Valla hahahhahahahaAyy karı koca böyle herşeyi benzetirseniz yandınız Balım koy bal işte ötesi yok :)
Valla hahahhahahahaBal da köpeğimin adıydı onuda uzaklarda bıraktım aklıma geldi yine
Ah bir bilsem...İşte bu diyebileceğim bir isim istiyorum ismiyle sevmek istiyorum artık ama galiba izmi 'kızım' olcak:) e neolcak bu kızın ismi ?
Anlamı neBenim ismimi koyabilirsiniz öneri olarak
Ay ne güzelmiş anlamı dur eşime sorayım akşamSeven sevilen gönül çalan
Ay ne güzelmiş anlamı dur eşime sorayım akşambiraz söylenişi zor gibi
Anlamı neSuay koy hem kolay hem değişik :)
Etraf kalabalık olunca isim benzemesi kaçınılmaz oluyo:)
Ben hamile değilim düşünmüyorum işin kötüsü olmuyoda ama olursa kendi ismimi koyucam deli gibi 9 ay düşünmektense Kökten çözüm :)
Lisede bi Arkadaşımın ismi şiirdi oda aklında bulunsun
Bosanayim mi ayolAy gitmeeeeee çok zor oluyor
Ay yeni gördüm bende neden olmuyor kiNeden olmuyor demişssin ,bir sorun mu var ki
Şiir ismini ilk defa duydum.
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım bizde hiç daha oda falan bakmadık bile sadece beşik baktık onuda henuz almadıkAnnem çok genişsiniz karı koca diyor
insan ilk bebek odasını falan hazırlar eder diyor ama oda konusunda da kararsızım.
ilk aylar zaten yatak odasında bizimle beşiğinde uyuyacak
odayı daha sonra alırım diyorum.
Ne güzel canım senin isim hazır bileRavza ismi de güzel benim eğer kizim olursa rabia şura koymayı düşünüyorum rabia annemin adi
Hahahahah aman yok Allah bozmasın canım ama çevre değiştirmek çok zor yaBosanayim mi ayol
Neden olmuyor demişssin ,bir sorun mu var ki
Şiir ismini ilk defa duydum.
Anlamı neolabilir suay ama ua biraz karıştırıyor gibi Bı gidişle benim kız isimsiz kalcak
Bundan sonra dualarımdasın Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir melek nasip etsin inşallaah kuzum canı gönülden diliyorum bunuOlmuyor pcosluyum bi tarafta 8cm diğer tarafta daha küçük kistim var onlar engel:)
Şiir çok duygusal narin bi kızdı ismini taşıyodu tanıdığım endeğişik isimli insan öneri olsun sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?