Arkadaşssal sorunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serenliye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
9
2
1
27
Arkadaşım sevgilisi ile yaşıyor 1 hafta önce hastaydı yanına gittim çorba falan yaptım. Sevgilisi eve geldi ama hiç konuşmadılar ben sevgilisi ile biraz konuştum sevgilisi misafirperver davranırken o sustu sevgilisi tuvalete gidince konuştum. Ben varım neden suskunsun birazdan gidicem zaten dedim kızdım çünkü. Sonra o tuvalete gitti ben sevgilisiyle hiç bir şey konuşmadım. Video izledim sadece ve sadece bunu yaptım ve zamanımı öyle geçirdim. Sonra farkettim ki aralarında sorun yok naz yapıyor çok kötüyüm durgunum konuşmaya halim yok gibi izlenim verip ilgi almak için ben ikisine veda edip evden olağanüstü hız ile kaçtım. İki gün önce yine hastalanmış ve yine benim yanımda iyiyken onun yanında öyle oldu. Arkadaşıma bundan bahsettiğimde suçlu çıktım. Bana kızdı ne alakası var yok canım gibi...

Rahatsız oluyorsanız görüşmeyin? Belli ki bunu huy edinmiş eee sizin bir şey kabullendirmek gibi bir misyonunuz yok ki zorla kabul etmek zorunda değil. Ben olsam beni rahatsız eden bir şey varsa görüşmem bu durumda.

Bir seyi birine zorla kabul ettiremezsin ki bırak bu onlar arasında bir şey sen arkadaslik görevini yapıp gitmişsin, Nazı falan seni ilgilendirmiyor sana zarar vermediği sürece çok da rahatsızsan görüşme şimdilik

Ben burdan kadının sevgilisinin yanında rol çalmaya çalışan kadın havası aldım nazlanır nazlanır yani..

Size nazlanmıyor, sizin yanınızdayken kötü numarası yapmıyor.
Sevgilisine hasta numarası yapsa ne olur, yapmasa ne olur? Sizinle ilgili bir durum değil ki...
Evet ama ben başkası kendini rahat hissetsin diye sevgilimin yanında ne kadar kötü olursam olayım enerjik ve iyiyim izlenimi veririm. Arkadaşlarım ondan çekilebilir sonuçta, ve sevgilimde o kişiden çekinebilir. Ben böyle olduğum için belki de bunu yapması ilk zamanlar kendimi tuhaf hissettirdi.

Kız sanane. Görüşme, geç.
Yav öyle yapcam gibi işim var diyeceğim yoksa bana ayıp ettiğini düşünüyorum eniştemin yanında rahat edemiyor konuşamıyorum. Ama herkes benim sevgilimden akıl alır mesela konuşur eder çünkü ben çekiinmelerini istemem arkadaşlarım rahat olsun diye hastaysam da yok yok iyiyim derim

Siz niye corba yapmaya gidiyorsunuz anlamadim ki hani tek yaşiyor olsa tamam da gereksiz şeyler yapıyorsunuz ve bekliyorsunuz.

Öyle olacak gibi görünüyor ben varken bunu yapması (utangaç biriyiyim) beni çok geriyor. Sus pus oluyorum enerjim çekiliyor ve soğuyorum

Öyle olacak gibi görünüyor ben varken bunu yapması (utangaç biriyiyim) beni çok geriyor. Sus pus oluyorum enerjim çekiliyor ve soğuyorum
Öyle olunca hemen kalksaydin oturmasaydin keşke , yani siz kendisi susup uyuyup onun erkek arkadaşıyla konuşmak zorunda kaldığınız için sikayetcisiniz öyle mi ?

Öyle olunca hemen kalksaydin oturmasaydin keşke , yani siz kendisi susup uyuyup onun erkek arkadaşıyla konuşmak zorunda kaldığınız için sikayetcisiniz öyle mi ?
Kalktım uzun süre oturmamak için bahaneler öne sürüp gittim evler yakın olduğu halde evde sevgilisi varsa gitmemeye çok özen gösteririm. Çünkü sus pus oluyor bunu sadece ben değil iki üç arkadaşımız daha farketmiş. Onlara da aynısı olmuş. Ben ayıp olmasın diye nasılsın dediğinde cevap verip ona nasılsın demek zorundayım. İyice kötü hissediyorum ben oradan misafirim çünkü ya

Sizi neden bu kadar rahatsız etti bu olay ? Kabul etse ne etmese ne çok zorunuza gidiyorsan gidip yardımcı olmayın

O zaman boşverin insanları zorla değiştiremezsiniz , gitmeyin bir süre iyileşince gidersiniz

Evet huy edinmiş, biz sevgilileriniz birbirini tanısın arkadaş olsun diye yemeğe çıkmıştık herşey çok güzelken birden bu hastalık konusu açtı etti zor günlerimde bakar bana sağolsun dedi masa yine melankolik kaldı. Sevgilim sustu sevgilisi sustu. Ben sustum. Dedim ki tabii ki bakıcam yapıcam sen iyi olan bunları aklına getirme sana hepimiz bak üzülüyoruz o zaman bizim için iyi ol dedim. Ama araya bir şeyler sıkıştı yine. Bu sevgili buluşması da erken tarihte oldu yine tadım tuzum kaçtı. Üzüldüm yine neden böyle bu kız diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…