Ay bende melek istiyorum aslında meleğim derimAdı bulduk anlamı bide ses uyumu kaldı
Sen eniyisi melek koy
Dünya'ya bi melek getiriyosun
Olmuyor pcosluyum bi tarafta 8cm diğer tarafta daha küçük kistim var onlar engel:)
Şiir çok duygusal narin bi kızdı ismini taşıyodu tanıdığım endeğişik isimli insan öneri olsun sanada
Bundan sonra dualarımdasın Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir melek nasip etsin inşallaah kuzum canı gönülden diliyorum bunu
Teşekkürler.İsimler zaten kişiliği etkiler inanıyorum.Çok geçmiş olsun.Umarım kocaman bir mucizen olur :)
Hahahaha alemsinn vallaSaol meleğimin annesi
Benim kız olsa camdan gelene geçene el sallar davulcaya kaçar ramazanda :)
Öyle yapıcaz artık canımÇok saol canım
Hiçbişey bulamazsanız kendi adınızı koyun yada 2 isim bi sen bi eşinAdasuU- senin içinde geçerli :)
Hahahaha alemsinn valla
20 yaşındayım çok erken biliyorum ama aşk işte asla evlenmem diyenlerdendim bu arada:) ada kaç yaşındasın ?
Ilk bebek mi ?
Ayy çok zor seninde durumun bende aynı durumdayım işte insan ne olursa olsun yanında bi arkadaş istiyo bende mevlüt yapacağım zaman cağıracağım bi annem bide kv bide eşimin tarafı var benim taraf hep başka şehirde çok zorlanıyorumBen de boyleyim. Evliyim, çocuğum var eşimi seviyorum onunla mutluyum ama yine de kendimi yanlız hissediyorum, insan konuşacak dertleşecek bi arkadaş bir akran istiyor. Neden olmuyor bilmiyorum insanlara sıcak ve yardımsever davranıyorum ama yetmiyor. Herkes kendi akrabasını kendi çevresini biliyor dışarıdan kimseyle samimi olmak istemiyor. Kız kardeşi kuzeni çevresi olana kalabalık ailelere gıpta ile bakıyorum. Benim yok bari arkadaş edineyim dedim. Bu koca şehirde o da olmuyor. Herkes o kadar soğuk ki samimi olmak belli ki kimse istemiyor. Evleneli 5 yıl oldu apartmanda tanıdığım kimse yok. Kek yapıp komşulara dağıttım tanışmak için öyle de kaldı. Anca zorlayarak bisiler olursa oluyor. Ben de bu durumdan çok yoruldum artık. Takımıyım diyorum ama aklıma gelmiyorda değil evde ölsem kalsam kimse farkında olmiyacak. Memur çocuğuyum hayatım tam bir düzene alismisken ordan kopup yenisine alışmaya çalışmakla geçti. Velhasıl sağlam arkadaşım hiç olmadı. Üniversite desen şehir dışında okuduğum için tüm arkadaşlarım turkiyenin çeşitli illerine dağıldı gitti. Okul bittiğinde yine yapayalnızdım. Ama çok dert edinmedim. Ama insan yeri geldiğinde arıyor. Çocuğumun mevlûdunu yapamadım bu koca şehirde ne acı... Asıl böyle durumlarda insanın zoruna gidiyor. Gerçekten bir ben miyim acaba bu durumda olan...
Ben de boyleyim. Evliyim, çocuğum var eşimi seviyorum onunla mutluyum ama yine de kendimi yanlız hissediyorum, insan konuşacak dertleşecek bi arkadaş bir akran istiyor. Neden olmuyor bilmiyorum insanlara sıcak ve yardımsever davranıyorum ama yetmiyor. Herkes kendi akrabasını kendi çevresini biliyor dışarıdan kimseyle samimi olmak istemiyor. Kız kardeşi kuzeni çevresi olana kalabalık ailelere gıpta ile bakıyorum. Benim yok bari arkadaş edineyim dedim. Bu koca şehirde o da olmuyor. Herkes o kadar soğuk ki samimi olmak belli ki kimse istemiyor. Evleneli 5 yıl oldu apartmanda tanıdığım kimse yok. Kek yapıp komşulara dağıttım tanışmak için öyle de kaldı. Anca zorlayarak bisiler olursa oluyor. Ben de bu durumdan çok yoruldum artık. Takımıyım diyorum ama aklıma gelmiyorda değil evde ölsem kalsam kimse farkında olmiyacak. Memur çocuğuyum hayatım tam bir düzene alismisken ordan kopup yenisine alışmaya çalışmakla geçti. Velhasıl sağlam arkadaşım hiç olmadı. Üniversite desen şehir dışında okuduğum için tüm arkadaşlarım turkiyenin çeşitli illerine dağıldı gitti. Okul bittiğinde yine yapayalnızdım. Ama çok dert edinmedim. Ama insan yeri geldiğinde arıyor. Çocuğumun mevlûdunu yapamadım bu koca şehirde ne acı... Asıl böyle durumlarda insanın zoruna gidiyor. Gerçekten bir ben miyim acaba bu durumda olan...
