CiRiLLA ♈ Pro Üye 10 Ekim 2014 32.610 146.656 798 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenliye #21 serenliye .!.: Normalde sevgilisi çalışıyor ki adam çorba yapmayı nerden bilsin evlerimiz çok yakın soru mu bu da yav güldüm buna Genişletmek için tıkla... Çorba yapmayi bilmeyen bir yetişkin olmasi daha komik. Nereden bilecek acaba Arkadaşinizin yaptigi hoşunuza gitmediyse, gitmeyin yanina.
serenliye .!.: Normalde sevgilisi çalışıyor ki adam çorba yapmayı nerden bilsin evlerimiz çok yakın soru mu bu da yav güldüm buna Genişletmek için tıkla... Çorba yapmayi bilmeyen bir yetişkin olmasi daha komik. Nereden bilecek acaba Arkadaşinizin yaptigi hoşunuza gitmediyse, gitmeyin yanina.
S serenliye Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2023 9 2 1 27 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenliye #22 ImTheDevil .!.: hahahhs miyav kısmına koptum ya bende baktım geçmişe ilk konusu diye üstelemedim ama kıskançlık loading daha çok konu açar kullanıcı Genişletmek için tıkla... Kişi kendinden bilirmiş hadi oradan lafa bak şu an acayip incindim bir daha soru falan sormam
ImTheDevil .!.: hahahhs miyav kısmına koptum ya bende baktım geçmişe ilk konusu diye üstelemedim ama kıskançlık loading daha çok konu açar kullanıcı Genişletmek için tıkla... Kişi kendinden bilirmiş hadi oradan lafa bak şu an acayip incindim bir daha soru falan sormam
S serenliye Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2023 9 2 1 27 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenliye #23 CiRiLLA .!.: Çorba yapmayi bilmeyen bir yetişkin olmasi daha komik. Nereden bilecek acaba Arkadaşinizin yaptigi hoşunuza gitmediyse, gitmeyin yanina. Genişletmek için tıkla... Tamam peki
CiRiLLA .!.: Çorba yapmayi bilmeyen bir yetişkin olmasi daha komik. Nereden bilecek acaba Arkadaşinizin yaptigi hoşunuza gitmediyse, gitmeyin yanina. Genişletmek için tıkla... Tamam peki
hacise Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2022 269 280 23 24 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenliye #24 cunkuneden .!.: Ben burdan kadının sevgilisinin yanında rol çalmaya çalışan kadın havası aldım nazlanır nazlanır yani.. Genişletmek için tıkla... Sen de hahaha vurmamış öldürmüşsün
cunkuneden .!.: Ben burdan kadının sevgilisinin yanında rol çalmaya çalışan kadın havası aldım nazlanır nazlanır yani.. Genişletmek için tıkla... Sen de hahaha vurmamış öldürmüşsün
Oscarcollerde Ben gurbette değilim. Gurbet benim içimde Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 2.435 3.846 53 30 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenliye #25 Söylersen tabikide kabul etmez. He ya ilgi delisiyim mi dicek.