- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi Denizleriastagel
-
basamakBakın bu bir marifet değildir zaten. İnsan evlenmek uğruna arkadaşına bunu yapamaz. Hedefi bu olan bi insandı beni basamak olarak kullandı.
Haklı olabilirsiniz ama anlamadığım bir konu: Doğum yapacaksınız, aynı şehirde hatta aynı apartmanda yaşıyorsunuz. Kayınvalidenizle bunu neden paylaşmadınız baştan. Böyle böyle doktora gittik yarın doğum için gün verdi vs konuşulur, kvde de haklı olarak gelmek ister. Alır gidersiniz veya gelmek istemez bilemem. Ama anladığım kadarıyla eltinizden önce kv.nizle probleminiz var.Şöyle izah edeyim size ben son kontrol için hastahaneye gittim yarın 7de doğum dedi doktorum eve geldik eşimle o çıkmış annesine söylemiş ben evde temizlik falan yaptım gece yarısına kadar. Ertesi sabah uynıp giyinip evden cıktık kayınvalidem benide alsın diye beklemiş ama eşiminde benimde bundan haberimiz yok gelip. ( bi üstümüzde oturuyorlar) hastahaneye gelmediler akşam eltim kayınvalideme aaa ayıp etmişler nolcktı seni alsaydılar diye dolduruyor ve 2 gün hastahane de kalıp eve geçiyoruz eve de gelmiyorlar 4. Gün bebeği onlara çıkarmasını istiyolar eşimden bende müsade etmiyorum onların gelmesini bekliyorum defolun evimden diye kovuyorlar bizi
Herkese merhabalar. Arkadaşım eltim oldu elti olunca bütün yılanlığı ortaya çoktı. Sürekli kuyumu kazıyor. Kaynımla beraber kaynanama ve kayınbabama beni bu zamana kadar kötüleye kötüleye doldurdular evliliğim boyunca kaynanamla ve kayınpederle düşman gibi olduk velhasıl 4 gün önce kaynanam vefat etti şimdi diğer kaynımıda doldurmuş herkesle benim kötü olmamı kendi mükkemmel olmayı hedefliyo ve bunu hep başarıyor. Gerçekten cıldırıcam artık bana yardım edin
Siz arkadaş olduğunuza emin misiniz? Bu yaşına kadar koca bulamadı dediğiniz yaş da 30 yalnız
Kötülüğe iyilikle çok karşılık verdim zamanında. Gördüm ki üzülen ben oluyorum. Sadece ben sıkıntı yaşadım. O yüzden artık sadece kendimi düşünüyorum ve bunun yararını çok gördüm. O elti bende olsa yapardım bunu. Çünkü bize kötülük yapanlara biz karşılık veremedikçe kimsenin bir sıkıntı çektiğini görmedim ne yazık ki.Bu doğru bir tavsiye değil
Dosdoğru insanlar kötülüğe kötülük yapmaz, kötülüğü engellemeye çalışır; suçlu değil, çözüm arar
Hakkınızı tabii ki arayacaksınız ama kötülük yapmak başka bir şey. Hırsları için yeryüzünde geçici zafer kazananlar, toprağın altında çok pişman olur diye düşünüyorum. Kimse yüzünden kendimizi bu duruma düşürmemeliyiz. Aksi halde en büyük kötülüğü biz kendimize yapmış oluruzKötülüğe iyilikle çok karşılık verdim zamanında. Gördüm ki üzülen ben oluyorum. Sadece ben sıkıntı yaşadım. O yüzden artık sadece kendimi düşünüyorum ve bunun yararını çok gördüm. O elti bende olsa yapardım bunu. Çünkü bize kötülük yapanlara biz karşılık veremedikçe kimsenin bir sıkıntı çektiğini görmedim ne yazık ki.
Bu zamana kadar koca bulamadı demek nedir yahu? Böyle 20 lik kızlardan böyle kocakarı lafları duyunca nevrim dönüyor nolmuş bu yeni nesile nerelerde büyümüşler, yetişmişler diye sorguluyorumÇok sıcak sevecen davranıyo herkese yalakalık yapıyo. Ben 23 yaşındayım o 30 yaşında. Bu zamana kadar koca bulamadı benim bişanımda kaynımı gördü bizde eşimin ailesiyle problem yaşayınca o bu problemlerle kendine yol yaptı ve hedefe ulaştı.
Yanlış anlaşılmalar üst üste gelmiş dağ dağa küsmüş kimsenin haberi olmamış hesabı ,bu arada eltinin ekmeğine yağ sürmüşsün sürekli olarak, bence artık eltine meydanı boş bırakma yoksa daha çok yazarsın buralaraDoğum sezaryendi aslında alabilirdik ama eşimde bende gelmek istediğini bilmiyoduk doğum olduktan sonra gelirler kayınpederle diye düşünmüştük hep, zaten geç kalmıştık çalıp kapıyı hadi gidelim dese sen otur gelme demezdik zaten kendisine
Mesela kaynanam hergün onlara cıkmamı istiyordu bende evimde durmak istiyordum cıkmıyodum, sürekli misafiri vardı sürekli hizmet etmemi istiyordu ben bahaneler uydurup gitmiyodum. O gitti nişanlı değilken bile gitti hizmet etti yemek yaptı temizlik yaptı onlara. (Bu arada kendisiyle 8 yıllık arkadaşlığımız vardı annesine bağırıp su isteyen ayağına sürekli bişeyler getirten bi insandı)
iyi de sizi örnek alsaydı şu anda böyle davranıyor olmazdı di mi amaYahu size ne istediğimi derim istediğim gibi konuşurum. Hemen karalamaya çalışıyosunuz seviyoduk 22 yaşımda evlendik. Bu kadar defalarca söyledim size bunu bir başarı olarak görmüyorum diye. Hala aynı cevaplar. Evet artık evlenme umudu yoktu birini bulunca yapıştı benim yaptıklarımı kendine örnek alarak onların istediği gibi davrandı ve başardı. Evet 30 yaşından sonra insanlara evde kaldı gözüyle bakılıyor bunu bitek ben düşünüyormuşum gibi davranmayın. Ve evet kv sevmiyordum. Yeterli midir?
Yahu size ne istediğimi derim istediğim gibi konuşurum. Hemen karalamaya çalışıyosunuz seviyoduk 22 yaşımda evlendik. Bu kadar defalarca söyledim size bunu bir başarı olarak görmüyorum diye. Hala aynı cevaplar. Evet artık evlenme umudu yoktu birini bulunca yapıştı benim yaptıklarımı kendine örnek alarak onların istediği gibi davrandı ve başardı. Evet 30 yaşından sonra insanlara evde kaldı gözüyle bakılıyor bunu bitek ben düşünüyormuşum gibi davranmayın. Ve evet kv sevmiyordum. Yeterli midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?