- 10 Ocak 2015
- 237
- 158
- 48
Ay kıyamam ya sana. Arabanız var mı? Pazar günü fatihe gitseniz. Ya dur bende bi sorup soruşturayım.Valla bulamadım ne yaptıysam istanbullda yok dediler mumbar diyince çorba gibi birşey veriyorlar ben dolmasını istiyorum o dolmada hiç biyerde yok rüyalarıma bile giriyor
Vallaaa aynı durumdayız zili suriyeli market elemanından başka çalan kimsem yokDurumum o kadar vahim yani yanlislikla bile calmiyolar birde en ust kat
Ayy doğumdan soınra bebişlerle buluşuruz o zaman ortada
Arabamız vardı ama 3 aydır falan yokAy kıyamam ya sana. Arabanız var mı? Pazar günü fatihe gitseniz. Ya dur bende bi sorup soruşturayım.
Ay canımmmm ne iyisin yaaa onumu araştırıyosunKız buldum 6.aradığım yerde
Cennet mah. Sarıhan işkembe var orda varmış 540 41 67 afiyet olsun :)
Amiiinn canımm inşallaahh Sağlıkla bebeğime kavuşturur rabbimAlisicaz napalim bebeginle ilgilenceksin sen bi kaç sonra allah anali babali büyütsün bi avazda inşallah kucağına alırsın
Ay canımmmm ne iyisin yaaa onumu araştırıyosunAma ordan buraya getirmiyorlar ağaoğlundayım ben cennet mah. uzak..Ama eşimin tatilinde gideriz valla dolmasımı var acaba çorbasımı
Ay deme öyleEvet ne güzel tesadüf oldu.Birde yakın olsaydık süper olacaktı ya
Hamileliğimin ilk dönemlerin de olsaydın senin böreğe çöreğe boğardım
Kız buldum 6.aradığım yerde
Cennet mah. Sarıhan işkembe var orda varmış 540 41 67 afiyet olsun :)
Tatil gününde git ye afiyet olsun :)Ay canımmmm ne iyisin yaaa onumu araştırıyosunAma ordan buraya getirmiyorlar ağaoğlundayım ben cennet mah. uzak..Ama eşimin tatilinde gideriz valla dolmasımı var acaba çorbasımı
Ayyyyy kuzumm ya çoook sağol vallaaaCanım dolması
Sordum Halkalı'ya paket servis var mı diye var dedi ara hemen getirsinler:)
Yarın bakıcam dilrubaaa diye bağırınca çıkarsın cama :)Yok ben halk bankın orada değilim. Ya boğadan bir 100 metre kadar aşşağıdayım. Burda genelde ayakkabıcılar var.
Ayyyyy kuzumm ya çoook sağol vallaaa
Ay canımm bir de yurtdışı düşünemiyorum Allah yardımcın olsun vallaBEN DE SOSYAL BIR UNI OGRENCISIYKEN TUTTUM YURTDISINA GELIN GITTIM. AYNI SEYLERI YASIYORUZ.HATTA SIZ BENDEN SANSLISINIZ AYNI DILI KONUSUYORSUNUZ. O KADAR IYI ANLIYORUM KI SIZI INSAN TUM SEVDIKLERIYLE BIRLIKTEYKEN MUTLU OLUYORMUS.
Allah razı olsun valla kocam aylardır bulamıyor 2 dkda buldun bebiş seni öpüyoSende saol prensesin annesi bal şeker olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?