ARKADAŞSIZLIKKK:((

Ayy doğumdan soınra bebişlerle buluşuruz o zaman ortada [/QUOTE]

Senin bebeğin cinsiyeti ne isim bulabildiniz mi.
Benim kızım olacak inşallah ismini de Nevra düşünüyorum.

Valla bulamadım ne yaptıysam istanbullda yok dediler mumbar diyince çorba gibi birşey veriyorlar ben dolmasını istiyorum o dolmada hiç biyerde yok rüyalarıma bile giriyor
Ay kıyamam ya sana. Arabanız var mı? Pazar günü fatihe gitseniz. Ya dur bende bi sorup soruşturayım.

Ayy doğumdan soınra bebişlerle buluşuruz o zaman ortada

Senin bebeğin cinsiyeti ne isim bulabildiniz mi.
Benim kızım olacak inşallah ismini de Nevra düşünüyorum.[/QUOTE]
Benimde kızım olcak Allahın izniyle isim bulamıyorum ben bulsam eşim beğenmiyor eşim bulsa ben..Bu arada bebeişlerimizde aynı cinsiyet

Alisicaz napalim bebeginle ilgilenceksin sen bi kaç sonra allah anali babali büyütsün bi avazda inşallah kucağına alırsın

Evet ne güzel tesadüf oldu.Birde yakın olsaydık süper olacaktı ya
Hamileliğimin ilk dönemlerin de olsaydın senin böreğe çöreğe boğardım

Kız buldum 6.aradığım yerde
Cennet mah. Sarıhan işkembe var orda varmış 540 41 67 afiyet olsun :)
Ay canımmmm ne iyisin yaaa onumu araştırıyosun Ama ordan buraya getirmiyorlar ağaoğlundayım ben cennet mah. uzak..Ama eşimin tatilinde gideriz valla dolmasımı var acaba çorbasımı

Alisicaz napalim bebeginle ilgilenceksin sen bi kaç sonra allah anali babali büyütsün bi avazda inşallah kucağına alırsın
Amiiinn canımm inşallaahh Sağlıkla bebeğime kavuşturur rabbim

Ay canımmmm ne iyisin yaaa onumu araştırıyosun Ama ordan buraya getirmiyorlar ağaoğlundayım ben cennet mah. uzak..Ama eşimin tatilinde gideriz valla dolmasımı var acaba çorbasımı

Canım dolması
Sordum Halkalı'ya paket servis var mı diye var dedi ara hemen getirsinler:)

Evet ne güzel tesadüf oldu.Birde yakın olsaydık süper olacaktı ya
Hamileliğimin ilk dönemlerin de olsaydın senin böreğe çöreğe boğardım
Ay deme öyle ben yemek yapmayı bilmiyorum denesemde ya tutmuyo ya da yanıyo kaç kere ağladım sinirden yakın olsaydık öğrenirdim senden

BEN DE SOSYAL BIR UNI OGRENCISIYKEN TUTTUM YURTDISINA GELIN GITTIM. AYNI SEYLERI YASIYORUZ.HATTA SIZ BENDEN SANSLISINIZ AYNI DILI KONUSUYORSUNUZ. O KADAR IYI ANLIYORUM KI SIZI INSAN TUM SEVDIKLERIYLE BIRLIKTEYKEN MUTLU OLUYORMUS.

BEN DE SOSYAL BIR UNI OGRENCISIYKEN TUTTUM YURTDISINA GELIN GITTIM. AYNI SEYLERI YASIYORUZ.HATTA SIZ BENDEN SANSLISINIZ AYNI DILI KONUSUYORSUNUZ. O KADAR IYI ANLIYORUM KI SIZI INSAN TUM SEVDIKLERIYLE BIRLIKTEYKEN MUTLU OLUYORMUS.
Ay canımm bir de yurtdışı düşünemiyorum Allah yardımcın olsun valla

Ay deme öyle ben yemek yapmayı bilmiyorum denesemde ya tutmuyo ya da yanıyo kaç kere ağladım sinirden yakın olsaydık öğrenirdim senden

Olur öğrenirsin sıkma canını.Bir yakarsın 2 yakarsın sonra tutturursun.
Birde sordum bebeğin cinsiyeti ne diye ,profil resmin de yazan kocaman yazıya rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…