadan nagmeler en yakın zamanda mini mini bir bebeğin olur inşallah kuzum. Dua edicem sana.

AdasuU- benim kızımın adıda defne belki fikir olur sana

Kaynanam geliyo şimdi yemeğe hepinizi öpüyorum. Beni özleyin anacığımm

Ayy çok zor seninde durumun bende aynı durumdayım işte insan ne olursa olsun yanında bi arkadaş istiyo bende mevlüt yapacağım zaman cağıracağım bi annem bide kv bide eşimin tarafı var benim taraf hep başka şehirde çok zorlanıyorum

valla kelin ilacı olsa kendi basına sürer ben alışamadım dönüyorum memlekete

Arkadaşım taşınmalı göçebeli hayatta kaçınılmaz son bu oluyo malesef...

Boşver böylesi daha iyi boş kalabalıktansa hayatta bi sen bi eşin olduktan sonra dolu dolu yeter.

Bak bebişinde varmış ne mutlu sana.

Etrafım okadar kalabalıktıki birbirr çıkardım onları. Çünkü hepsi boş çıkarcıydı.

Şimdi az kişiyle görüşüyorum kafM rahat hatta onlarda ipin ucunda bekliyo.

Ay kıyamam sana nasıl da dökmüşsün içini uzun uzun.Bak adasu da bende istanbuldayız ve burada hiç tanıdığımız yok aynı senin gibi.
İşten ayrıldıktan sonra daha sıkıcı olmaya başladı her şey.Benim de komşum yok etrafımda hiç.Yeni taşındık aile apartmanı sayılır burası,Hoş geldine kimse gelmedi.Birde üstüne üstlük cam kenarına kuşlar için ekmek koyuyorum ondan rahatsız olup kapıma geldi komşum.Yalnızlık zor.

Ah defnede çok güzelmiş Allah bağışlasın yavrunu canımm :) kolay gelsin güzel yemekler yapmışsındır şimdi ımmm çok özliceez özletmeeee

Benim bi annem var baska da kimsem yok. Kayinvalide yok. Bi kayinpeder var. Onunla da frekanslarimiz uyusmuyor

20 yaşındayım çok erken biliyorum ama aşk işte asla evlenmem diyenlerdendim bu arada ilk bebeğim düşükle sonuçlandı günlerce ağladım bu ikinci canım Allahın izniyle rabbim bağışlasın

Aaa çıtırmıymış benim meleğimin annesi :)

Sağlıklı güzel günde al kucağına canım

Kız seni yalnız bırakır mıyım istersen ben gelirim mevlide şeker bile yaparım

Saol tatlım amin

Kaynanan geliyosa sökseydin zili ya yok sanıp dönerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…