- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Denizleriastagel
-
Yok sukur amaan bide onu cekemem. Benim herif tek erkek:) napiyo senin elticanlar:)Eltısı olmayan anlamaz, varmı sende elti hemde yeni nesil benimkiler 20 lı yaslarda
benimde 2 eltım var, ikiside evli degil. Ama az cok goruyorum olanı biteni, benim basımı kasıyacak vaktım yok, onlarla bulandırmam kafamı. Siz arada atak yapın, cenaze evi mesela yapın kek borek cıkın yarın sabahtan, bebek cok kucuk se verin bırı baksın, kaynana da olmus ama birazda kendini dıslatma ben 31 yasındayım 2.evlılıgım bu nefret ediyorum bu ali cengiz oyunlarından ama el mahkum. Birde keske gorumcem olsaydı diyorum bı o eksik bu cembere
Gorusme
Kv de vefat etmis Allah rahmet eylesin
Kp ye elinden geleni yap
Onla gorusme
Bir kk klasiği: elti ile ilgili konu açılınca konu sahibine saldırmak
Allah rahmet eylesin kayınvalideniz genç miydi rahatsızlığı neydi torunu da yeni olmuş doyamadıYakın zamana kadar konuşmuyordu kovulmadan dolayı kaynanam iyice kötüleşince herkes ahını aldı belki ondan acı çekiyo çık yanına hakkını helal et diye bi baskı uyguladı bana cıktım bende suan cenazeden dolayo kayınbabayla falanda konuşuyoruz sorunu hallettik bu sefer büyük kaynım benim nededini bilmediğim bi sebepten dolayı bana tavırlı elimden geldiğinde çıkıyorum yukarıya
İkiside evli degil daha, ama benim ne hassaslıgım varsa masallah ikiside onun Uzerıne, detay giremiyorum tam oturup keyif yapacaktım bebe uyandı, okumakla yetınecegımYok sukur amaan bide onu cekemem. Benim herif tek erkek:) napiyo senin elticanlar:)
Bebeler oyledir :)) anladim seni az cokta tahmin ettim.. yanliz hem elti diyosun hem dvli degil diyosun aklimi karistiriyosun:))İkiside evli degil daha, ama benim ne hassaslıgım varsa masallah ikiside onun Uzerıne, detay giremiyorum tam oturup keyif yapacaktım bebe uyandı, okumakla yetınecegım
Canım boşver seni en iyi ben anlarım çünkü benimde eltim az buçuk şeytanin arka bacağı oluyoreHerşey birbirine girdi burdaki insanlara kendimi anlatayım derken aynı şeyleri tekrar yaşamış kadar oldum çok teşekkür ederim
Arkadaşınızın kaynınızla evlenmesine siz mi vesile oldunuz yoksa tesadüf mü oldu? Şunun için sordum; eğer siz aracılık yaptıysanız keşke annesine saygısızlık yapan bir insanı ailenize dahil etmeseydiniz, yanılıyorsam kusura bakmayın olayı tam anlayamadım.Mesela kaynanam hergün onlara cıkmamı istiyordu bende evimde durmak istiyordum cıkmıyodum, sürekli misafiri vardı sürekli hizmet etmemi istiyordu ben bahaneler uydurup gitmiyodum. O gitti nişanlı değilken bile gitti hizmet etti yemek yaptı temizlik yaptı onlara. (Bu arada kendisiyle 8 yıllık arkadaşlığımız vardı annesine bağırıp su isteyen ayağına sürekli bişeyler getirten bi insandı)
Bende de var arkadaşımEltısı olmayan anlamaz, varmı sende elti hemde yeni nesil benimkiler 20 lı yaslarda
Nisanlılar henuz, konu sahibi sizinkiler kac senedir evli, yeni diye dusunuyorumBebeler oyledir :)) anladim seni az cokta tahmin ettim.. yanliz hem elti diyosun hem dvli degil diyosun aklimi karistiriyosun:))
Benim takıldığım şey de şu ki; kv niz vefat etmiş, siz elti derdindesiniz. Bu kadar mı önemsizdi kv sizin için?Herkese merhabalar. Arkadaşım eltim oldu elti olunca bütün yılanlığı ortaya çoktı. Sürekli kuyumu kazıyor. Kaynımla beraber kaynanama ve kayınbabama beni bu zamana kadar kötüleye kötüleye doldurdular evliliğim boyunca kaynanamla ve kayınpederle düşman gibi olduk velhasıl 4 gün önce kaynanam vefat etti şimdi diğer kaynımıda doldurmuş herkesle benim kötü olmamı kendi mükkemmel olmayı hedefliyo ve bunu hep başarıyor. Gerçekten cıldırıcam artık bana yardım edin
Elti mi görümce mi?Eltısı olmayan anlamaz, varmı sende elti hemde yeni nesil benimkiler 20 lı yaslarda
Bence siz kendinizi fazla onemsiyorsunuzBakın bu bir marifet değildir zaten. İnsan evlenmek uğruna arkadaşına bunu yapamaz. Hedefi bu olan bi insandı beni basamak olarak kullandı.
Arkadas olmak icin aranizdaki yas farki fazla geldi .ileriki yaslarda olur da genc yasta bu kadar yas farkiyla arkadas olunmaz.sen 15 o 22 yken ne paylastiniz ki.bence cocuk yasta onu tam taniyamadin elti olmadan da zaten garip biridir oMesela kaynanam hergün onlara cıkmamı istiyordu bende evimde durmak istiyordum cıkmıyodum, sürekli misafiri vardı sürekli hizmet etmemi istiyordu ben bahaneler uydurup gitmiyodum. O gitti nişanlı değilken bile gitti hizmet etti yemek yaptı temizlik yaptı onlara. (Bu arada kendisiyle 8 yıllık arkadaşlığımız vardı annesine bağırıp su isteyen ayağına sürekli bişeyler getirten bi insandı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?