ARKADAŞSIZLIKKK:((

Olur öğrenirsin sıkma canını.Bir yakarsın 2 yakarsın sonra tutturursun.
Birde sordum bebeğin cinsiyeti ne diye ,profil resmin de yazan kocaman yazıya rağmen

Hahahahah kızım olcak yazdım canım ama sen ne güzel isim bulmuşsun benim kız isimsiz

Bende 1200km uzaga gelın gıdicem butun cevrem burda ve gıdecegim yerde ne avm ne cınema nede baska bı aktıvıte hiiic bir sey yok. Nısanlım asker işten beste gelıyo ama bana vakıt ayırsa bıle dısarı cıksak gıdecek bı yer yok. Bebegın olunca bencede canın sıkılmaz dogumu bekle ne guzell en iyi uğraş:)

Ya benim isim de 2 günde bir güncelleniyor bakma sen
Her yeni isim buluşum da çok mutlu oluyorum bir kaç gün sürüyor sonra tekrar bi isim duyuyorum offf çok zor isim işi de ya.Aklın da bişey yok mu senin

Ayy kız en azından seninki 5 te gelicek ne güzel...Benim eşim hep evde olsa dışarı çıkmak bile istemem

Ya benim isim de 2 günde bir güncelleniyor bakma sen
Her yeni isim buluşum da çok mutlu oluyorum bir kaç gün sürüyor sonra tekrar bi isim duyuyorum offf çok zor isim işi de ya.Aklın da bişey yok mu senin
Valla çok zor canım hiç bir ismi beğenmiyorum masal dedim babası beğenmedi ada dedim kısa dedi oda bade dedi onuda ben beğenmedim 2 aydır ben bulcam diyor hala yok onada bırakırsam kız isimsiz kalcak

Ortalama 2 yil sonra sanirim ben de burada konu açacağım. Suan benim memleketimdeyiz ama tayin nereye olacak Allah bilir :))
Simdiden korku sardi ne edecem yaban ellerde diye

Ortalama 2 yil sonra sanirim ben de burada konu açacağım. Suan benim memleketimdeyiz ama tayin nereye olacak Allah bilir :))
Simdiden korku sardi ne edecem yaban ellerde diye
Ay gitmeeeeee çok zor oluyor

Masal güzel isim bade de güzel ikisini de düşündük biz.Ama biri benim kuzenim diğeri eşimin kuzeninin kızlarının isimleri .
Hazırlıkların nasıl gidiyor peki.Ben daha çok fazla şey almadım.Acaba çok mu sona bırakıyorum diye düşünüyorum.

Etraf kalabalık olunca isim benzemesi kaçınılmaz oluyo:)
Ben hamile değilim düşünmüyorum işin kötüsü olmuyoda ama olursa kendi ismimi koyucam deli gibi 9 ay düşünmektense Kökten çözüm :)
Lisede bi Arkadaşımın ismi şiirdi oda aklında bulunsun

Valla Bizde daha elle tutulur hiç birşey almadık canım hep 7. ayı bekledik..Bi tane hastane çıkışı bi emzik patik iki üç tane de hırka hediye geldi sadece 7. aydan sonra başlıcaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…