arkadaştan elti olunca böyle oluyor heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yakın zamana kadar konuşmuyordu kovulmadan dolayı kaynanam iyice kötüleşince herkes ahını aldı belki ondan acı çekiyo çık yanına hakkını helal et diye bi baskı uyguladı bana cıktım bende suan cenazeden dolayo kayınbabayla falanda konuşuyoruz sorunu hallettik bu sefer büyük kaynım benim nededini bilmediğim bi sebepten dolayı bana tavırlı elimden geldiğinde çıkıyorum yukarıya

Allah rahmet eylesin kayınvalideniz genç miydi rahatsızlığı neydi torunu da yeni olmuş doyamadı

Yok sukur amaan bide onu cekemem. Benim herif tek erkek:) napiyo senin elticanlar:)
İkiside evli degil daha, ama benim ne hassaslıgım varsa masallah ikiside onun Uzerıne, detay giremiyorum tam oturup keyif yapacaktım bebe uyandı, okumakla yetınecegım

İkiside evli degil daha, ama benim ne hassaslıgım varsa masallah ikiside onun Uzerıne, detay giremiyorum tam oturup keyif yapacaktım bebe uyandı, okumakla yetınecegım
Bebeler oyledir :)) anladim seni az cokta tahmin ettim.. yanliz hem elti diyosun hem dvli degil diyosun aklimi karistiriyosun:))

Herşey birbirine girdi burdaki insanlara kendimi anlatayım derken aynı şeyleri tekrar yaşamış kadar oldum çok teşekkür ederim
Canım boşver seni en iyi ben anlarım çünkü benimde eltim az buçuk şeytanin arka bacağı oluyoreBayagi oldu benim elti evleneni ,ilk evlendiğinde yaptıklarından sinir krizi geçiriyordum şimdi kırk yılda bir araya gelince çok eğleniyorum hareketlerine ,umrumda da değil valla.O da daha fazla gıcık oluyor bende daha çok egleniyorum.Benden sana abla tavsiyesi hata yapacak emin ol,kendini elbet belli edecek.Bekle ve gör

Arkadaşınızın kaynınızla evlenmesine siz mi vesile oldunuz yoksa tesadüf mü oldu? Şunun için sordum; eğer siz aracılık yaptıysanız keşke annesine saygısızlık yapan bir insanı ailenize dahil etmeseydiniz, yanılıyorsam kusura bakmayın olayı tam anlayamadım.

Siz ne kadar cirkefsiniz pes diyorum. 30 yasina kadar koca bulamadi nasil sacma bir laf. Herkes 20 de25 demi evlenecek siz mi karar vereceksiniz? Ayrica kv ye giden destek olan yardim eden bir gelinmis ki yuregine saglik onun... Biraz ornek al yoksa kapinin onune koyulman yakindir

Benim takıldığım şey de şu ki; kv niz vefat etmiş, siz elti derdindesiniz. Bu kadar mı önemsizdi kv sizin için?

Dürüst davrandığınıza inanıyorsunuz, eltiniz(arkadaşınız) sizin kadar dürüst değil anlattıklarınıza göre. Olmadığı biri gibi davranması ve bu haliyle eşinizin ailesi ile yakınlık kurup sizi dışarıda bırakmasına üzülüp, sinirleniyorsunuz. Şimdi burada sorunu şu şekilde halletmeyi amaçlamalısınız bence,
1)siz kendinizi insanlara iyi ifade edebiliyor musunuz?
2) eğer iyi ifade ediyorsanız kendiniz olmaktan başka ne yapabilirsiniz ki?
Rol mu yapacaksınız, o zaman eltinizden farkınız kalır mı?

Arkadas olmak icin aranizdaki yas farki fazla geldi .ileriki yaslarda olur da genc yasta bu kadar yas farkiyla arkadas olunmaz.sen 15 o 22 yken ne paylastiniz ki.bence cocuk yasta onu tam taniyamadin elti olmadan da zaten garip biridir o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…