- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Allah razı olsun valla kocam aylardır bulamıyor 2 dkda buldun bebiş seni öpüyo
Olur öğrenirsin sıkma canını.Bir yakarsın 2 yakarsın sonra tutturursun.
Birde sordum bebeğin cinsiyeti ne diye ,profil resmin de yazan kocaman yazıya rağmen
Kızıma isimde bulsana teyzesiBenim işim bulmak :) yıllardır kereste membran buluyorum birazda yemek buluyum
Bende bebişi öpüyorum ayaklarından:)
Bende 1200km uzaga gelın gıdicem butun cevrem burdaKızlaarrr ben 2 senedir başka şehirde yaşıyorum hiiç arkadaşım komşum yok tek eşim var oda 12 saat çalışıyo akşam 10 da geliyo bende çalışıyordum ama hamile olduğumdan çalışamıyorum artıkhaliyle çoook sıkılıyorum her dk evdeyim tv izlemekten öğğ geldi bütün programları ezberledim çook sosyal biriydim biiisürü arkadaşım vardı diğer şehirde ama burda hiç kankim yook napmalıyım nasıl zaman geçirmeliyim tavsiyeleriniz varmı
Ayy kız en azından seninki 5 te gelicek ne güzel...Benim eşim hep evde olsa dışarı çıkmak bile istememBende 1200km uzaga gelın gıdicem butun cevrem burdave gıdecegim yerde ne avm ne cınema nede baska bı aktıvıte hiiic bir sey yok. Nısanlım asker işten beste gelıyo ama bana vakıt ayırsa bıle dısarı cıksak gıdecek bı yer yok. Bebegın olunca bencede canın sıkılmaz dogumu bekle ne guzell en iyi uğraş:)
Kızıma isimde bulsana teyzesi
Valla çok zor canım hiç bir ismi beğenmiyorum masal dedim babası beğenmedi ada dedim kısa dedi oda bade dedi onuda ben beğenmedim 2 aydır ben bulcam diyor hala yok onada bırakırsam kız isimsiz kalcakYa benim isim de 2 günde bir güncelleniyor bakma sen
Her yeni isim buluşum da çok mutlu oluyorum bir kaç gün sürüyor sonra tekrar bi isim duyuyorum offf çok zor isim işi de ya.Aklın da bişey yok mu senin
Ay arya yı bende istedim taa en baştan eşim ''Aryaaaaaaa adını dağlara yazarım ' diye dalga geçti hevesim kaçtı..Badeyide eşim çok beğeniyor ama şarap ismiymişArya bade lal ipek
Sen ne düşünüyosun annesi?
Ay gitmeeeeee çok zor oluyorOrtalama 2 yil sonra sanirim ben de burada konu açacağım. Suan benim memleketimdeyiz ama tayin nereye olacak Allah bilir :))
Simdiden korku sardi ne edecem yaban ellerde diye
Ay arya yı bende istedim taa en baştan eşim ''Aryaaaaaaa adını dağlara yazarım ' diye dalga geçti hevesim kaçtı..Badeyide eşim çok beğeniyor ama şarap ismiymiş
Şarabında ismiymiş canım bide bade badem gibi geliyor baanaCanım bade edebiyatta aşk anlamınada geliyor.
Haha eşinde alemmiş
Masal güzel isim bade de güzel ikisini de düşündük biz.Ama biri benim kuzenim diğeri eşimin kuzeninin kızlarının isimleri .
Hazırlıkların nasıl gidiyor peki.Ben daha çok fazla şey almadım.Acaba çok mu sona bırakıyorum diye düşünüyorum.
Valla Bizde daha elle tutulur hiç birşey almadık canım hep 7. ayı bekledik..Bi tane hastane çıkışı bi emzik patik iki üç tane de hırka hediye geldi sadeceMasal güzel isim bade de güzel ikisini de düşündük biz.Ama biri benim kuzenim diğeri eşimin kuzeninin kızlarının isimleri .
Hazırlıkların nasıl gidiyor peki.Ben daha çok fazla şey almadım.Acaba çok mu sona bırakıyorum diye düşünüyorum.
Şarabında ismiymiş canım bide bade badem gibi geliyor baana
Gel olalımmmbende kanka istiyooooooommm
Yarın bakıcam dilrubaaa diye bağırınca çıkarsın cama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?