Ben de boyleyim. Evliyim, çocuğum var eşimi seviyorum onunla mutluyum ama yine de kendimi yanlız hissediyorum, insan konuşacak dertleşecek bi arkadaş bir akran istiyor. Neden olmuyor bilmiyorum insanlara sıcak ve yardımsever davranıyorum ama yetmiyor. Herkes kendi akrabasını kendi çevresini biliyor dışarıdan kimseyle samimi olmak istemiyor. Kız kardeşi kuzeni çevresi olana kalabalık ailelere gıpta ile bakıyorum. Benim yok bari arkadaş edineyim dedim. Bu koca şehirde o da olmuyor. Herkes o kadar soğuk ki samimi olmak belli ki kimse istemiyor. Evleneli 5 yıl oldu apartmanda tanıdığım kimse yok. Kek yapıp komşulara dağıttım tanışmak için öyle de kaldı. Anca zorlayarak bisiler olursa oluyor. Ben de bu durumdan çok yoruldum artık. Takımıyım diyorum ama aklıma gelmiyorda değil evde ölsem kalsam kimse farkında olmiyacak. Memur çocuğuyum hayatım tam bir düzene alismisken ordan kopup yenisine alışmaya çalışmakla geçti. Velhasıl sağlam arkadaşım hiç olmadı. Üniversite desen şehir dışında okuduğum için tüm arkadaşlarım turkiyenin çeşitli illerine dağıldı gitti. Okul bittiğinde yine yapayalnızdım. Ama çok dert edinmedim. Ama insan yeri geldiğinde arıyor. Çocuğumun mevlûdunu yapamadım bu koca şehirde ne acı... Asıl böyle durumlarda insanın zoruna gidiyor. Gerçekten bir ben miyim acaba bu durumda olan...
Ah defnede çok güzelmiş Allah bağışlasın yavrunu canımm :) kolay gelsin güzel yemekler yapmışsındır şimdi ımmmT triskadan nagmeler en yakın zamanda mini mini bir bebeğin olur inşallah kuzum. Dua edicem sana.
AdasuU- benim kızımın adıda defne belki fikir olur sana
Kaynanam geliyo şimdi yemeğe hepinizi öpüyorum. Beni özleyin anacığımm
Kızlaarrr ben 2 senedir başka şehirde yaşıyorum hiiç arkadaşım komşum yok tek eşim var oda 12 saat çalışıyo akşam 10 da geliyo bende çalışıyordum ama hamile olduğumdan çalışamıyorum artıkhaliyle çoook sıkılıyorum her dk evdeyim tv izlemekten öğğ geldi bütün programları ezberledim çook sosyal biriydim biiisürü arkadaşım vardı diğer şehirde ama burda hiç kankim yook napmalıyım nasıl zaman geçirmeliyim tavsiyeleriniz varmı
Benim bi annem var baska da kimsem yok. Kayinvalide yok. Bi kayinpeder var. Onunla da frekanslarimiz uyusmuyorAyy çok zor seninde durumun bende aynı durumdayım işte insan ne olursa olsun yanında bi arkadaş istiyo bende mevlüt yapacağım zaman cağıracağım bi annem bide kv bide eşimin tarafı var benim taraf hep başka şehirde çok zorlanıyorum
20 yaşındayım çok erken biliyorum ama aşk işte asla evlenmem diyenlerdendim bu aradailk bebeğim düşükle sonuçlandı günlerce ağladım bu ikinci canım Allahın izniyle rabbim bağışlasın
T triskadan nagmeler en yakın zamanda mini mini bir bebeğin olur inşallah kuzum. Dua edicem sana.
AdasuU- benim kızımın adıda defne belki fikir olur sana
Kaynanam geliyo şimdi yemeğe hepinizi öpüyorum. Beni özleyin anacığımm
Aaa çıtırmıymış benim meleğimin annesi :)
Sağlıklı güzel günde al kucağına canım
Kız seni yalnız bırakır mıyım istersen ben gelirim mevlide şeker bile yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?